ρε παιδι μ δεν ειναι αναγκη να ντρεπεται η αλλη και γι αυτο να μη βλεπει.μπορει να μην της αρεσουν η και να μην εχει τυχει ξερω γω…απλο
μπορει απλα να τις βαριεται οπως βαριεμαι εγω τις ταινιες της μεγκ ραιαν
Ε,μα κατσε,γιατι να μην σου αρεσει μια τσοντα?
Ολες οι φιλες μου βλεπουν οπως και εγω… Επισης μια τσοντα μπορει να μην αρεσει λογο των πρωταγωνιστων ή του θεματος της τσοντας…Εμενα ασ πουμε δεν μου αρεσουν ολες…
Ε, αυτό εννοείται. Δε γίνεται να αρέσουν όλες.
Η δική μου βλέπει…και εγώ ροχαλίζω σαν βόδι που είμαι:p:!:
Nα το κοιτάξεις αυτό
Φυσικα. Ολοι εχουμε δικαιωμα στην τσοντα. Μην τα θελουμε και ολα δικα μας. Στην τελικη παλι οι ανδρες κερδιζουν. Πανε και αφομοιωνουν οι κοπελιες καινουρια ακροβατικα και αεροπλανικα, μας πρηζουν να τα επιχειρησουμε και αφου τα εμπεδωσουμε, διευρυνουμε τους σεξουαλικους οριζοντες μας. Συν οτι πλεον το κρεβατι, αποδεικνυεται ενα challenge και νιωθεις ικανοποιημενος οταν δοκιμαζεις και ολοκληρωνεις νεα πραγματα.
Υ.Σ. Ολοκληρη θεωρια ανεπτυξα ο ατιμος:lol:
Ποτε δε βλέπουν τσόντες οι γυναίκες. Ποτέ.
Όπως επίσης αρέσκονται να το βλέπουν ρομαντικές κομεντί, φοβούνται τις ταινίες τρόμου, βαριούνται τις ταινίες με δράση, και αγαπάνε τις σαπουνόπερες.
Επίσης, το αγαπημένο τους χρώμα είναι το ροζ. Και είναι συναισθηματικές και ευαίσθητες.
:lol::lol::lol::lol::lol
.
.
.
.
.
.
χιούμορ δεν έκανες? :-k
Το ΜΠΑΜΠ που έπρεπε να γίνει!
Ε με το ‘να και με τ’ άλλο θρέντ αυτό έλειπε!
ΑΡΕΛΔΙΑ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ!
2.τιποτα κατεβασμενο στο σκληρο(dx μην ειναι σαν να εχουμε και σχεση,βαριεμαι τα ιδια και τα ιδια/κατι dvd παιζουν μονο για ωρα αναγκης(πχ αν πεσει η συνδεση)
3.μεγαλος μυθος οτι μα8αινεις αν βλεπεις τσοντες(η’ το εχεις η΄οχι).
μην ανοιξουν οι ανηλικοι:αν ηταν να μαθαινες βλεποντας, τοτε ολα τα αγορακια που τον εχουν κανει λαστιχο θα ηξεραν at least να γλυφουν σωστα-και προειδοποιω μην αρχισετε καφριλες του στυλ “space δεν σε γλυφουν σωστα κλπ”, λεμε τι παιζει γενικα
- η τσοντα δεν ειναι εκπαιδευτικη,ειναι για την @@λα
Βλεπουν τουλαχιστον τοσο πολυ οσο και οι αντρες. To Hustler ειχε κανει μια ερευνα και ειχε βγαλει στατιστικες που εδειχναν οτι το 56% (!!!) του υλικου τους, αγοραζοταν απο γυναικες.
Απλα οι γυναικες δεν ειναι τοσο ανοιχτες στο θεμα. Δεν ειναι σαν κι εμας που θα εχουμε μια ντουλαπα αποκλειστικα για τη συλλογη dvd μας και κανα-δυο εξωτερικους σκληρους για τις “ωρες αναγκης” ή που τις κανουμε τραμπα με τους κολλητους μας μοιραζομενοι τη χαρα μας. Γενικα βλεπουν αλλα δεν πολυμιλανε γι’αυτο.
:lol: :lol: :lol:
ΘΕΑ!
πλακα κανεις…8O:lol:ένα site
Πρέπει να με εκπαιδεύσεις κάποια στιγμή. :oops:
Ρε κρις δεν ήξερες το youjizz??? [-X
[SIZE=“6”]NΑΟΣ[/SIZE]
Η spacequeen όντως θεούλισα
Δεν νομίζω να μην ξέρει, απλά δεν είδες που το πήγαινε:
Nαι όντως
Είναι πολύ ταχπίνης
Εδιτ: τσαχπίνης