Σε αυτόν που δίνει τις εντολές έτσι ώστε να εξυπηρετεί τα δικά του συμφέροντα αδιαφορόντας προκλητικά για το χάος που δημιουργεί, έμμεσα σε εμάς ως ψηφοφόροι του και τέλος σε αυτούς που έχουν βγει στους δρόμους καταστρέφοντας περιουσίες και στην ουσία εξυπηρετώντας τον σκοπό του πρώτου.
Αυτο ισχυει.Υπαρχει παντου καλη και κακη πλευρα,αλλα δυστυχως στο εν λογω επαγγελμα υπερτερει η κακη πλευρα.Εχεις δικιο,αλλα εχω βαρεθει πραγματικα να ακουω για υπερβολλες,ασυδοσια και αισχη απο τους αστυνομικους.
Οι ΜΑΤαντζήδες πρέπει να είναι νοητικά καθυστερημένοι. Αλλιώς δεν εξηγείται αυτό που έγινε στο μετρό.
οχι ανηθικοι…ανεγκεφαλοι…αυτοι και τα media με live απο την κηδεία…Χριστε μου…
Ακουω μερικους που λενε να μπαγλαρωσουν ολα τα κωλοπαιδα που τα σπανε και εχουν προκαλεσει ολο αυτο τον πανικο. Οταν ομως το πολιτικο συστημα δεν νιωθει, οταν εχουν δοκιμαστει ολες οι αλλες μορφες ηπιας διαμαρτιριας, οταν οι συνθηκες πιεζουν απο παντου, οταν εχουμε και μια οικονομικη κριση που βαραει στο ψαχνο, οταν το κρατος κοιταει να θεραπευσει και οχι να προλαμβανει και να προνοει, ε τοτε αυτα ειναι τα επακολουθα.
οι αναρχικοι ειναι μεγαλοι μαλακες!!καταστρεφουν εδω και 3 μερες περιουσιες του απλου κοσμου και μετα λενε γιατι τους βαρανε…καλα τους κανουν!!
Δες αυτό
ΜΑΤ έχουν “συλλάβει” 14χρονο (!!! ΤΡΕΛΗ ΑΠΕΙΛΗ ΛΕΜΕ) και αντί να τον πάνε στην κλούβα, τον περιφέρουν γύρω γύρω στα στενά του Π. Φαλήρου, όπου ρίχνουν άπειρα χημικά και έχουν πνίξει όλες τις πολυκατοικίες.
τώρα να πω εγώ, πως αυτοί που τα έσπασαν στην κηδεία του μικρού, έχουν κατά καιρούς δικαιολογηθεί (και δικαιολόγησαν τις ενέργειες τους) με πεποιθήσεις του στυλ “η θρησκεία είναι μια βλακεία”, “η θρησκεία είναι ναρκωτικό και πρέπει να εξαληφθεί με κάθε κόστος” ή σίγουρα στο μυαλό τους κάπου βαθιά μέσα έχουν και την ιδέα πως ένας τάφος δεν είναι τίποτα άλλο από ανόργανη ύλη και σκουλήκια περιτυλιγμένα με μάρμαρο (που ομοιάζει με το επιχείρημα-ρητορική ερώτηση “γιατί ενοχλούνται όταν κάποιοι καίνε ένα πανί με τη σημαία μιας χώρας?”). Και αν δε τα σκέφτηκαν αμέσως, είμαι σίγουρος πως έτσι δικαιολογούν τον εαυτό τους τώρα… Και ναι, αν με ρωτάτε είναι ηλίθιοι…
Ε θα το πω, γιατί η έλλειψη σεβασμού για την οποία μίλαγα τότε, εφαρμόζεται μια χαρά σε αυτή την περίπτωση (και δεν έχω ιδέα τι έγινε στην κηδεία και έχω ενημερωθεί από ό,τι έχετε γράψει και έχω τσιτώσει πάρα πολύ με τα ζώα)
100 συλληψεις μέχρι στιγμής εκ των οποίων 50 ειναι αλλοδαποί…Μαλιστα…
εγω ξερω οτι δικαιολογουμε καποιους που και καλα επαναστατουν και ειναι εναντια των αρχων…
Και μάλλον όχι αλλοδαποί που έσπαγαν, αλλά αλλοδαποί που σουφρώναν τα σπασμένα μαγαζιά…
εξω απτο χορο, πολλα τραγουδια ξερεις. Ποιος σου ειπε οτι ειναι αναρχικοι?? Τα ΜΜΕ?? Αν θες να μαθεις τι λενε οι Αναρχικοι για οσα γινονται βρες εναν να μιλησετε… Πιστεψε με δεν εχουν καμια σχεση με την εικονα που εχεις εσφαλμενα σχηματισει. Αλλο χουλιγκανος αλλο αναρχικος.
τον 14χρονο που πιασανε και κρατουσε μολοτωφ ετοιμος να την πεταξει τον ειδες???ειδες τι τρελη απειλη που μπορει να ηταν αυτος ο 14χρονος???
μαριανα μου δεν εχει δοκιμαστει καμμια αλλη μορφη ηπιας διαμαρτυριας…οταν ενα μεγαλος αριθμος ελληνων πολιτων γινουν περισσοτεροι πολιτικοποιημενοι(και οχι κομματικοποιημενοι) οταν θα συμμετεχουμε ολο και ποιο μαζικα σε απεργιες και διαμαρτυριες,οταν θα ψηφιζουμε με συνειδηση και προς χαρη του κοινωνικου συνολου τοτε θα μπορουμε να το πουμε αυτο…
αυτη τη στιγμη και εδω και πολλα χρονια υπαρχει μια αποχαυνωση και ειμαστε αξιοι της μοιρας μας…τα επεισοδια που γινονται εδω και 2-3 μερες μολις τελειωσουν θα γυρισουν την κοινωνια σε μια ποιο συντηρητικη στροφη δυστυχως…
Δεν φταιει αυτός αλλα μερικοί γονείς που ειναι αξιοι της μοίρας τους…
ΑΝ πέταξε μολότοφ, να τον ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕ! Ο μπάτσος δε λειτουργεί με βάση την ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ! Ξυπνάτε πια! Εφαρμόζει το ΝΟΜΟ! Ας τον έπιαναν κι ας τον έχωναν στην κλούβα! Εσύ αν περάσεις με κόκκινο περιμένεις να σε κλωτσοφορτώσει ο τροχαίος ή να σου κόψει κλήση;
Πόσο πρόβατα πια ρε γαμώτη μου!
Νταβιντιαν, να τους πλακώσουν κι αυτούς στο ξύλο οι μπάτσοι λέω γω… Έλεος ρε… Έλεος… Εκτίθεστε.
Προφανώς και δεν ξέρει και μην νομίζεις οτι τον ενδιαφέρει να μάθει.
Για δείτε τι συμβαίνει ΠΙΣΩ απο τα στρουμφάκια που την είδαν Λούκυ Λούκ …
Καλά κάνουν ρε… Σιγά, τι έγινε… Δεν εκπυρσοκρότησε δα και το όπλο… Πφ πολλά θέλετε ε. Άμα γουστάρουν μας σκοτώνουν, αν όχι μας αφήνουν. Έλεος πια, spoiled brats!
Άμα είμαστε τόσο κακομαθημένοι απ τους γονείς μας και νομίζουμε ότι μπορούμε να διαδηλώνουμε, καλά να πάθουμε… Σε λίγο θα μας πείτε ότι οι γονείς σας έχουν την εντύπωση ότι αν παραβιάσεις τον νόμο πρέπει να συλληφθείς και όχι να σε σαπίσουν στο ξύλο. Τέτοιες απόψεις έχει αυτή η χώρα γι αυτό δεν πάει μπροστά. Α ρε Παπαδόπουλε πού είσαι
εννοειται και να εφαρμοστει ο νομος!!!δεν ειμαι υπερ της καταχρησης εξουσιας!!η ηλικια,αν κρατας μολοτωφ ή αλλο οπλο,δεν πρεπει να παιζει ρολο στην ποινη που θα φας.την ιδια ζημια προκαλει μια μολοτωφ που πετιεται απο 25χρονο και την ιδια ζημια προκαλει και η μολοτωφ απο ενα 14χρονο
-
Κρατικος υπαλληλος σκοτωνει μικρο παιδι.
-
Αντιδρασεις απο ολο τον νοημονα κοσμο .
-
Κινδυνος ριζοσπαστικοποιησης της κοινωνιας, ειδικα σε περιοδο οικονομικης κρισης , σκανδαλων, κλπ
-
Διαδηλωσεις εναντια στην αστυνομικη βια, ακομη και με συμβολικες ενεργειες εναντια σε κρατικα συμβολα.
-
Εμφανιση χουλιγκανων που καινε τα παντα, η αστυνομια δεν αντιδρα υποπτως.
-
Δυο μερες καιγεται ολη η χωρα.
-
Οι πολιτες , αυτοι που διαδηλωναν εναντια της αστυνομκης βιας, παρακαλουν για επεμβαση κα αναλυψη ευθυνης απο το κρατος.
Αυτα μεχρι στιγμης… τι ακολουθει???
-
Επεμβαση Αστυνομιας και μαλιστα δραστικη (να με θυμηθειται)
-
Ληξη της χαωδους αυτης καταστασης
-
Απολογισμος καταστροφων, υποσχεση αποζημιωσεων, εξαγγελιες για αναληψη μετρων (προληπτικων αλλα κα κατασταλτικων) για να μην επαναληφθει το χαος.
-
Συντηρικοποιηση της κοινωνιας και αποφυγη της ριζοσπαστικοποιησης που ελεγα αρχικα.
Αυτο λεγεται Κοινωνικη Μηχανικη. υκλοφορουν στο διαδικτυο και αποχαρακτηρισμενα κειμενα της CIA για παρομοιες καταστασεις.
Ευχαριστω εκ των προτερων οσους θα με χαρακτηρισουν ως συνωμοσιολογο. Τιμη μου.