Λοιπόν, ένα από τα προαιώνια εναγώνια ερωτήματα που βασανίζουν τους άντρες μαζί με τα “τι είναι ο άνθρωπος?” “τι είναι το ζουμί του?” “ποτς γκένεν οι ψήστες στα goody’s να μη χάνουν παραγγελία?” και άλλα τέτοια ανάλογα…
Ψηφάτε λοιπόν.
Και -εννοείται- οι κοπελιές ευπρόσδεκτες στο πανηγυράκι. Άλλο να λέμε εμείς την κάλτσα μας, και άλλο η γνώση από πρώτο χέρι…
Οδηγίες προς ναυτιλευομένους:
[B]1) Μη το κάνουμε μπ***δέλο και αρχίσουμε να ποστάρουμε φώτος από τσόντες. Αφήστε που δε σας παίρνει άμα πιάσω εγώ τη συλλογή μου… 8)
Άμα καμιά κοπέλα ποστάρει εδω μέσα και μετα έχουμε φαινόμενα “περίεργα” σαν αυτό το ποστ στο θρεντ με τα ποδαράκια, πατάτε ελεύθερα ριπόρτ. Πάνω-κάτω όλοι ξέρουμε ποιός είναι οικείος με ποιόν…
ΕΝΝΟΕιΤΑΙ ότι δεν θέλουμε να γίνει το θρεντ χώρος που θα λέμε “Τάκη δες το <τα στητά καπούλια της Λαίδης Μπλου>”. Υπάρχουν άλλα fora γι αυτή τη δουλειά…
[/B]
Αντιγράφει το δικό μου στο πολ Βυζιά vs Κώλοι!
Πάλι δάσκαλος βγήκα!
on topic: πιστεύω ότι ότι αρκετές βλέπουν, το 90% έχει δει έστω και μία φορά αλλά καμία δεν το παραδέχεται.
Εκτος απ την Αρελδια που τ χει καμάρι! :lol:
Εγω νομιζω πως οι γυναικες που βλεπουν τσοντες ειναι ελαχιστες…Δε ξερω μου φαινεται και ψιλοφυσιολογικο καπως απο καποια αποψη…Γιατι αν σκεφτουμε εμας στην ηλικια των 15-16 χρονων που καθομασταν στο σχολειο και ανταλαζαμε τσοντες και σχολιαζαμε διαφορα σκηνικα δεν νομιζω να γινοταν κατι τετοιο απ τη μερια των κοριτσιων…Και ουτε νομιζω οτι υπαρχουν πολλες γυναικες που λενε ‘‘χμ κατσε εχω κ@υλες κατσε να βαλω μια τσοντα να μ@λ@κιστω’’…