Ταξίδια Στο Εξωτερικό

ΟΚ, έχουμε άφθονο καιρό να τα πούμε. :slight_smile:
Υπάρχει λόγος που θα μείνεις τόσες μέρες στο CT;
Ρωτάω γιατί σε Βοστώνη και ΝΥ υπάρχουν σαφώς πολλά περισσότερα πράγματα να κάνεις και θα βρεθείς να νιώθεις πως δεν τις είδες αρκετά με αυτό τον καταμερισμό ημερών…

Πηγα προσφατα Λονδίνο για 2η φορά και εχω να δηλωσω το εξής…οταν βαρεθεις αυτην την πόλη,εχεις βαρεθεί και την ζωή σου…ΤΕΛΟΣ…

Απλά CT θα 'χουμε δωρεάν στέγη, το ίδιο και Βοστώνη (αν και Βοστώνη παίζεται). Στα 3 αυτά μέρη θα κινούμαστε, αν και θα 'θελα να επισκεφτώ και NJ εαν οι αποστάσεις βολεύουν. Γενικά ότι πρόταση ρίξεις καλοδεχούμενη!:smiley:

Χθες έκλεισα και εισητήρια, 7-28 Ιούλη, 647 ευρώ με Ολυμπιακή χωρίς ανταπόκριση.

4 μερες εμειναν για Πραγα!!! :yahoo::yahoo::yahoo:

Πολύ καλή τιμή. Προς ΝΥ πετάς ή Βοστώνη;
Aν έχεις δωρεάν στέγη και σε Βοστώνη προτείνω να βάλεις περισσότερες μέρες Βοστώνη στο πρόγραμμα περιορίζοντας λίγο το CT.
Θα έρθεις τιτανομαχία μεθαύριο;

Δε το κόβω για το ματς.

ΝΥ πετάω, είχε τα φθηνότερα εισητήρια. Βοστώνη απ’ ότι έχω δει απο φώτος πρέπει να ‘ναι πανέμορφα! Βέβαια εφ’ όσον μιλάμε για κοντινές αποστάσεις, δεν υπάρχει πρόβλημα να φεύγουμε απο CT με τρένο για γύρω περιοχές!

Δεν ξέρω τι έχεις στο μυαλό σου, αλλά η Αμερική γενικά είναι χώρα αυτοκινήτου και τα τρένα τους ακόμα και για αυτές τις κοντινές απόστάσεις είναι αργά σε σχέση με τα τρένα Ευρωπαϊκών χωρών όπως η Γαλλία π.χ. και μάλλον δεν βολεύουν για να κάνεις πολλές ημερήσιες βόλτες με βάση το CT. Βέβαια παίζει ρόλο και που στο CT θα είσαι. Αν είσαι στο Stamford, ναι, μπορείς να κατεβαίνεις στη ΝΥ κάθε μέρα.
Το ίδιο το CT για να το δείς καλά χρειάζεσαι αυτοκίνητο οπωσδήποτε. Από την άλλη στη ΝΥ και στη Βοστώνη αν δεν έχεις κάποιο λόγο να κινηθείς σε προάστια, το αυτοκίνητο είναι εφιάλτης γιατί δεν θα βρίσκεις να το παρκάρεις πουθενά, πέφτεις σε μποτιλιαρίσματα κλπ. και δεν το χρειάζεσαι γιατί και στις δύο κυκλοφορείς πολύ άνετα με τη συγκοινωνία
Τεσπα θα σου ετοιμάσω ένα πμ με περισσότερες πληροφορίες.

Δευτέρα του πάσχα έφυγα για Ελβετία , Ζυρίχη και Λουκέρνη!!

CT στο Easton νομίζω θα μένουμε. Anyway, περιμένω το pm, ευχαριστώ όπως και να 'χει!

Τα λεμε μαγκες! Την κανω σε μερικες ωρες για Βερολινο. γυρναω σε 6 μερες.
καλη ανασταση και ο χριστος μαζι σας.:smiley:

Aς ρωτήσω κι εδώ για σιγουριά. Με ταυτότητα μπορώ να ταξιδέψω στο Βέλγιο?

Ναι αρκει να εχεις του καινούριου τυπου με τους λατινικους χαρακτήρες…

αμστερνταμ,πολη 500 χρονια μπροστα(και οχι για τα coffeshops και τις πουτανες)

να πατε να δειτε που ζουνε και που επιβιωνουμε

παιδιά θεωρείτε πως είναι ασφαλές να ταξθδέψω για βέλγιο μεθαύριο?

πιστεύεις πως οι εταιρίες θα αφήναν τα αεροπλάνα να πετάξουν εάν δεν είχαν ενδείξεις γιά την ασφάλεια των πτήσεων?

και βασικά, τι παραπάνω ξέρουν τα “παιδιά” από αυτούς που επιτρέπουν τις πτήσεις, λωλ.

Πιέζουν για να πετάξουν ξανά τα αεροπλάνα

οκ πάσο. γνώμες παίρνω γιατί ειμαι κλάνιάρης

Φίλε σ΄αυτό το φόρουμ θα γράφεις κλανιΑΡΗΣ.

Με κεφαλαία, κατάλαβες?

Αν πετάξουν, πέτα. Fly, you fool!