Πρωτοφανή επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

O Μελίστας καταδικάστηκε πρωτόδικα σε δυόμισι χρόνια φυλάκιση με αναστολή και σε δεύτερο βαθμό αθωώθηκε στις 25/1/1990 από το Εφετείο, με δικηγόρο τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο[6] καθώς του αναγνωρίστηκε ως ελαφρυντικό το ότι ήταν “εν βρασμώ ψυχής”. Η αθώωσή του προκάλεσε νέα σοβαρά επεισόδια με κατάληψη του Πολυτεχνείου από δυνάμεις της αριστεράς και αναρχικούς.

Με ντροπιάζει που σε ένα κράτος ατιμωρισίας σκοτώθηκε ένας άνθρωπος από ανθρωπόμορφα κτήνη που θα την βγάλουν πάλι καθαρή.

Με ντροπιάζει που υπάρχουν άνθρωποι που αν άκουγαν το ίδιο να συνέβαινε σήμερα θα χαιρόντουσαν:

Με ντροπιάζει που όταν λέω τα αυτονόητα, ότι ο κύκλος βίας πρέπει να σταματήσει θα με μισήσουν επειδή θα λειτουργήσει το μυαλό μου και όχι η καρδιά μου.

Με ντροπιάζει που αυτήν τη στιγμή υπάρχει στις επαφές μου στο MSN μήνυμα “Καλά να πάθει το μούλικο”.

Με ντροπιάζει που δεν έχω κατέβει σε καμία πορεία αυτές τις μέρες παρόλο που θα το ήθελα.

Με ντροπιάζει που αυτήν τη στιγμή στις επαφές μου υπάρχει το μήνυμα “Μπάτσος καλός μόνο νεκρός”

8O

αγανακτισμενος πολιτης??

νοικοκυρης??

Οσον αφορα το πρωτο σκελος εχεις μεγαλο δικιο.
Οσον αφορα το δευτερο σκελος εκμεταλλευονται το γεγονος οτι ειναι μονοπωλιο συν του οτι
τα Κτελ εδω ειναι ιδιωτικα.Στα αστικα αναφερομαι.Μποζαιτικα μενεις ?
Οταν ειχαν βγει τα τουριστικα λεωφορεια πριν κανα 5αρι χρονια και τους κλεβανε πελατες ηταν
κυριες οι παλιο-αντε μην βρισω.

Στο 1 συμφωνω.
Το 2 υπηρχε στο δικο μου πλεον δεν υπαρχει.Ουτε εγω εχω κατεβει σε καμια πορεια.
Εχω τους λογους μου.
4 δεν εχω αλλα εχω πολλους γνωστους που το λενε.

εξωγήινος?
ο ΕΤ ο εξωγήινος?

:lol::lol::lol::lol:

8O
Το Reuters αναμεταδιδει συνομωσιολογιες…
Πραγματικα προτιμω να ενημερωνομαι απο ξενα site και καναλια πλεον.

Λογικό και αναμενόμενο τα ξένα να τα λένε καλύτερα …

θυμηθείτε επί Ιράκ που Αμερική και Αγγλία δεν έλεγαν τπτ ενώ εδώ έδειχναν συνέχεια εικόνες από βομβαρδισμούς και σφαγές
ε έτσι και τώρα σε εμάς μας πλασάρουν ότι θέλουν ενώ έξω δεν έχουν πρόβλημα να τα πουν όπως είναι …:-s

Αποκλείεται,εδώ λειτουργούν οι νόμοι και η δημοκρατία,σε παρακαλώ να ανακαλέσεις

οταν υπαρχει αυτο :

ή αυτο :

σειρα μπορει να εχει αυτο :

By the way…
Το κράτος δίνει 28 δις στις τράπεζες “για στήριξη”.
Χθες άκουσα ότι οι ζημιές συνολικά στην Ελλάδα υπολογίζονται στο 1 δις.
Βγάλτε συμπέρασμα…

Δυστυχώς έτσι είναι… Μην εθελοτυφλούμε πιστεύοντας ότι από τη μια το παρακράτος θα βγει με τα μαχαίρια και από την άλλη θα παραμείνουν στο σπάσιμο των τραπεζών…

Ε,μην τα ποστάρουμε από 2 φορές ρε παιδιά,όλη μέρα στο πισί είμαστε,τα είδαμε,φτάνει

εχει γραφτει καπου πίσω οτι το πιθανότερο σεναριο ειναι 1 ποσο απο αυτα να δοθουν απο τις τραπεζες υπο την μορφη χορηγίας -διαφημισης…συμφωνω μ αυτο…οχι οτι θα καλυψει κατι βεβαια…αλλα απο το κρατος τα ιδια με τους πυροπαθείς…

Με την κήρυξη της χώρας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης τι έγινε?

Καλά έτσι κι αθωωθεί το μπατσόνι θα σημάνει το τέλος της χώρας μας.

βασικα τελειως οφφ-τοπικ, απλα επειδη επεσε συζητηση και για την δικαιοσυνη και την περιπτωση να πεσει στα μαλακα ο δολοφονος δειτε κ αυτο (περι δικαιοσυνης), το αναφερω εδω. Θα το δουν κ περισσοτεροι.

Ξέσπασαν χθες ο Στρατής και η Γεωργία Βασιλέλλη με σκληρές εκφράσεις κατά του ελληνικού κράτους όταν πληροφορήθηκαν ότι με Βούλευμά του, το Συμβούλιο Εφετών Αιγαίου έκανε δεκτές τις εφέσεις τεσσάρων υψηλόβαθμων στελεχών της Εθνικής Τράπεζας και ενός γιατρού, απαλλάσσοντάς τους από τις κατηγορίες περί θανατηφόρας εκθέσεως ανηλίκου με τις οποίες τους είχε παραπέμψει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης πρωτοδίκως.
Οι κατηγορούμενοι είχαν προσφύγει καταθέτοντας έφεση η οποία και έγινε αποδεκτή, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι απαλλάσσονται από τις κατηγορίες και η υπόθεση περνά στο αρχείο πριν φτάσει στην αίθουσα του δικαστηρίου.
Πρόκειται για τη γνωστή υπόθεση που πριν από 7 χρόνια είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν ο μικρός Παναγιώτης Βασιλέλλης έσβησε από λευχαιμία, χωρίς να του δοθεί η ευκαιρία να παλέψει για τη ζωή του σε νοσοκομείο του εξωτερικού.
Κι αυτό παρά το γεγονός ότι οι κάτοικοι της Λέσβου αλλά και άνθρωποι από όλη την Ελλάδα μετά τη δημοσιοποίηση του προβλήματος που αντιμετώπιζε το παιδί, συνέδραμαν από το υστέρημά τους συγκεντρώνοντας ένα πολύ μεγάλο ποσό σε ερανικό λογαριασμό, ο οποίος είχε ανοιχτεί στην Εθνική Τράπεζα από τον ιδιοκτήτη της “Τηλεόρασης Μυτιλήνης” Μανώλη Γιαννακέλο, ο οποίος είχε καταθέσει και το πρώτο ποσό.
Παρά το ότι το ποσό που συγκεντρώθηκε επέτρεπε στην οικογένεια να ταξιδέψει για την Αμερική, προκειμένου ο μικρός Παναγιώτης να παλέψει για τη ζωή του, η Εθνική Τράπεζα αρνήθηκε να δώσει τα χρήματα στην οικογένεια “πατώντας” σε τυπικότητες ως προς τη μορφή του λογαριασμού. Την συμπεριφορά αυτή είχαν τότε καταδικάσει στο σύνολό τους η ελληνική κοινωνία και οι τοπικοί φορείς.
Τελικά ο Παναγιώτης στις 4 Μαρτίου του 2000 και σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών έφυγε από τη ζωή.
Η οικογένεια του μικρού προσέφυγε στη Δικαιοσύνη διεκδικώντας την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων και ζητώντας να τους αποδοθεί το ποσό που είχε συγκεντρωθεί από το υστέρημα των πολιτών, με τη δέσμευση τα λεφτά να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία Ιδρύματος στο Δήμο Γέρας και στη συνέχεια να κατασκευαστεί ένα Πολύκεντρο Υγείας στη μνήμη του παιδιού. Σύμφωνα με την οικογένεια, το Πολύκεντρο θα έχει ως αντικείμενο την οργάνωση και εμπλουτισμό, σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, της δεξαμενής δοτών μυελού των οστών.
Μέχρι τώρα, μετά από αλλεπάλληλους δικαστικούς αγώνες έχει αποδοθεί ένα μέρος του ποσού στην οικογένεια, ενώ το υπόλοιπο βρίσκεται σε δικαστική εκκρεμότητα. Επιπλέον έχει επιδικαστεί σε βάρος της Εθνικής Τράπεζας η μεγαλύτερη ίσως μέχρι σήμερα για Ελληνικό δικαστήριο αποζημίωση ύψους 2 εκατ. ευρώ, την οποία η Τράπεζα (αφού τελεσιδικήσει η υπόθεση) θα πρέπει να καταβάλει στην οικογένεια για την ψυχική οδύνη που της προκάλεσε.
Ωστόσο, ο Στρατής και η Γεωργία Βασιλέλλη που ζουν σήμερα στο Πλωμάρι μαζί με το μικρό παιδί που έφεραν στη ζωή, την Παναγιώτα, εκφράζουν σε χθεσινή ανακοίνωση αμφιβολίες για το κατά πόσο η υπόθεση θα κλείσει υπέρ τους. Ή αν τελικά, το Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αιγαίου που απαλλάσσει τους εμπλεκομένους από τις κατηγορίες, θα γείρει τη ζυγαριά προς την αντίθετη κατεύθυνση.
«Στις 6 Δεκεμβρίου ένα παιδί 15 ετών δολοφονείται εν ψυχρώ από έναν υπάλληλο του ελληνικού κράτους», σημειώνουν οι δυο γονείς στην ανακοίνωση που εξέδωσαν και συνεχίζουν: «Η κοινωνική αντίδραση μεγάλη, με απρόβλεπτες διαστάσεις και σε καμιά περίπτωση, δεν είναι κουκουλοφόροι, όλοι αυτοί που βγήκαν στους δρόμους ούτε η οργή τους είναι αναίτια και αδικαιολόγητη.
Το περί δικαίου αίσθημα βαριά πληγωμένο, όχι μόνο για την πιθανή ατιμωρησία του δολοφόνου, αλλά και για τη βέβαιη ατιμωρησία της ασυδοσίας, εγκληματικής αδράνειας και παρανομίας των εκάστοτε κρατικών προϊσταμένων, που δεν τιμωρούνται για τους παράνομους πλουτισμούς τους. Δεν τιμωρούνται για τα Βατοπέδια, τους κουμπάρους, τα χρηματιστήρια, τους Πακιστανούς, τις υποκλοπές και χίλια άλλα σκάνδαλα σε βάρος του λαού. Στο όνομα του οποίου και μόνο έχουν την όποια υπόσταση, ως μόνιμοι δήθεν υπηρέτες του. Αλλά στην ουσία εκμεταλλευτές του», σημειώνουν με αγανάκτηση ο Στρατής και η Γεωργία Βασιλέλλη παραλληλίζοντας το φόνο του Αλέξη στα Εξάρχεια με το θάνατο του μικρού Παναγιώτη στη Γέρα.
Και καταλήγουν υπογραμμίζοντας ότι: «Δυο είναι οι δολοφονίες».

Χεστηκα αν η δικαιοσυνη αποφασισε πως οι υπευθυνοι της τραπεζας δεν φταινε (αρα εκανα σωστα την δουλεια τους?? ). Χεστηκα ακομη κ αν νομοτυπα δεν απεδωσαν τα λεφτα στην οικογενεια για την θεραπεια του παιδιου (κανενας νομος δεν ειναι πανω απο τη ζωη ενος παιδιου).

ΝΤΡΟΠΗ!!! απλα ΝΤΡΟΠΗ!!!

Ενα ζητω για την Ελληνικη Δικαιοσυνη. Ρε δεν πατε στο διαολο.

Και μετα λεμε : Οχι στα επεισοδια. Μπουρλοτο ρε σε ολα.

Συγνωμη για το οφφ-τοπικ.

εντιτ: ξεχασα την πηγη : http://www.aiolikanea.gr/news/main/detail.php?ID=39133

πέρσι μετά τις φωτιές έδιναν τριχιλιαρα, τώρα δίνουν δεκαχίλιαρα … :-s:-s:-s

Πρέπει να πηγαίνουμε με τους νόμους ρε αδελφέ,σόρι.
Να περάσει το επόμενο παιδάκι για τον ¶δη παρακαλώ.

Συμφωνω. 1000 μπραβο στο παιδι που το εγραψε. (:

ενταξει στελεχος της ΝΔ για μια ακομη φορα προσφερει απλοχερα το γελιο :
Γιαυτο σας παω ρεεεεεεεεεεεεεεεεε…

http://troktiko.blogspot.com/2008/12/blog-post_5870.html

Ποσο βλακες μπορει να ειναι καποιοι??? Η ποσο ειλικρινεις???:lol::lol: