Πρωτοφανή επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

Εσύ παρέθεσες το ποστ μου το οποίο έλεγε ότι ΣΕΡΝΟΥΝ 14ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑΚΙΑ και είπες ότι μπορεί να πέταξε μολότοφ. Εγώ λέω ότι κάνεις ψευδομαρτυρία και θα στείλω έναν μπάτσο να σε σαπίσει φίλε μου. Ας πρόσεχες την ανατροφή σου. Έτσι; :slight_smile: Καληνύχτα αγάπη.

Μαθε πρωτα να καταλαβαινεις και μετα γράψε dexter…

Καθολου απιθανο σεναριο… απλα την δολοφονια του παιδιου την θεωρω μια καλη αφορμη, οχι κατι προσχεδιασμενο για να ακολουθησουν τα βηματα 2-11

Εγώ αμφιβάλλω. Πιστεύω ότι ως συνήθως η κατάσταση θα εκτονωθεί μόνη της.

Και εντέλει δεν ξέρω τι προτιμώ. Να πιστεύσω τη συνομωσιολογία ή να πειστώ για την παντελή ανικανότητα όλων;

Isis, προφανώς και μιλάς για οργανωμένο σχέδιο. Δεν αμφιβάλλω είναι πολύ πιθανό, όπως δείχνουν οι ενδείξεις. Αλλά από ποιον? Εκεί είναι που κολλάω εγώ. Η Ν.Δ. μόνο κερδισμένη δε θα βγει από όλο αυτό καθώς όπως όλα δείχνουν είναι πολύ κοντά το τέλος της από την κυβέρνηση. Ποια είναι λοιπόν η υπερκομματική δύναμη που μπορεί και δίνει τις εντολές?

Οι γονείς μου θέλουν ένα γερό μπερντάκι από τα ΜΑΤ γιατί δε με έμαθαν να σκέφτομαι. Πού είναι το κράτος;;;

Δεν ξερεις με σιγουρια αν ειναι στο τελος της η κυβερνηση ΝΔ… Μην ξεναμε πως μια δυσαρεστη αφορμη εδωσε την ευκαιρια στην (συντηρητικη) κυβερνηση Bush να περασει τον Patriot Act. Και η ΝΔ ειναι μια υπερσυντηρητικη κυβερνηση… δεν ειναι απαραιτητο να ειναι σχεδιο του Καραμανλη αυτο… σαμπως αυτος κανει κουμαντο εδω και 4-5 χρονια…?

και εγω θα σου κανω μηνυση επισης για ψευδομαρτυρια και και για ψυχικη οδυνη…και θα στειλω διμοιρια ΜΑΤ να σε κανει μωβ…:slight_smile: μαλλον προσεχε τι δικη σου ανατροφη…καληνυχτα επισης

Mάνο, μάλλον δεν κατάλαβες.
Αυτό που λέει ο Ισις είναι η κυβερνητική φόρμουλα αντιμετώπισης παρομοίων κρίσεων διεθνώς. Κάποιος πόστερε και το αντίστοιχο ιταλικό παράδειγμα πριν.

Τα επεισόδια δεν ξεκίνισαν υποκινούμενα. Βοηθήθηκαν όμως εν συνεχεία από το κράτος για να ελαχιστοποιειθεί το πολιτικό κόστος μιας θυελλώδους καταστολής.

Σα να λέμε: “Δειτε τι γίνεται όταν η αστυνομία κάθεται στ’αυγά της. Το θέλετε? όχι? Τότε ΝΤΟΥ!”

Θεωρω οτι κερδισμενη θα βγει η ΝΔ. Ας σου εξηγησω γιατι. Σημειωνοντας πρωτα οτι προφανως σε τετοιες καταστασεις το ρισκο, να σου γυριζει μπουμερανγκ η κατασταση, ειναι τεραστιο.

Η ΝΔ εδω και καιρο δεχεται βολες για ενα σωρο σκανδαλα. Με αποτελεσμα στα γκαλοπς η πτωση της να ειναι εντυπωσιακη. Σε μια μεγαλη κοινωνικη καταστροφη (η φυσικη οπως περισυ με τις πυρκαγιες - οπου και παλι η κυβερνηση ηταν απουσα αλλα τελικα κερδισε τις εκλογες, οταν ολοι ελεγαν οτι θα τις εχανε) ο απλος κοσμος στρεφει το βλεμμα του προς τους κυβερνωντες. Οχι στην αντιπολιτευση αλλα στην κυβερνηση. Η κυβερνηση θα μιλησει για οργανωμενο σχεδιο κλπ κλπ, αλλα τελικα θα καταφερει να ελεγξει την κατασταση . Ταυτοχρονως το αιωνια σταθερο στα ποσοστα ΚΚΕ συνεπικουρει την ΝΔ στην επιθεση εναντια στο ΣΥΡΙΖΑ για υπολθαψη επεισοδιων. Βοηθουν και τα ΜΜΕ. Ο Συριζα οντας ηδη σε πτωση χανει και αλλο τα ποσοστα του. Συντηρικοποιειται η κοινωνια με ανοδο ποσοστων ΛΑΟΣ. Το ΠΑΣΟΚ εχει παιδικο αρχηγο οποτε δεν υπαρχει στον οριζοντα αρα ποιος κερδιζει τελικα???

προφανως η δολοφονια του παιδιου ηταν απλα η αφορμη ετσι. ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ με τπτ οτι εγινε για να σωθει η κυβενρηση.

Ελα, φασιστακι, ηρεμησε. Μη φοβασαι. Εχουν πει σημερα και χτες σε πολλα στρατοπεδα στους φανταρους να ειναι σε επιφυλακη και να ετοιμαζονται. Μη μου αγχωνεσαι φασιστακι, σε λιγο θα σε σερνουν κι εσενα στα στενακια. Τανκ θα σε σερνει.

Δυστυχως φτασαμε στο σημείο να δημιουργουν κρίσεις για να συντηρειται η ιδια κατασταση και σαπίλα αιωνίως…

Ε όσο και να πεις, με αυτά που είπε του αξίζει λίγο σύρσιμο.

μπα σκασανε μυτη και τα αναρχοκομμουνια???αν θεωρειται φασισμο το οτι επικροτω τη συλληψη καποιων εγκληματικων στοιχειων κριμα για τα μυαλα που κουβαλατε.ειστε αξιοι της μοιρας σας βγειτε εξω και καψτε τα ολα αλλα πρωτα καψτε τα δικα σας…

[Θεωρια συνομωσιας]

ακουγεταi πως αναζητειταιι αφορμη να κυρηχθει εκτος νομου το ΣΥΡΙΖΑ… αν και δεν το εχω σε μεγαλη υποληψη το συγκεκριμενο κομμα (οπως και για τα υπολοιπα) αυτο θα ειναι μεγαλη πουστια εκ μερους της κυβερνησης… μην ξεχνατε οτι μιλαμε για ενα κομμα που αν παρουμε υποψιν τα γκαλοπς, ισως και να καθοριζε ποιος θα κυβερνουσε…

[/Θεωρια συνομωσιας]

Ο Καρατζαφερης αμα δειτε τις δηλωσεις του υπονοει κατι… μια στιγμη να βρω τι λεει ακριβως…

[QUOTE]οι αναρχικοι ειναι μεγαλοι μαλακες!!καταστρεφουν εδω και 3 μερες περιουσιες του απλου κοσμου και μετα λενε γιατι τους βαρανε…καλα τους κανουν!!

εξω απτο χορο, πολλα τραγουδια ξερεις. Ποιος σου ειπε οτι ειναι αναρχικοι?? Τα ΜΜΕ?? Αν θες να μαθεις τι λενε οι Αναρχικοι για οσα γινονται βρες εναν να μιλησετε… Πιστεψε με δεν εχουν καμια σχεση με την εικονα που εχεις εσφαλμενα σχηματισει. Αλλο χουλιγκανος αλλο αναρχικος.[/QUOTE]

Δυστυχως δε το σχολιασε κανενας.Ευτυχως που το πες isis γιατι τα ΜΜΕ και η μονοπλευρη ενημερωση που δεχονται ολοι στα σπιτια εχουν την εντυπωση αναρχικος=χουλιγκανος.

Ποιά στυνομία θελετε ακριβως αυτή που μαζευεί ή αυτη που μενει απαθείς και αφηνει τα "“εξοργισμενα”"παιδάκια να τα σπάνε???Μήπως εχει η ωρα να αποφασίσετε?

Και μονο που λες “σκασανε μυτη τα αναρχοκομμουνια” ρε φιλε δειχνεις τι εισαι. Ασε να σκανε μυτη τα αναρχοκομμουνια οσο εσυ εισαι αραχτος στον καναπε σου, να παλευουν να μην παιρνεις 600 ευρω οσο εσυ εισαι αραχτος στον καναπε σου, να παλευουν να παρεις συνταξη οσο εσυ εισαι αραχτος στον καναπε σου, να παλευουν να εχεις δωρεαν υγεια και παιδεια οσο εσυ εισαι αραχτος στον καναπε σου. Αμφιβαλλω αν ξερεις τι ειναι αναρχοκομμουνισμος, τι ειναι κομμουνισμος, τι ειναι αναρχισμος, τι ειναι αυτοι που κανουν φασαριες και ποια ειναι η σταση των υπολοιπων κι η δικια μου απεναντι στο θεμα. Τσουβαλιασε τους ολους, αντικαθιστας την βλακεια σου μ’αυτο.
Τι φασισμο το οτι επικροτεις συλληψη 14ΧΡΟΝΟΥ ΡΕ! Εδω σου λεει οτι τον σερνουν και ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ! Λες και αν δεν συρουν το 14χρονο ΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΦΑΡΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΡΕ! Αλλα τετοι ειστε, παντα τετοιοι ησασταν, απλα δεν ξερω για ποσο ακομα θα στε. Πανε χτυπα κανα τατου τον φοινικα της 21/4 και σερνε 14χρονα στους δρομους σαν λαφυρα.

Προς τα διεγραμμένα. Αν θέλετε να μείνει ένα από τα ποστ σας, τότε

α) βγάλτε τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς
β) πάρτε βαθιές αναπνοές για να ηρεμήστε
γ) αρχίστε να γράφετε σοβαρά και για συζήτηση στο επίπεδο ενηλίκων.

Ευχαριστώ

αααα

και μην κάνετε quote κάτι που έχει διαγραφεί…

βασει του σχεδιου καταστολης κρισεων, δε θυμαμαι ποιο βημα ειναι , τωρα ζηταμε να επεμβει η αστυνομια. Και μετα ψηφιζουμε ΝΔ που εσωσε την Ελλαδα απο το χαος.:stuck_out_tongue:

Ενας αναρχικος διεγραψε το ποστ μου! Ενας αναρχικος διεγραψε το ποστ μου! Δεν υπαρχει δημοκρατια πια, βαλτε μεσα τους μπατσους και το στρατο να τους σταματησουν!