Τη ζωή του έχασε τα ξημερώματα σε τροχαίο δυστύχημα ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Παπαχρόνης. Ο 30χρονος επέβαινε σε μοτοσικλέτα που ενεπλάκη σε τροχαίο με ΙΧ. Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη.
Το τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Αμαλίας και Ξενοφώντος.
Ο Κωνσταντίνος Παπαχρόνης ήταν εκ των πρωταγωνιστών της παράστασης του Εθνικού Θεάτρου «Το ξύπνημα της Άνοιξης».
Πολύ κρίμα, καμιά φορά θέλω να πάρω όλες τις μηχανές και να τις κάψω. Καταλαβαίνω ότι ότι δεν φταίνε αυτές. αλλά το παλικάρι και κράνος φορούσε αλλά δεν τον έσωσε.
Ενα θανατηφορο ατυχημα με μηχανη αν το παθαινες με τις ιδιες συνθηκες αλλα με αυτοκινητο παιζει να μην παθεις ουτε γρατσουνια. Ειναι σκοτωστρες τα ατιμα.
εγώ πρώτη φορά είδα τον ηθοποίο να τον αναφέρετε σε αυτό εδώ το θρεντ χθες. αλλά το βράδυ που πήγα στο Metro live παίζανε κάποιοι τύποι και του αφιερώσανε ένα κομμάτι. Λες να ήταν αυτοί?? Ιδέα δεν έχω ποιό ήταν το όνομα του γκρουπ, αλλά κάποια σχέση πρέπει να είχαν με τον χώρο της ηθοποιίας, άσε που είχαν και καλεσμένους κάτι καζούληδες, τσακνήδες, κίτρινα ποδήλατα, μαχαιρίτσες κλπ κλπ γνωστούς και ανεβαιναν και τραγουδούσαν και αυτοί.(ωραίες διασκευές σε acdc- deep purple - SRV κλπ κλπ)