οι επομενες εκλογες ηταν ηδη χαμενες για ΝΔ…αρα δεν εχει να χασει κατι , μονο να κερδισει…
:lol: Οντως δε θελεις να καταλαβεις τι λεει ο led. Ας ειναι. Δε θα συνεχισω αλλο.
Sorry που σε ρωτάω αλλά εσύ ήσουν το πρωτοπαλίκαρο του Κολοκοτρώνη και ξέρεις από πρώτο χέρι με ποια μέσα και υπό ποιές συνθήκες έγινε η Ελληνική επανάσταση και με ποιο τρόπο χρησιμοποιήθηκε η βία στη συγκεκριμμένη περίπτωση?
Σε αυτο διαφωνω. Με πολυ καλο χειρισμο, θα μπορουσαν να παρουν και τις επομενες, κυριως λογω του οτι ο γιωργος δε πειθει…
Aυτη την ωρα στο κεντρο της Αθηνας.
μαλλον δεν καταλαβαινετε ρε παιδια τι λετε.ειναι ιδεα μου ή οχι οτι καθε πορεια που γινεται στο κεντρο συνηθως καταληγει με τους αναρχικους να καταστρεφουν ξενες περιουσιες??οποτε τι κοινωνικο αγωνα λετε οταν καταστρεφεται ενα κομματι της κοινωνιας…να διαμαρτυρηθεις οσο εντονα θελεις αλλα με πολιτισμενο τροπο.τωρα καθε αλλος τροπος που ενεχει χρηση βιας μας παραπεμπει στο νομο της ζουγκλας…
Ενα αλλο εντυπωσιακό των ημερων ειναι το γεγονος πως ενω ζητηθηκε απο ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ να αναβάλλουν την αυριανη πορεία …αυτοι ακλόνητοι λες και το επιδιωκουν ολο αυτο…
προφανως και δεν ημουν το πρωτοπαλληκαρο εκτος αν ειμαι ο χαιλαντερ!!κρινω απο αυτα που εχω διαβασει.ξερεις κατι παραπανω εσυ για να με διαφωτισεις περισσοτερο?η ελληνικη επανασταση ηταν στρατιωτικη επανασταση γιατι ηταν η ελλαδα υπο την κατοχη ξενου κρατους παρα τη θεληση της.βλεπεις τωρα καποια κατοχη απο ξενο κρατος παρα τη θεληση μας?
xaxxaaxaxa…Στην Πατρα λεει τους κυνηγανε οι πολίτες…Τί εγινε?Ξυπνήσαμε επιτελους…Γιναμε us and them …Aντε πια…και ενα καλο νεο …
Αν η πολιτική ηγεσία αδυνατεί να δώσει εντολές ή αν οι υφιστάμενοι μπάτσοι αδυνατούν ή δεν θέλουν να κάνουν ΣΩΣΤΑ τη δουλειά τους τότε κάποιος πρέπει να σηκωθεί να φύγει από τη χώρα άμεσα.
Έχω βαρεθεί μετά από κάθε πορεία να βλέπω άκυρα επεισόδια. Δέκα χρόνια τώρα όποτε έχω κατεβεί για να διαδηλώσω παρατηρώ μια ανικανότητα του κράτους να ανταποκριθεί στις συνθήκες. Να παραιτηθούν και να πάνε σπίτια τους. Άχρηστοι , μόνο για την κονόμα νοιάζονται. Και οι μπάτσοι να ψοφήσουν αν δεν μπορούν να κάνουν την δουλειά τους. Να πληρώνονται κάθε μήνα ξέρουν . Να μαζέψουν κανά μπάχαλο δεν μπορούν . Να δέρνουν συνταξιούχους και παιδιά ξέρουν. Ρε ουστ!
καλα μαθε λιγο ιστορια…διαβασε τα απομνημονευματα του κολοκοτρωνη και ελα μετα να μου πεις…
στρατιωτικη επανασταση???:lol::lol::lol:
Κάποιοι πιστεύω ότι το ήθελαν αυτό.
Εγώ άκουσα πώς θα συναντηθούν Σύνταγμα και θα μείνουν εκεί, δεν θα πάνε κάπου.
Εσύ πιστεύεις δηλαδή ότι σε εκείνη τη συγκεκριμμένη επανάσταση δε χρησιμοποιήθηκε αντίστοιχη βία με παρόμοιες απώλειες. Δηλαδή μια καταπίεση ελευθερίας του στυλ “την έχω δει Dirty Harry και σε καθαρίζω επειδή έτσι μου γουστάρει” δε σου κάνει? Ο λόγος που υπάρχει όλο αυτό το τυφλό ξέσπασμα δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με τον πιτσιρικά αλλά με ένα σωρό άλλους παράγοντες στέρησης ελευθερίας και επειδή δεν υπάρχει αντίστοιχος κατακτητής(δε μπορείς να πας έτσι χύμα και να κάψεις τη Βουλή, έσύ τους εξέλεξες) ο τρόπος με τον οποίο γίνεται είναι πο αποδιοργανωμένος. Όσον αφορά το ποιος και που κάνει τις ζημιές και τα πλιάτσικα μην είσαι και τόσο σίγουρος στο ποιος και για ποιο λόγο το κάνει, δε νομίζω να είσαι εκεί τώρα για να μπορείς να κρίνεις. Υπήρξαν και κοινωνικές επαναστάσεις που δεν είχαν δικτατορία αλλά κάποιο πολίτευμα απόδεκτό από την κοινωνία.
Eπειδή έχω κολλήσει και μόνο τις δικτατορίες μπορώ να σκεφτώ, μου λες άλλη μία για να ξεκολλήσω? Εκτός αν τον όρο “κοινωνική επανάσταση” τον αντιλαμβάνομαι διαφορετικά, όπου όμως και πάλι ένα παράδειγμα θα βοηθούσε…
ναι ρε φιλε υπηρχε τετοια βια δεν αντιλεγω αλλα υπηρχε γενικα στον κοσμο τοτε η αναπτυξη που υπαρχει τωρα ???καθομαστε και συζηταμε οτι πρεπει να κανουμε τα ιδια και τωρα??ειμαστε σοβαρα σκεφτομενοι ανθρωποι?συμφωνω οτι πολλα απο αυτα που γινονται απο το κρατος δε μου αρεσουν αλλα οχι να κατεβαινω με σκοπο να τα σπασω ολα…εχω λαθος σε αυτο που λεω?
ενταξει παπυρους-λαρους-μπριτανικα…οταν διαβασω θα ερθω να σου πω
Το οτι εξακολουθειτε να μιλάτε για κοινωνική επανασταση με κανει να θελω να σκισω τα βυζια μου…Θα παω για καφε παρολαυτα και οταν γυρισω ελπιζω να μην το εχετε χασει κι αλλο το μπαλακι…Ciao
Θεσσαλονικη, κοντα στη Καμαρα πριν απο μερικα λεπτα.
:lol::lol::lol:
Η Γαλλική για αρχή που είχε μοναρχικό πολίτευμα το οποίο για την εποχή ήταν και το κυρίαρχο πολίτευμα. Επίσης όσοι αγώνες έχουν γίνει για φυλετικά δικαιώματα δεν ήταν χωρίς βία.