Τσεκαρε στο Hostelworld,συγκρινε βαθμολογιες,τιμες reviews και κλεισε και απο εκει,ειναι πολυ αξιοπιστο,3 φορες που εχω κλεισει εγω δε συναντησα προβλημα και οντως αυτα που διαβαζα στο site συναντησα πανω κατω…
Νεα Υορκη ε?Θελω εντυπωσεις και λεπτομερειες οταν γυρισεις,γιατι θελω πολυ να παω ΗΠΑ καποια στιγμη…
Οι περισσότερες τιμές που συναντάμε είναι ακόμα και για hostel απαγορεύτικές (= με τιμές ενός φθηνού ξενοδοχείου), για ιούλη μήνα βέβαια, που σημαίνει αυξημένη κίνηση.
σε 2 βδομαδες παω Νεα Υορκη (6 μερες) Βοστωνη (3) Ουασινγκτον αλλες 3…
απο αυτα που ξερω και βλεποντας το προγραμμα της εκδρομης θα ειναι γαμω…
freedom μακαρι να πας…
Το δικό μου είναι Connecticut 14 μέρες, New York 5-6 και ίσως Βοστώνη 3-4. Προσπαθώ να μην εκτοξεύσω το budget:lol:
αχα βρήκα ποιος λήστεψε την τράπεζα στη γειτονιά μου…
το budget εχει εκτοξευθει ηδη…
χαχαχαχ…
θα παω με σχολη 1 φιλου (καμια 180αρια ατομα) και μου εχει ερθει πολυ καλα για τα δεδομενα του ταξειδιου…αν σκεφτεις οτι θα μενω roosevelt hotel (xaxaxax lol - ουτε στον υπνο μου) διπλα απο την times square και madison square garden…
εκδρομη ΝΑSA GENERAL MOTORS…
αντε να δουμε τι θα δουμε…
Μηχανολόγους ΕΜΠ μήπως;
CT και Boston θα χω τσάμπα διαμονή, εξού και το όλο trip, γι αυτό και ενώ δε παίζει πολύ χρήμα πρέπει οπωσδήποτε να γίνει τώρα αυτό το ταξίδι:p
πωπω αυτά είναι, αυτό θα πει ευκαιρία.
ναι ναι…
εγω δεν ειμαι ΕΜΠ αλλα ο φιλος ειναι και θα παω μαζι…
freedom αν περασω καλα - εχεις καμια θεση να με παρεις μαζι σου???
θα ειμαι φρονιμος…
Ξέρεις μήπως ποιοί θα συνοδέψουν φέτος; (να γελάσουμε λίγο :p)
Κάτσε να το κλείσω 100% πρώτα!
δεν ειμαι στην σχολη ρει…απο οσους θα ειναι ξερω μονο 2 ατομα (εκτος αν προκυψει κανενας ακομα)…
γιατι να γελασουμε?
Ναι, ξέρω ότι δεν είσαι, απλά μήπως το ανέφερε κανείς…
Θέλω να σας κοτσάρουν κανέναν Χίνη να γελάσει ο κάθε πικραμένος (αν και απίθανο) :lol:
Πάντως εμείς πέρσι περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ.
τρου στορυ ο ξαδελφος μου εχει σπιτι στην Κηρινθο, ενα χωριο κοντα στην Αγια Αννα, και με βλεπω να περναω καμια βολτα φετος… Εκτος αυτου, Αθηνα θα την βγαλω φετος μονο προπονησεις. Αλλα θα παω τον Δεκαπενταυγουστο Τζια (εχω σπιτι εκει)
για να το λες κατι θα ξερεις…
μακαρι…
Πότε φεύγεις;
Aν προλαβαίνω θα σου στείλω πμ με προτάσεις
απο οσα εχετε πει μονο οτι θα πας στο roosevelt hotel μου χει μεινει8O8O…ΧΛΙΔΑΑΑΑΑ=P~=P~
Βεβαίως και πήγαμε!
Οτι και να πεις για τα κάλλη των γυναικών και το υπεραριθμήσιμο πλήθος καλλονών είναι ελάχιστο…
Βρε μεταφέρτε τα τελευταία ποστ στα Ταξίδια του εξωτερικού!
7/7 προγραμματίζεται
θενκς!