Eγώ είμαι σχεδόν σίγουρος ότι στην αυλή του “θείου” φύτρωναν και κάτι πολύ νόστιμα, μεγάλα “μανιτάρια”. Έκαναν τις διακοπές πιο ενδιαφερουσες. :lol: :lol:
:lol3::lol3::lol3::lol3:
:lol:
μανιτάρια όχι…αλλά είχε πολλά χορταράκια…φύση και έτσι για να μην παρεξηγηθώ:p
Αλλά έτερον εκάτερον…
Kαι τα μανιταρακια του Θεού είναι. Τίποτα περίεργο, απλά άμα τα “καταναλώνεις” σε κάνουν να φαντάζεσαι πράγματα σαν το “σπίτι” του “θείου” που πήγες.
καλά…καλά…όσο και να τραγουδάς εσύ…το σπίτι του θείου ήταν υπαρκτό…και η εμπειρία εντονότατη…!!!
Θα το επαληθεύσει και ο νέκρο τις προσεχείς μέρες…!!!
Αλλά να σου πω την αλήθεια μου…ψιλοχέστηκα αν με πιστεύεις ή όχι…γιατίι εγώ αξιώθηκα να το ζήσω ενώ εσύ όχι…:p:p:p
Φιλικά…
Αχ… παιδια η Β.Ευβοια οντως ειναι πανεμορφη!Ευτυχως ειχαμε αμαξι και τη γυρισαμε οσο πιο πολυ μπορουσαμε!Μεναμε στον Ν.Πυργο, επισκεφθηκαμε τους Ωρεους, την Αιδηψο τον Οσιο Ιωαννη τον Ρωσο και ενα πανεμορφο χωριο το Ψαροπουλι.Στη διαδρομη βλεπαμε και χωρια οπως το Πευκι, την Αγ.Αννα, τις Ροβιες και τοσα αλλα που δεν τα θυμαμαι… Οι διαδρομες υπεροχες- αν και με πολλες στροφες- με πολυ πρασινο!
Σκεφτομαι να παω Αναφη ή Αστυπαλαια φετος…παρακαλω οποιος εχει παει σε ενα απο τα 2 νησια (η και στα 2 ακομα καλυτερα) ας δωσει μερικά info…(διασκεδαση,παραλιες κτλ κτλ…) Ευχαριστώ…
αναφη: [SIZE=“3”]παραλιαρες[/SIZE], ασε τη διασκεδαση(δεν υπαρχει και τιποτα ιδιαιτερο)και πηγαινε αραξε στον ρουκουνα (τρελλη :hippy: παραλια ), γενικα ο κοσμος λιγο τσιτωμενος με οσους δεν κλεινουν δωματια, απαγορευεται το ελευθερο καμπινγκ ενω οι παραλιες τους ειναι τελειες για κατι τετοιο.
ασταθμητος παραγοντας : [SIZE=“3”]ΑΕΡΑΣ [/SIZE] (αν ξεκινησει κανει ολες τις παραλιες χαλια και 8ελεις να φυγεις τρεχοντας)
συζητιέται εδώ κ πολύ καιρό το αν θα πάμε σκιάθο το καλοκαίρι … χμ θα δείξει …
το σίγουρο πάντως είναι πως θα τιμήσουμε ένα από τα καμπινγκ του ανατολικού πηλίου εστώ κ για κανα διήμερο …
Eυχαριστω για τα info…
Oι αγονες γραμμες δυστυχως παραμενουν ακομα αγονες και σε βγαζουν εκτος προγραμματισμου…για ριχτε info για Σιφνο-Σεριφο pls…ευχαριστώ…
Σιφνος δεν μου αρεσε καθολου απο θεμα κοσμου(πολλα κυριλοζευγαρα με τακουνια, βαψιμο και τα σχετικα), ουτε απο παραλιες λεει τιποτα (κατα τη δικη μου αποψη, μην πεσει κανεις να με φαει:roll:)
Σεριφος : φανταστικες παραλιες (και μεγαλες αλλα και μικροι κολπισκοι αλλοι με αμμο και αλλοι με βοτσαλα).
πχ
οι περισσοτερες δεν εχουν φυσικη σκια ουτε νερο οποτε να εισαι προετοιμασμενος. απο θεμα δωματιων τιποτα ιδιαιτερο αλλα αξιοπρεπη και καθαρα γενικα, μην περιμενεις διασκεδαση στυλ κλαμπ κλπ, εχει ησυχα πραγματα αν και εγω δεν πηγαινα πουθενα (ολη μερα θαλασσα μεχρι αργα και μετα αραγμα στο καμπινγκ).
επισης πολυ ομορφη Χωρα για βολτα/φαγητο/καφε.
αξιζει 1500 τοις εκατο να πας
Από πλευράς φυσικής ομορφιάς δεν τίθεται θέμα για μένα, Σίφνος χαλαρά. Μια χαρά τις βρήκα τις παραλίες της αν και όντως από θέμα κόσμου μαζεύει ζευγάρια και πολλές οικογένειες. Γενικά είναι για να πας με την κοπέλα/αγόρι σου όχι με παρέα για λιώσιμο κτλ. Είναι και στο σωστό “μέγεθος” για νησί, δηλ. ούτε πολύ μεγάλο να θες οπωσδήποτε αμάξι, ούτε μικρό που να το γυρνάς σε μια μέρα και μετά να βαριέσαι.
Η Σέριφος έχει σχετικά καλό κάμπινγκ, aka ό,τι πρέπει για λιώσιμο, καλές παραλίες όπως είπε και η SQ, όμορφη χωρα (που όμως είναι ψηλά και οι στροφές είναι λίγο του διαόλου :p) αλλά γενικά δεν τρελάθηκα να πω την αλήθεια.
Από άποψη χρημάτων πάνω-κάτω ψιλο-νορμάλ (εννοώ για τα ελληνικά δεδομένα όπου σε κλέβουν όλοι, απλά κάποιοι λιγότερο κ κάποιοι περισσότερο) και οι δύο, στη Σίφνο ίσως χτυπάνε πιο πολύ λόγω οικογενειών.
Τhx για τις πληροφοριες παιδες…Sifnos here we come…
Να προσθέσω ότι τα δεδομένα μου είναι από καλοκαίρι 2006, αν και δεν φαντάζομαι να έχουν αλλάξει πολλά.
Eκτός απο τον ΦΠΑ…
ουπς αργα το ειδα το θρεντ! για πειτε εδω λοιπον κατι σχετικα ησυχο κ κοντινο σε μακεδονια,σποραδες ηπειρο κυριως αντε κ χαλκιδικη μην μου πειτε για καμια αμοργο…θενκς.α κ απο τιμες να πιανεται μην πουλησουμε τα νεφρα μας.
ωραιο προγραμματακι εφετο…πρωτα βουλγαρια για prodigy και μετα σαμοθρακη…οοοοοο ζζζεεεα!!!:thumbup:
CherryBomb αν σκεφτεσαι να πας καπου σποραδες χαλαρα προτεινω Σκιαθο!!!Πολυ ομορφο νησι με πολλες και πραγματικα πολυ ωραιες παραλίες!!!Ποια να αναφερω???Κουκουναριες??Banana??Βρωμολιμνο?Χρυση Αμμος??Καστρο??Λαλαρια??Και ειναι ολες στη σειρα(εκτος απο τις 2 τελευταιεσ που πας με πλοιαρακι…) και εχει λεωφορειο που ξεκιναει απο την χωρα και περναει απο ολες τις παραλιες και φτανει μεχρι κουκουναριες που ειναι και ο τελευταιος σταθμος.
Η χωρα της ειναι πολυ ομορφη με πολλες επιλογες για φαγητο/καφε/διασκεδαση για ολα τα γουστα(εμεις ειμασταν παρεα 16 ατομα και κανενας δεν εμεινε ανικανοποιητος)
[SPOILER]1.Λαλαρια
2.Κουκουναριες
[/SPOILER]
Παιδια για Λευκαδα ξερει κανενας τπτ?
Λευκάδα γαμάτες παραλίες, για νυχτερινή ζωή δεν ξέρω.