Μια φιλη της γιαγιας μου και γειτονισσα στη σαλονικη, βλεπει τσοντες. Την λενε κυρα Φιλιτσα.
με καποιο τραγουδι οχι, με το ακουσμα τραγουδιου, ναι
(εννοεις οτι σε ερεθιζουν τα σολο πχ η κατι τετοιο?:-k)
εχω ακουσει πολυ Σατριανι σε softies…:lol:
Να τραβας μαλακια με τραγουδι ειναι τερμα καμμενο θαρρω !
Εγώ είχα τραβήξει με το You shook me all night long
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
…σε καλό σας!
Βλέπουμε παιδάκια…ΟΛΕΣ βλέπουν…Και όσες λένε ότι δεν βλέπουν λένε ψέματα…
Διάβασα σε προηγούμενα post που έλεγε κάποιος ότι οι κοπέλες βλέπουν μόνες τους και όχι με τις φίλες τους και θέλω να το διαψεύσω…Άμα είνα να δούμε θα μαζευτούμε πολλές, γιατί δεν το έχουμε ανάγκη να δούμε μόνες μας… :roll:
μας ‘‘εφτιαξες’’ βραδιατικα…
Ε για αυτό υπάρχουν οι τσόντες,να σβήνουν με τν βοήθεια του χεριού σου τέτοια φτιαξίματα:p
ανηθικη νεολαια.αυτα δεν ειναι πραγματα του θεου.:lol::lol::lol:
είναι του διαβόλου.Γι’αυτό και οι τσόντες με γυναίκες που φοράνε κερατάκια σαν του άνγκους γιανγκ είναι ωραίες:p
για αυτο και ειναι καυτες σαν τη λαβα της κολασεως…:lol:
το ξεφτιλισαμε!:lol:
το γ@μησατε και ψοφησε…αυτο που λενε οτι αμα παιζεις τον αργαλιο βγαζεις σπυρια ειναι μ@λακιες?
χαχαχαχαχα…το βιντεο αυτο ειναι επισημως χειροτερο απτο Bewitched…
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Eλα να αρχισουν να πεφτουν τα pm!
Προεπιλογή Re: Βλέπουν οι γυναίκες τσόντες?
Βλέπουμε παιδάκια…ΟΛΕΣ βλέπουν…Και όσες λένε ότι δεν βλέπουν λένε ψέματα…
Διάβασα σε προηγούμενα post που έλεγε κάποιος ότι οι κοπέλες βλέπουν μόνες τους και όχι με τις φίλες τους και θέλω να το διαψεύσω…Άμα είνα να δούμε θα μαζευτούμε πολλές, γιατί δεν το έχουμε ανάγκη να δούμε μόνες μας…
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Elwing_13 : Σήμερα στις 00:57 Αιτία: Η συνέχεια ήταν κάπως ρατσιστική γι’αυτό
Όντως ήταν! Καλά έκανες που το έσβησες…:yes:
Βλεπουν.Και ναι, το παραδεχομαστε.Δεν ειναι ντροπη.Ας καταρριφθουν ολα τα ταμπου τελος παντων.
Η γυναίκα μου βλέπει πάντως#-o:!: