Γεια σου ρε παλληκάρι μου.
Χεχεχε
Ο Πρωθυπουργός δεν δέχτηκε την παραίτηση του Παυλόπουλου, αλλά αυτόν θα τον στείλει με τη μία στα γαμήδια…
Στο Ρίο μένω κοντά στο σταθμό του τρένου.
Θέλουνε κάτι να τους πονέσει… μακάρι να μαζευόμασταν μια μέρα να κάναμε διαδήλωση για τα εισητήρια…Αν πηγαίναμε μια μέρα με τα πόδια την απόσταση Κέντρο-Πανεπιστήμιο ίσως μειώναν και τις τιμές.Ο ελεγκτής κάπως πρέπει να ταΐσει το Μολοσσό του (τον κόπρο…). Α ρε *%#&#!$οι…
Το κούγια θα τον καθαρίσει κανείς ή θα μας πρίζει τα φρύδια με τις μαλακίες του?
http://www.youtube.com/watch?v=EgipzBgdgs8&eurl=http://troktiko.blogspot.com/
οι μαθητες πετανε πετρες στο Α.Τ. , και οι κατατρομαγμενοι αστυνομικοι ανταπαντουν με δακρυγονα για να σωσουν τις ζωες τους. Κ συ ασφαλιτακο κακομοιρη παρε το λουλουδι που σου δινει η κοπελια. Δεν δαγκανει.
Ενταξει το ξερουμε οτι εισαι σκληρο αντρακι, γαμας κ δερνεις (τη χουφτα σου), ενιοτε πετας κ πετρες σε μικρα παιδια. Μαλλονε δεν σε παιζανε μικρουλη και κατα τα γνωστα οι κοπελιτσες δε σε θελανε γιατι ειχες μικρο τσουτσουνι. Αλλα παρτο κ συ μωρε. Πρωτη φορα σου χαριζουν λουλουδι? Η φοβασαι τα αγκαθακια και τρυπησεις τα δαχτυλακια σου?
εντιτ : εεετσι με ασπιδες μπροστα στις ορδες των καννιβαλων - μαθητων. Τελικα το χοιρινο εχει περασει τελευταια.
Επίσης είχαμε σπάσιμο της Εμπορικής στον Άλιμο.
Ποια Εμπορικη;:-s
Στον ¶λιμο
Μια Εμπορικη που εχει ο Αλιμος ειναι απεναντι μου και την βλεπω μια χαρα, γι’αυτο.
Μπορω να παω να τη σπασω παντως, αμα θετε.
Στον Αγ. Παντελεήμονα που είναι κοντά, δίπλα από το κομμωτήριο που ήταν το Imagine.
Τα σχολεία του Παντελεήμωνα κάνανε πορεία το πρωί, κάψανε ένα κάδο και σπάσανε τη τράπεζα.
Μετά βγηκαν στη Βουλιαγμένης, ενώθηκαν με πορεία μαθητων σχολείων της Ηλιούπολης και νομίζω πήγαν προς το ΑΤ της περιοχής.
Εδιτ: Όταν γύρισα εγώ γύρω στις 4 ακόμα κάνανε επισκευές στο εσωτερικό. Δεν έχω ιδέα τι παίχτηκε ακριβώς, από τηλέφωνο έμαθα για το συμβάν. Εξω απο τον ΟΑΕΔ ο κάδος υπάρχει ακόμη πάντως:p
Aχ,τι κριμα…
ωπ εκει πηγα σχολειο!
Φιλαράκο,εκεί δουλεύουν οι νέοι των 700 όμως,ε ρε σφαίρες που χρειάζονται όλα τα τσογλάνια
Θα κανω μπλουζακι τη φορολογικη μου δηλωση μπας και γλιτωσω.
Η πλάκα είναι ότι επικαλούνται αυτή τη γενιά αυτοί που έχουν 700 ευρώ για χαρτζιλίκι ή λογαρισμό σε καμιά έξοδο
Θες να μου πεις οτι εσυ κυκλοφορεις με λιγοτερα απο 700 στην τσεπη??Πφ…φτωχομπινε.Που ζεις??
Χθες ανοιξα για το μωρακι μου 2 Ντομ Περινιον σε γνωστο γκλαμουρατο κλαμπακι της πολης,ετσι για να παω κοντρα στα ανεργα τσογλανακια που τα σπαγαν την ιδια ωρα λιγο πιο περα.Οσα δεν φτανει η αλεπου…
Κι αυτοί ψυχή δεν έχουν? Ξέρεις τι έξοδα έχει μια πορσε ή ένα κομμωτήριο της εκάλης? Κι αυτοί πνιγμένοι από την κρίση είναι… :p:p:p:p
Έλα ρε, εγώ άνοιξα στον Μπαλτά το finest Ostinato του μαγαζιού :oops::oops::oops: Αχ!
Κάθε πράγμα στον καιρό του… :twisted:
Κατι σοβαρό απο εγκυρες πηγες (οοοοοοο):Αυτες τις μέρες ετοιμαζουν μια τροπολογια(ή οπως στον διαολο τα λενε αυτα) για να περάσουν το άρθρο 16 στη ζούλα κ εμείς δε θα πάρουμε χαμπάρι ρεεεεεεεεεεε
εδιτ
λούνατικ βοήθα κ εσύ στην ομαλότητα του τόπικ παρακαλώ
η άσχετη με το θέμα φράση σου έγινε έδιτ - μόνο γκρίνιες θα πυροδοτούσε, έστω κ αν ήταν στην πλάκα (?)