Θέλω να κάνω μία ερώτηση και ελπίζω να μην με παρεξηγήσετε!
Έχουν ποσταριστεί διάφορες φωτογραφίες με αστυνομικούς, δίπλα στους οποίους στέκονται κουκουλοφόροι με ρόπαλα κτλ.
Σε κάποιες αναφέρεται πως οι κουκουλοφόροι αυτοί είναι αστυνομικοί που σπάνε κι αυτοί μαγαζιά κτλ.
Σε κάποιες άλλες αναφέρεται πως είναι χρυσαυγίτες που επιτίθενται μαζί με τους αστυνομικούς στους αναρχικούς που τα σπάνε.
Πως είμαστε σίγουροι πως οι μη-αναρχικοί κουκουλοφόροι είναι αστυνομικοί και όχι χρυσαυγίτες ή χρυσαυγίτες και όχι αστυνομικοί;
(πλιζ, περιμένω σοβαρή απάντηση, μη με κάνετε να προσπαθώ να αποδείξω μετά πως δεν είμαι χρυσαυγήτης ή μπάτσος!!!)
Ορισμένοι είναι χρυσαυγίτες και ορισμένοι ασφαλίτες.
Είχα πετύχει φωτογραφία, έναν τύπο να κατεβαίνει μαζί με τα ΜΑΤ έχοντας μια σακούλα πέτρες και στη συνέχεια ο ίδιος, φορώντας κουκούλα, να τις πετάει.
Όσο για τη συνεργασία χρυσαυγιτών-μπάτσων θα πώ απλά την κοινή τους έφοδο περσι σε διαδηλωτές κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής εκδήλωσης…
Ε προφανως αυτο το λεν τα ατομα που ηταν παροντες και εβλεπαν την γενικοτερη συμπεριφορα,αμα εκαναν συλληψεις σημαινει οτι ηταν ασφαλιτες και αμα ελεγαν κανα φασιστικο σημαινει οτι ηταν χρυσαυγητες,αν και ειμαι σιγουρος οτι σε ουκ ολιγες περιπτωσεις μιλαμε για το 2/2:pΑπο κει και περα ειτε μπατσοι ειναι,ειτε παρακρατικοι που τα χουν κανει πλακακια με μπατσους,για προβοκατσια μιλαμε
edit:Ξεχασα να ζητησω αποδειξεις οτι δεν εισαι χρυθαυγυτηθ η μπατθουληθ:p
Μάλιστα. Θενκς για τις απαντήσεις. Για τους χρυσαυγίτες και τα σκηνικά που γράφετε δεν έχω καμία αμφιβολία, για τους αστυνομικούς θα μου επιτρέψετε να κρατάω πάντως ακόμα κάποιες επιφυλάξεις. Όχι ότι έχει και τεράστια διαφορά, αλλά τεσπα…
…οι οποιες “αντιφασίστες” όλως τυχαίως φορούσαν κουκούλες και σπάγανε το σύμπαν, σαν τα παλικαρια των τελευταίων ημερών.
Δούλεμα που τρώνε μερικοί…
εχει ενα δικιο ο GRACCHUS…
Και παρολο το μισος χρυσης αυγης και αντιφα, ποτε σε τετοιες πορειες δεν ακουμε για νεκρους, κατι που ειναι περιεργο σκεπτομενοι τα μυαλα που κουβαλανε…
Αυτό δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω καθώς ζώ 800 χιλιόμετρα μακρυά από το μέρος που έγινε το όλο σκηνικό, αλλά και πάλι όπως και να`χει, ότι και να ήταν οι άλλοι το κοινό ντού κάτι σημαίνει…
Τώρα το που κολλάει το τι έκαναν εκείνοι με το θέμα μας ένας Χρουστσόφ το ξέρει…
Εγώ απλά το ανέφερα προκειμένου να δείξω το ότι “Χρυσή Αυγή και μπάτσοι, το ίδιο μαγαζί”…
Υπάρχουν πάρα πολλές μαρτυρίες ανθρώπων που κατεβαίνουν σε πορείες εδώ και χρόνια, για κουκουλοφόρους με bluetooth μέσα απ’ τις κουκούλες, να βγαίνουν απ’ τις κλούβες, να συνομιλούν με αστυνομικούς στα στενά κ.α. Ανέτρεξε αν θες σε ανάλογα λινκ με υλικό (τα οποία σίγουρα έχουν ποσταριστεί στο παρών θρεντ).
Λογικό να έχεις τις επιφυλάξεις σου.
Εγώ έχω επιφυλάξεις ως προς τις καταστροφές των απλών μαγαζιών αυτές τις μέρες. Μήπως έγιναν σκόπιμα από κάποιους ώστε να στραφούν στο κυβερνών κόμμα και τις αρχές για βοήθεια; Γενικά δεν είναι τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα, αναρχικοί πρεζάκηδες vs μπάτσων και την πληρώνει ο μεροκαματιάρης επιχειρηματίας (ιδιοκτήτης καταστήματος επί της Πατησίων π.χ.).
Και ναι, εγώ πιστεύω ξεκάθαρα πως οι περισσότεροι είναι ασφαλίτες με κουκούλες
Άλλωστε αυτοί που αποκαλούμε τόσα χρόνια “γνωστούς-αγνώστους” έχουν ως στόχο τράπεζες, κυβερνητικά κτήρια και μεγάλα πολυκαταστήματα.
Και επειδή δεν έχω εκφράσει άποψη όλες αυτές τις μέρες στο θέμα αυτό, αν και δεν είναι η κατάλληλη ώρα να το κάνω, θα πω δύο λόγια.
Είναι προφανής ο πόνος μου για την απώλεια του Αλέξανδρου, δεν το παρακάμπτω ως ευκόλως εννοούμενο διότι είναι κάτι τραγικό και πάρα πολύ στενόχωρο γεγονός.
Επίσης προφανής είναι και η οργή μου για τα ΜΜΕ, τα οποία συνεχώς προβάλλουν κατεστραμένες βιτρίνες στην Ερμού αντί να προβάλλουν τη φάτσα του γουρουνιού που σκότωσε το παιδί ώστε να έχουμε κι εμείς μια εικόνα να φέρνουμε στο μυαλό μας όταν νευριάζουμε. Όχι φυσικά πως είναι αμελητέες οι ζημιές οι οποίες προκλήθηκαν. Κάθε άλλο. Και για να εμβαθύνω λίγο ακόμα, λυπάμαι περισσότερο για τους ανθρώπους οι οποίοι εργάζονταν σε αυτά τα μαγαζιά. Οι αποζημιώσεις πάντως είναι απτές αν και σε πολλές περιπτώσεις δεν επαρκούν. Όταν όμως όλα αυτά προκλήθηκαν από άγνωστων στοιχείων και αγνώστου επαγγέλματος ανθρώπους (βλ. παραπάνω) με αφορμή την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 16χρονου παιδιού, τότε μάλλον η θλίψη και η οδύνη για το Sprider στην Ερμού πρέπει να περιοριστεί λιγάκι από τη θλίψη και την αγανάκτηση για το δολοφονημένο αυτό παιδί.
Το κάθαρμα λοιπόν που εν ψυχρώ δολοφόνησε τον Αλέξανδρο (το αναφέρω συχνά εσκεμμένα, γιατί το ήδη έτοιμο και μαγειρεμένο αποτέλεσμα της βαλλιστικής πάει να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη) πάει να τη βγάλει καθαρή, μακάρι να βγω ψεύτης φυσικά, αλλά μου φαίνεται πως το όλο θέμα πάει για κουκούλωμα, και την αποπομπή του ανθρωπίσκου Κούγια στο πειθαρχικό συμβούλιο του δικηγορικού συλλόγου μόνο ως στάχτη στα μάτια του κόσμου μπορώ να την χαρακτηρίσω, καθώς σιγά μην διαγραφεί ο υπάνθρωπος αυτός από τον εν λόγω σύλλογο.
Μεγαλο respect κιολας.
Στις πολεις τις περιφερειας ειχαμε αλλα επεισοδια την Πεμπτη?? Γιατι φοβουμουν αναλογα περιστατικα με αυτα της Πατρας.
“ΜΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ , ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩΩΩΩΩΩΩ” ο κούγιας ξέρει πως να κλαψομουνιάζει μπας και τον λυπηθει κανείς (πήρε και το χαρακτηριστικό ύφος του καημένου ανθρωπάκου). Το παραπάνω το πε γύρω στις 15 φορές στην εκπομπή του παπαδάκη. πραγματικά μεγαλύτερο σίχαμα από τον κούγια δεν έχω δει λέγοντας του ο
Παπαδάκης : όλοι οι κατηγορούμενοι , συνυπογράφουν τα υπομνήματα που τους φτιάχνουν οι δικηγόροι τους
κούγιας : Και που ξέρετε κύριε παπαδάκη ότι τα γράφω εγώ τα υπομνήματα των πελατών μου ?
Με αυτόν τον τρόπο σκέφτηκε “έτσι και δε θα πω ψέμματα ΚΑΙ δε θα καταλάβουν ότι το γραψα εγώ”…σίχαμα…
Αυτά έγιναν λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι μου…ρε τι τραβάμε??? Κρίμα που δεν ήμουν εκεί, δουλειά γαρ.
Εχει πλακα να διαβαζεις και σε αριστερα αλλα και σε ακροδεξια blogs, forums, εφημεριδες κτλ περι οργανωμενο σχεδιο των Αμερικανων για ολα αυτα που γινονται…
Μια φορα να κανει την αυτοκριτικη της αυτη η χωρα και να πει “τα καναμε σκατα ολοι αριστεροι-δεξιοι” δεν γινεται… παντα φταινε οι αλλοι…
το πιο σωστο comment που εχει γινει και εννοειται συμφωνω μαζι σου!!
Αναγκάσαμε τους μπάτσους να βγάλουν τα κωλοκαπέλα τους!!!
Δεν περίμενα να επικαλεστώ ρεπορτάζ του Alpha, αλλά το μεσημέρι έδειχνε σε μαθητική πορεία μπάτσους να συλλαμβάνουν παιδιά και περαστικούς να ορμάνε και να τους λένε να τα αφήσουν. Επισής συλλάβανε και ένα δημοσιογράφο ο οποίος την ώρα της σύλληψης φώναζε ότι είναι δημοσιογραφος και κρατούσε την ταυτότητα στο χέρι!
Επίσης στην στοά Κοραή όπου βρισκόταν διμοιρία των ΜΑΤ πήγαν να διαμαρτυρηθούν μαγαζάτορες λέγοντας τους ότι είναι ανεπιθύμιτοι, και μετά από λίγη ώρα καθώς έφευγαν έτρωγαν γιουχάισμα από περαστικούς και ανθρώπους που καθόντουσαν στις γύρω καφετέριες.
Αυτά για κάποιους που έχουν την εντύπωση ότι αγαναχτισμένοι μαγαζάτορες και πολίτες κυνηγάνε με πέτρες τους διαδηλωτές.
Επίσης για την παραποίηση του ρητού του Ισοκράτη που είναι πολύ της μόδας τις τελευταίες μέρες: http://skakistiko.blogspot.com/2008/12/blog-post_12.html
Συγχωρέστε με αν έχει (ξανά)-ποσταριστεί
http://salata.wordpress.com/2008/12/11/1-6/
αλλά με έκανε και γέλασα παρόλο που η κατάσταση είναι για κλάμματα.
Το ποστ έρχεται. Μόνο κλου ότι μπάτσος έριξε μέσα σε κόσμο χειροβομβίδα κρότου και λάμψης και με πήρε στην κοιλιά και έσκασε πάνω μου.
Τώρα είναι ο κολλητός μου στη γαδα χωρίς λογω και δνε μπορώ να ποστάρω φωτος ;p
Ο κολλητός σου είναι αναρχοκομουνι και καλά να πάθει και να σαπίσει εκεί μέσα …
αστειεύομαι προφανώς … …
Χειροβομβίδα κρότου και λάμψης μέσα σε κόσμο που δεν έκανε φασαρίες, και έσκασε πάνω στην κοιλιά μου.
Άμα μου ερχόταν στη μάπα, άμα δεν φόραγα το μπουφαν, τι θα χα πάθει τώρα? Σημείωση δεν ήμουν μπροστά στα επεισόδια αλλά με κάτι καθηγητές έξω από τη Βουλή και τις πετάξανε χωρίς λόγο. Έχω εγκαύματα φυσικά και βουήζουν τα αυτιά μου ακόμα.