Ταξίδια Στο Εξωτερικό

Aν έχει να κάνει με Ρωσίδα, όντως μας είναι αδιάφορο. Αν έχει να κάνει με [I]Ρώσο[/I] όμως, μην ντραπείς να μας ανοιχτείς- θα ακούσουμε με προσήλωση και προθυμία! ;ρ

Χαχαχα οντως! Ρε πρέπει να του κάνω την ρωσίδα ξέρεις ποια! Χαχχχααχαχχα8O

Ω θεοί, ναι! :lol:

Αν και δε θα το συνιστούσα… Είναι πειρασμός! :roll:

Χαχχαχαχχ ναι ε; Θα το σκεφτώ…:lol:

ξανάζησα γυμνάσιο / λύκειο :roll:

χαχαχχαχαχαχα :stuck_out_tongue:

Το Παρισι κερδιζει Λονδινο σε κουλτουρο-καλλιτεχνικο status και επιλογες πηγα επιτελους σε σοβαρα Μουσεια Τεχνης που δεν περιμενα να δω ποτε μου τοσο οργανωμενα αλλα και με τοσα τρομερα εκθεματα-Μονε, Ντελακορυα,ροντεν, βαν γκοκ, κλοντετ κτλ κτλ-/καμια σχεση με το χειροτερο και πιο αθλιο μουσειο στο κοσμο, το Βρετανικο + μερικα απο τα πιο εντυπωσιακα μνημεια που εχω δει, εριχναν στα αυτια σε οτι εχω δει σε Λονδινο και ΗΠΑ…

εχανε ομως σε καθαριοτητα/οργανωση και (δυστυχως) σε κοσμο, πολυ σαπιλα σε δρομους, μετρο και συνοικιες, ενω ο κοσμος ειναι για πολλες σφαλιαρες,σνομπ τιποταδες που δεν μπορουν να μαθουν μια ξενη γλωσσα και γιαυτο τις χλευαζουν, α να χαθουν οι ψωλοβροντηδες…κλασσικα οπως σχεδον σε καθε ευρωπαικη πολη, σκατα φαι ΑΛΛΑ κρασαρες και σουπερ τυρια+συγκινητικα νοστιμα γλυκα…

Μονμαρτη παντως, best place in Europe…

Κρατάω τη τελευταία πρόταση :frowning:

καλός?

κλαος

Να ρωτήσω όποιος ξέρει.

Τον Μάϊο με την δουλειά θα πάω Αγία Πετρούπολη. Δεν έχω διαβατήριο (έχω ταξιδέψει μονάχα στην Ευρωπαϊκή Ένωση). Ξέρει κανείς που βγάζω διαβατήριο και τι παίζει με βίζες κτλ; Επίσης ξέρουμε πόσο χρόνο κάνει να βγει ένα διαβατήριο και τι δικαιολογητικά χρειάζονται;

εδω, εδω:
http://www.passport.gov.gr/

θαρρω περυσι που εβγαλα ειχε κανει καπου 10 μερες.

Αυτό με τα παράβολα ισχύει; πολλά μου φαίνονται…εσύ πόσο είχες δώσει; και για πόσο καιρό έβγαλες;

ειναι πολλα ινδιδ. :confused:
πενταετες, εκει, καπου 80 ηταν.

κατάλαβα…visa?

δεν εχω ιδεα, αλλα τσεκαρε νετ γενικα και σαιτ ρωσικης πρεσβειας. πεφτει κ εκει πληρωμη δυστυχως.

Κατάλαβα…οτι γλιτώσουμε από το τσάμπα του ταξιδιού με έξοδα πληρωμένα θα τα δώσουμε στα γραφειοκρατικά…

Merci αγαπητή. :slight_smile:

Πα ντε κουα! =)

Να μας κανεις κ ποστ να ζηλεουμε μετα, ειναι αχτι η ρωσια.

Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω πόσο χρόνο θα έχω για να δω πολλά πράγματα…

Αν πάντως δεν πάω στο Hermitage (μετά από αυτά που έχω δει στην Ρώσικη Κιβωτό) θα με πιάσει κατάθλιψη.