προφανως δεν ειδες για δικους σου λογους κατι που ποσταρα πριν,οτι δεν ειμαι υπερ της καταχρησης εξουσιας!!
οι αγωνες πρεπει να γινονται χωρις εκτροπα οχι να βγαινεις στο δρομο με σκοπο να καταστρεψεις…αν αυτο το θεωρεις αγωνα δεν εχεις καμια απολυτως παιδεια και ναι σε τετοιο αγωνα δε συμμετεχω και θα κατσω στον καναπε μου!!μιας και ανεφερες τα 600 ευρω ολοι κλαιγομαστε οτι δεν εχουμε λεφτα αλλα αν δεις ολα τα μπουζουκια για παραδειγμα γεματα ειναι και σε καθε οικογενεια που κλαιγεται οτι δεν εχει λεφτα αναλογουν 2-3 αυτοκινητα…κατα τα αλλα καταραμενη φτωχεια!!
2 ερωτήσεις…Αυτό το σχεδιο καταστολής κρισεως πως εγινε γνωστό και πώς προκύπτει?
Θεωρείς οτι μετα απο ολα αυτα υπαρχει κομμα που θα κυβερνήσει με αυτοδυναμία?
το ιδιο εγινε και με πυρκαγιες περισυ…με αφορμη μια καταστροφη εσωσε την παρτιδα η κυβερνηση…με αφορμη το τονιζω… κρατησε το αυτο που σου λεω,. Δεν λεω οτι θα πετυχει σιγουρα αλλα ισως αλλαξει η κατασταση υπερ ΝΔ. αν κανω λαθος θα το παραδεχτω.
Και επειδή μια εικόνα = χίλιες λέξεις, όταν ο ΣΚΑΙ είχε απευθείας σύνδεση, δίπλα στις δηλώσεις του προέβαλλαν εικόνες από τα καμένα. Και αυτός μας έλεγε ότι η αστυνομία είναι δίπλα στον έλληνα πολίτη, ενώ η Αθήνα καιγόταν.
Για γέλια ή για κλάματα?
Τοτε ρε φιλε τι ποστ κανεις κατω απ’αυτο της Αθηνας για το 14χρονο? Ειναι 14 χρονων γαμωτο, οτι και να σπασε δεν μπορεις να τον σερνεις λες και ειναι κανα πτωμα.
Οι αγωνες πρεπει να γινονται οταν πρεπει ειρηνικα κι οταν πρεπει βιαια. Αυτος ο αγωνας ειναι τυφλη βια την οποια επιτρεπει και ζητα η ιδια η ΕΛ.ΑΣ. Προφανως και την συμφερει, προφανως και τους αφηνουν. Στην Θεσσαλονικη σε πορεια τα μπλοκ ηταν γεματα ασφαλιτες που πετουσαν πετρες στα ΜΑΤ, οταν τους καταλαβαν εγινε της πουτανας. Πουθενα δεν ειπα οτι συμφωνω μ’αυτους που τα σπανε, οπως και δεν ειπα πουθενα οτι ειμαι κατα της βιας ΓΕΝΙΚΑ. Κι οσοι ειστε, απαξιωστε εδω και τωρα την Γαλλικη επανασταση, την Οκτωβριανη, την Ελληνικη, ολες. Και μαθετε να κρινετε, αλλο η αλογιστη χρηση βιας οπως τωρα κι αλλο η χρηση βιας προς οφελος του λαου.
Καρβου χεστηκα για το κυρος μου οταν ακουγονται τετοιες αποψεις. Τα νευρα μου ειναι τσαταλια που οι κωλομπατσοι δολοφονουν, που επιτρεπουν και σιγονταρουν αυτην την κατασταση, που δερνουν μαθητες, που πετανε χημικα σε νεκροταφειο.
Συνεχιστε την ωραια σας κουβεντα, δεν ειμαι αρκετα χουντολαγνος και νοσταλγος του Μεταξα για να συμμετασχω.
εχει απηδυσει τοσο πολυ ο κοσμος ,οχι μονο για την αστυνομικη βια, για τα σκανδαλα και τη διαφθορα τους που και καταστολη επεισοδιων να γινει δε νομιζω πως θα σωθουν
μπορέί να μην εχεις αδικο αν και 2 φορες το ιδιο κόλπο???χλωμό…
Οπως και να χει ας σταματησει αυτη η παράνοια…ΔΕν πρόκειται για επανάσταση,τα Δεκεμβριανα εγιναν μια φορα…Ας τελειώνει επιτέλους whatever it may takes…
συγκρινεις ολες αυτες τις επαναστασεις και κυριως την ελληνικη με τα γεγονοτα των τελευταιων ημερων???δεν ειναι ιδιες οι συνθηκες μου φαινεται που ειχαν οι ελληνες επι τουρκοκρατιας με αυτες σημερα…δηλαδη αν καποιος ασκησει για παραδειγμα βια εναντιον σου επειδη ειναι προς οφελος του τοτε θα τον δικαιολογησεις φανταζομαι…το οφελος εχεις σαν κριτηριο για την ασκηση βιας???
μπα… η νουδου δε κερδιζει τιποτα εαν το πασοκ αλλαξει αρχηγο πριν τις εκλογες. κιε δε νομιζω να ειναι οσο οργανωμενα τα παρουσιαζετε. Οτι και να γινει, αυτο που θα μεινει στη μνημη του κοσμου θα ναι μια καμμενη αθηνα, μια καμμενη σαλονικη, μια καμμενη πελοποννησος και μια σωρεια απο σκανδαλα και οικονομικες κρισεις. μη σας πω οτι το πασοκ παιρνει τις εκλογες και με παπανδρεου. εαν ειναι δικο τους σχεδιο, τοτε πραγματικα θα τους βγει σε πολυ λαθος…
Τα ιδια λεγαμε (κι εγω τα πιστευα) και μετα τις πυρκαγιες, αλλα μαλλον κατι δεν ειχαμε αντιληφθει σωστα. Τι να πω, ισως το συνδρομο της Στοκχολμης να’χει και μαζικες προεκτασεις…#-o
το σκηνικο εγινε μεσα στην αθηνα. συγκεκριμενα, στη καρδια της. ο αθηναιος αυτη τη φορα δεν ειδε φωτιες στην τηλεοραση, αλλα μπροστα του. τοτες δλδ, δεν ενοιωσε πως πραγματικα απειλειται.