Πρωτοφανή επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

Εντάξει, τα είδαμε αυτά και τα κατακρίναμε όλοι. Αυτή τη στιγμή θάβουν ένα 15χρονο παιδί. Το θάβουν οι γονείς του.

Ας συγκρατηθούμε λίγο και αρχίζουνε τα όργανα μετά.

Ρετς δε σου τη λέω, απλά ξέρω τι θα διαβάσουμε τώρα.

Εγώ απλά φώτος έβγαλα :-s
Κάποια από αυτά δεν μου αρέσουν, κάποια μου περνούν αδιάφορα, με κάποια συμφωνώ.

για αυτό αλλάξαμε το τόπικ, για να μην υπάρχει πρόβλημα και επισκιάζεται το θέμα της κηδείας του μικρού :wink: Οπότε μην ανησυχείτε…

παντως οσοι περιμενετε να ξυπνησουν καποιοι με τα επεισοδια ειστε πολυ γελασμενοι

ριχτε μια ματια εδω
http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/topic.php?uid=38746912397&topic=5910
και εδω

Ε ναι ρε τι περιμένατε

Το ανησυχητικό είναι ότι το βλέπουν σαν λύτρωση…:?
Αλλά δεν είναι και οι μόνοι θα πεις…

Όσο για τον μπάτσο, δεν νομίζω να “αθωωθεί”.
Να πέσει σε πρόσχαρο έδαφος, δηλαδή.
Δεν θα τολμήσουν απλά.

H φωτο δημοσιευτηκε και στο Associated Press:
(την ξαναβαζω)

Τωρα το παρατηρησα. Εκτος απο τν μπατσο με παρατεταμενο το περιστροφο, ο μπατσος που ειναι μπροστα σχηματιζει με το χερι του ενα περιστροφο και δειχνει προς τους διαδηλωτες. Για μενα ειναι μια δηλωση του στυλ “οπως ο αλλος, ελατε κ σεις να σας φυτεψουμε απο μια σφαιρα”.

Ήμουν σε αστυνομικό τμήμα το μεσημέρι για μια δουλειά που είχα και ατάκα του αστυνομικού προς εμένα:

“Μη μας βλέπεις έτσι, νομίζεις ότι αν θέλαμε δεν τα σταματούσαμε τα επεισόδια;”

Έπρεπε να του πεις. Το χουμε ήδη καταλάβει ότι δεν θέλετε.

παλι δε φαινετε η φωτο που εβαλα??? ουφ…
τελοσπαντων ανατρεξτε παραπισω αν ειναι να την δειτε…

Παιδια,να πω κι εγω κατι.Οτι οι μπατσοι σκκοτωνουν,αφηνουν κοσμο παραλυτο,δημιουργουν απεριγραπτα προβληματα,ειναι αδιαμφισβητητο γεγονος.Μου προκαλουν κι εμενα αηδεια σε αφανταστο βαθμο.Αλλα ρε παιδια,τι φταιει το μπακαλικο της κυρα-Κατινας και το αυτοκινητο του καθε μεροκαματιαρη που στο κατω κατω μπορει να ειναι κι αυτος ομοιδεατης.Το νεκρο παιδακι ετσι δεν γυριζει πισω,ετσι γινονται οι φτωχοι φτωχοτεροι,αυξανεται η ανεργια.Δεν μπορουμε να ζησουμε ετσι.Το κρατος ειναι γελοιο και ανικανο,αυτο ειναι γεγονος αναντιρρητο ,αλλα οι καταστροφες δεν φερνουν λυση.Ολη η Ελλαδα ειναι σε κατασταση τραγικη.Εγω σας μιλαω απο αλλη πολη,πλην Αθηνων,οπου κι εδω εγιναν αρκετα.Δεν βλεπω να βαζουν μυαλο οι σκατομπατσοι παιδια. Να ξερετε οτι οταν ξεθημανει η ενταση και στις επομενες πορειες οι μπατσοι θα βαρανε αλυπητα μαθητες,φοιτητες και συνταξιουχους.

Eirini wrote4 hours ago
mono auto tha mas swsei!nai o stratos sto dromo kai me kanonikes sfaires,na ta … ta malakismena

Από το Link του facebook που πόσταρε κάποιος προηγουμένως… Αυτό είναι πιο τρομαχτικό και από τις ταραχές στο κέντρο…

Δυστυχως επρεπε να χαθει ενας ανθρωπος για να ξυπνησει η κοινωνια.Αυτην την αφορμη περιμεναμε; Αναρωτιεμαι…
Εγω απ’την μερια μου εχω να πω συλληπητηρια στην οικογενεια του αγοριου, ευχομαι να παει ισοβια ο παρανοικος που απορω πως ηταν μπατσος τοσα χρονια, ελπιζω τα επεισοδια να σταματησουν οσο το δυνατον νωριτερα γιατι πραγματικα εχουν καταστρεψει την Αθηνα!Μεχρι και την Εθνικη Βιβλιοθηκη πηγαν να καψουν που ελεος, ειναι εθνικη μας κληρονομια!Λυπαμαι πολυ για τοσες μικρομεσαιες επιχειρησεις, καταστηματα, αμαξια,σπιτια που καταστραφηκαν και τοσοι ανθρωποι εχουν χασει τοσα πολλα ΑΔΙΚΑ.

Τι αλλο να πω… και μη χειροτερα.

Εννοειται,οτι αξιζει σ’αυτο το τερας παραδειγματικη τιμωρια φιλε.Ακριβως επειδη ηταν παρανοικος εγινε μπατσος.Ας τελεισει αυτο το πραγμα.

Δεν αντέχω να ακούω για ντροπές.

Εγώ δεν θα ντραπώ για την Ελλάδα. Είμαι ένα κύτταρό της και οι πληγές της μου ξυπνούν μανιασμένη έμπνευση για δημιουργία. Θέλω να «κλέψω» το σύμβολο του φοίνικα, που δικτάτορες το σφετερίστηκαν, και να αποδείξω ότι η δημοκρατία ξαναγεννιέται μέσα από τη στάχτη. Θέλω να «κλέψω» την επαναστατικότητα, που καταστροφείς σφετεριστήκαν, ώστε το πάθος μου, να εξασφαλίσει υγιείς ελευθερίες. Δεν νίπτω τας χείρας μπροστά στην αμφίπλευρη έκρηξη ηλιθιότητας. Δεν βαδίζω πλάι σε βανδάλους. Δεν ξεστομίζω εύφλεκτες λέξεις, όταν η πόλη καίγεται. Δεν αφοδεύω πάνω στην εξουσία, σε στιγμές κρίσης, όταν στείροι αντιεξουσιαστές βάλλουν τις ελευθερίες μου. Η ψυχραιμία μου τιμά νεκρούς και ζωντανούς. Στην τσέπη μου, ένα ψηφοδέλτιο ετοιμάζεται να γρονθοκοπήσει τιτάνες.

Φιλε,ο τρομος της εξουσιας ειναι η δυναμη του πολιτη που την εκφραζει με την ψηφο του η οποια επιβαλλεται να ειναι αφοριστικη για ολα αυτα τα κτηνη που κυβερνουν κανοντας καθημερινα τη ζωη μας αθλιοτερη και δυσκολοτερη Συμφωνω μαζι σου πραγματικα.

Κοιταξε, δεν ξερω αν θα προκαλεσω αντιδρασεις αλλα αυτη ειναι η αποψη μου.Δεν πιστευω πως ολοι οι μπατσοι ειναι τερατα και κακοποιοι.Πιστευω πως το μεγαλυτερο ποσοστο ισως ειναι ετσι, απ’την αλλη οψη του νομισματος ομως υπαρχουν και αυτοι που κανουν σωστα τη δουλεια τους.Παντου υπαρχουν “καλοι” και “κακοι”, ετσι πιστευω πως συμβαινει και σε αυτο το επαγγελμα.

Αυτό νομίζω είναι καταλυτικό επιχείρημα για την κουβέντα περί επεισοδίων κτλ. Μπορούν αν θέλουν να τα σταματήσουν, αλλά δε θέλουν. Σε ποιον είναι η ευθύνη λοιπόν;

+1
Αυτό ελπίζω να μην μεταφραστεί από τους περισσότερους σε <'Οχι πάλι ΝΔ, τώρα ΠΑΣΟΚ, για αλλαγή>

Την ξεφτιλισαν και την κηδεια οι ανηθικοι…:frowning:

ρε Vega ουτε ενα “χεζω” δεν εισαι ικανος να γραψεις… ακους εκει “αφοδευω”:lol: