Πως μπορώ να διαγράψω εντελώς το λογαριασμό μου?

μα μιλας καλυτερα για τον δρ.ροκ

Πως ξέρεις πόσο χρονών είναι ο Dr. Rock; 8O

Είναι αποδεδειγμένο πως ενώ η ηλικία αυξάνει αριθμητικά, η !@$#$%$% αυξάνει εκθετικά.
Οπότε όσο και να είναι ο Dr.Rock, το ρητό ισχύει πάντα.

Α εκθετικα αυξανεται?:lol:

Εγω νομιζα πως παει αναλογικα με την ηλικια. Γιατι ενα παιδακι 12 ετων λεει τις μισες μαλακιες απο εμενα:lol:

Δεν είναι καθόλου ποζεριά το να θες να διαγραφείς. Ποζεριά είναι αυτό που κάνουν οι υπεύθυνοι του site και κρατάνε άτομα που δεν γουστάρουνε να μείνουνε και θα λένε μετά έχουμε 1000 χρήστες ενώ στην πραγματικότητα δεν θα έχουν ούτε 100. Και εγώ ζήτησα να διαγράψουν τον λογαριασμό μου και πήρα την και καλά σοβαρή απάντηση ότι όταν γραφόμασταν στο forum συμφωνήσαμε με τους κανόνες του. Δυστυχώς τότε δεν ξέραμε με τι παιδάκια είχαμε να κάνουμε. Οι κανόνες μιλάνε και για σεβασμό προς τους χρήστες. Όταν δεν υπάρχει σεβασμός σε ορισμένα πράγματα αλλά και στους χρήστες του forum τι θες να κάνουμε? Αν έχουν τα άντερα ας μας διαγράψουν να ησυχάσουν και αυτοί και εμείς. Αντε … μάθανε και μουσική αυτοί που έχουν δισκογραφίες σε φακέλους …

Πρέπει να το είχα πει κι παλιότερα ή όπως κι αν έχει, είναι η στάνταρ απάντηση μου σε όλους όσους κατά καιρούς το έχουν ζητήσει.

Διαγραφή λογαριασμού συνεπάγεται και διαγραφή όλων των ποστ που έχει κάνει αυτός ο χρήστης στο φόρουμ. Διαγραφή αυτών των ποστ, “κρεμάει” στον αέρα όλες τις απαντήσεις που δόθηκαν από τους υπόλοιπους χρήστες σε αυτά τα ποστ. Και καθότι, ΟΛΟΙ οι διάλογοι αποθηκεύονται και είναι προσβάσιμοι για ανάγνωση από όλους τους χρήστες (ενεργούς και μη), είναι πασιφανές πως τα ποστς όσων θέλουν να διαγραφούν, δεν αφήνουμε να διαγραφούν, άρα δε διαγράφονται και λογαριασμοί.

Κοινώς, καταλήγουμε σε αυτό που είπε η Λούνατικ. Όποιος θέλει, μπαίνει και ποστάρει. Το φόρουμ αυτή τη στιγμή έχει 548,995 ποστς που έγιναν από 6,669 χρήστες. Οι ενεργοί ας είναι κι ένας…

ΥΓ. Πρέπει να μάθω να το κάνω copy paste το κείμενο για να μη το γράφω συνεχώς… Θα μελετήσω τη δισκογραφία των Motorhead που έχω στο φάκελο “discographies” δίπλα από τους φακέλους “movies” και “Lost season 4”

Δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητο αυτο. Σε μερικα φορουμς μετα απο ενα διαστημα “αχρησιας” ο λογαριασμος γινεται ανενεργος. Εκει διαγραφονται και τα ποστ;

…είπε ο χρήστης που μετά την απάντηση μας (μου) σχετικά με το λόγο που δε γίνεται να διαγραφεί ο λογαριασμός του, απάντησε “ωραία, θα μπω να κάνω ό,τι θέλω” (ή στο περίπου, με συγχωρείς που δεν έχω κρατήσει το ακριβές e-mail);

Σοβαρές ή ασόβαρο, ποτέ δεν έχουμε διαγράψει λογαριασμό χρήστη και ούτε πρόκειται. Ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεων και των γραφομένων του, κάτι που θα έπρεπε να θεωρείται αυτονόητο, αλλά μάλλον πρέπει να το προσθέσουμε και αυτό στους κανόνες. Η τακτική του “μπαίνω, κάνω παιχνίδι, γράφω ό,τι μου κατέβει και όταν ενδεχομένως εκτεθώ ζητώ να με διαγράψουν” ίσως να είναι βολική, αλλά και κατακριτέα.

Αντί λοιπόν να επιμένεις για κάτι στο οποίο σου έχει δοθεί εξήγηση, κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνεις και προσβάλλοντας μας, μπορείς απλά να πάψεις να ασχολείσαι, αφού ούτως ή άλλως δε σε ενδιαφέρει η κατάσταση, κρίνοντας από το τι ζητάς - κακίες δεν κρατάμε. Άλλωστε εσύ ζητάς την ησυχία σου :slight_smile:

τα παιδιά με κάλυψαν. προσθέτω απλά δύο πράγματα

α - από τους κανόνες

  1. Κανείς λογαριασμός δεν μπορεί να διαγραφεί με εντολή χρήστη. Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να αποχωρήσει από το forum, τόσο ο λογαριασμός του, όσο και τα μηνύματά του παραμένουν ως έχουν, εφόσον η διαγραφή τους δεν εμπίπτει σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες.

β - αν θες μπορούμε να σε κάνουμε μόνιμο ban, αυτό γίνεται, έτσι ο λογαριασμός σου δεν θα είναι ενεργός κ δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κανένα

Κατακριτέος είναι και ο μη σεβασμός προς τους τους χρήστες. Αλλά μάλλον αυτό δεν σας ενδιαφέρει. Ο χρήστης Karvou (που είναι και moderator) είναι πολύ εριστικός αλλά όταν παίρνει τις απαντήσεις που πρέπει μας λέει ότι δεν έχουμε χιούμορ και άλλες τέτοιοες παπαριές. Και αφού ξέρει ότι “δεν έχουμε χιούμορ” συνεχίζει και μας προκαλεί γράφοντας τα και καλά “χιουμοριτικα” κειμενάκια του. Εκεί δεν βλέπω την ίδια ευαισθησία!!! Πάντως την εξήγηση την κατάλαβα αυτό δεν σημαίνει πως είναι και σοβαρή! Ας είναι. Δεν ξαναμπαίνω (όχι πως έμπαινα το τελευταίο διάστημα) και τελειώνει εδώ το θέμα.

Επιτέλους κι ένας που δε με αντιπαθεί επειδή είμαι μοντ, αλλά για αυτό που πραγματικά είμαι. Η συγκίνηση είναι τεράστια :cry:

ΥΓ. Δε φταίω εγώ αν δεν έχεις χιούμορ πάντως. Από ότι έμαθα 1000 άτομα σκέφτηκαν το αστείο με τις μάσκες και εσύ από ότι φαίνεται δεν είσαι ένας από αυτούς… :stuck_out_tongue:

ΥΓ2. Το να ειρωνευτείς με χιουμοριστική διάθεση τις ατυχέστατες κι άδικες δηλώσεις χρήστη κατά το παρελθόν μπορεί από μερικούς να θεωρηθεί αστείο. Το να πεις “μαλάκα” ένα συντάκτη που δε γουστάρεις, προσθέτοντας αστεία εμότικον, θεωρείται αστείο μόνο στο Δημοτικό, όπου τα παιδάκια φοβούνται τη λέξη από “μ”.

ΥΓ3. Ο σεβασμός κερδίζεται. Δε δωρίζεται…

Ξέρω ότι θα μου την πέσετε αλλά πρέπει να το πω μιας και κατα τύχη έπεσε το μάτι μου σε αυτό το thread, ακόμα και το facebook έκανε πίσω σε αυτό το θέμα. Το να μην σβήνονται posts δεν είναι σοβαρή δικαιολογία. Πιστέυω ότι πρέπει να αλλάξετε τους όρους αυτούς, μιας και δεν νομίζω ότι έχει και κάποιο νόημα να υπάρχει ένας μη ενεργός λογαριασμός. Φιλικά πάντα και χωρίς να θέλω να προκαλέσω ε?

λάθος. Το θέμα στο facebook αφορούσε τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών. Εδώ πέρα, το προφίλ σας το κάνετε ό,τι θέλετε, τα wall messages σας το ίδιο και μπορείτε να διαγράψετε όλους σας τους φίλους, αφήνοντας τα πάντα κενά. Διάλογοι όμως δημόσιοι δε διαγράφονται αν δεν υπάρχει λόγος.

Το Facebook δεν είναι φόρουμ (δηλαδή δημόσια συζήτηση) και για αυτό και είναι διαφορετική περίπτωση από εμάς. Τα προσωπικά σας μηνύματα κάνετε τα ό,τι θέλετε. Ό,τι όμως έχετε πει στη δημόσια συζήτηση δε μπορεί να αναιρεθεί :wink:

Είναι σαν να στείλω εγώ ένα άρθρο σε μια εφημερίδα, να δημοσιευτεί και μετά από κάμποσο καιρό να τους λέω να μαζέψουν πίσω όλες τις εφημερίδες και να το σβήσουν από το αρχείο τους. Πολύ απλά δε γίνεται…:wink:

Εσείς ξέρετε…άλλωστε όποιος δεν γουστάρει απλά δεν μπαίνει και κάπου εκεί τελειώνει και το θέμα.

Εγω παντως ακομα γελαω με το αγαλμα!:lol::lol: Αν και συμπαθω το dr.rock.
Ειμαι προσωπικοτητα με διχασμενο χιουμορ.

O Dr.Rock είναι συντάκτης?8O

Rudolf, ομολόγησε επιτέλους ότι ο Dr. Rock είσαι εσύ, για να τελειώνουμε.:lol:

Μα το άγαλμα δεν εμπίπτει σε αυτό που μου έκανες quote :frowning:

Το επόμενο του jsory ήταν το μη αστείο και για αυτό του είπα πως δεν είναι αστείος :frowning: Το άγαλμα κι εμένα μου άρεσε (και ο Δρ Ροκ θα κολακεύτηκε) και το είπα :frowning:

Νομιζα και νομιζω οτι μιλαμε για το ιδιο ποστ ομως. :frowning:
Α πασο, παντως ηταν συνεχεια του αγαλματος, αρα.

Το άγαλμα όντως ήταν ωραίο :p. Πάντως να θυμίσουμε ότι δεν είμαστε το ΚΚΕ για να διαγράφουμε τα μέλη μας :stuck_out_tongue: και να σημειώσουμε ότι καλώς ή κακώς Scripta Manent …