Άντε ρε, έλα, μια απ’τα ίδια. Κάνα φράγκο να δούμε πού θα βρούμε. Και είναι και αυτοί οι Agalloch στο μεταξύ στη Ρώμη γαμώτο και ψήνει…
Μαλάκα, πες μου ότι μπορείς, μαλάκα πες μου ότι μπορείς!
Θέλω κι εγώ, βέβαια έλεγα και dead can dance, αλλά στο τέλος δεν το κόβω ούτε για το ένα ούτε για το άλλο…:Ρ
Έχω και εκεί μια ευκολία… Αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω, σόρυ.
Όποιος είναι για Λονδίνο το τριήμερο της 25ης Μαρτίου έχει τις πρώτες συναυλίες των Uncle Acid & The Dead Beats στις 22 και 23 (η πρώτη είναι ήδη σολντ αουτ) και στις 24 το πακέτο Ghost - Gojira. Δεν είναι κι άσχημα.
Μαλάκα σου το συζητάω. Λεφτά να δω πού θα βρω για όλα.
Έννοια σου…
Αν πας θα μου το πεις, μήπως και κάτσει να είμαι κι εγώ εκείνες τις μέρες.?..αν πάμε…!
Εννοώ μπας και κάτσει να πάμε μαζί στη συναυλία! :Ρ
Sea-Wolf δεν υποκύπτω.
Φέτος ο στόχος είναι ένας. Ισπανία. Βαλένθια. Μεστάγια. Όλα τα άλλα μετά.
@ St. Anger
Το ταξίδι σου με ψήνει. Η πρόταση είναι σοβαρή, ε.
θαλασσόλυκος?
Ρε τράβα προς Μπάρτσα μεριά καλύτερα!
#-o:lol:
Ok, She-Wolf.
Βαρκελώνη ίσως,Μπαρτσελόνα νοου.
Και στα δύο, γιατί είναι σχετικά κοντινές οι αποστάσεις. Βαρκελώνη-Βαλένθια!
Mωρέ,είναι σχετικά κοντά απλά απ’ότι μου έχουν πει παιδιά από Βαλένθια δεν λέει και τίποτα. Γι’αυτό σκεφτόμουνα είτε ταξίδι αστραπή κάποια στιγμή για να πάω μόνο να δω κάποιο παιχνίδι είτε αν πάω για κάποιες μέρες παραπάνω και το συνδυάσω με ταξίδι Βαρκελώνη ή Μαδρίτη.
μαζεψε λεφτα παραπανω και κανε το 2ο. αφου θες να πας, καντο σωστα
Το δεύτερο προτιμώ αλλά προς το παρόν φαντάζει το πρώτο σενάριο πιθανότερο… Θα δούμε.
Με έχει τσουρουφλίσει εδώ και χρόνια… από τότε που είδα σε μια εκπομπή το οδοιπορικό ενός τέτοιου ταξιδιού. Το καλύτερο είναι στο τέλος, που πας με πλοίο απέναντι στην Ανταρκτική (στα πρώτα νησάκια) με πιγκουίνους κλπ :roll:
Νομίζω με σχετικά μεγάλο γκρουπ το κόστος πέφτει στα… 5000 ευρώ περίπου, ίσως και λιγότερο.
Πριν 2 χρόνια είχα πάει (ας μιλήσουν και οι άλλοι που 'χουν πάει 100 φορές )
Εισιτήρια είχα βγάλει με easyjet για Παρίσι , γύρω στα 100 ευρώ το άτομο αν θυμάμαι… Και μετά με τρενάκι στη Νάντη, όπου και είχαμε μείνει σ’έναν Γάλλο που ‘χε εξοχικό στην Αντίπαρο :lol: Αν ξεκινάς από εκεί τις εξορμήσεις σου , θέλει αμάξι κανονικά (είναι γύρω στα 20km απόσταση απ’ το Clisson ) αλλιώς πας με τρένο και 20 λεπτο περπάτημα , αλλά έχεις θεματάκι στο γυρισμό (υπάρχουν ταξί , αλλά δεν παίρνουν μεμονωμένα άτομα και είναι και τσιμπημένα) … Αυτά πάνω κάτω… Θα καλοπεράσεις , θα 'ναι και το μισό rocking εκεί
Παίζει να θυμάσε πόσο κοστιζε το τραίνο απο και προς το Παρίσι;
Τις ιδιες ερωτησεις κανω και σε αυτο το θρεντ και στο θρεντ του Χελφεστ! Πρηκαρχίδης κατλαντησα!
:(:( σελω και γωωωωωωωωω… μαμαααααα. παρε μεεεεεε
Να τρίβεις τη μύτη σου με τους πιγκουίνους.
Eίδα το e-ticket… Πήγαιν-έλα 49e… Έκανα και ένα πρόχειρο ψάξιμο για εσένα πάλι το ίδιο θα σου βγεί 40-60e , με πιο πιθανά τα 50 Μπορείς να τα κλείσεις μέχρι 3 μήνες πριν… http://www.voyages-sncf.com/