Aν δεν με απατα η μνημη μου εισαι απο Συρο. Κανατε πορεια εκει χτες? Υποτιθεται οτι οι προεδροι των 15μελων μας μαζι με Κεα και Παρο ειχαν κανονισει ταυτοχρονη ‘‘εξορμηση’’. Και μαλιστα απ’οτι μας ειπε ο δικος μας προεδρος, η Συρος εστειλε και καποιο χαρτι στον υποργο παιδειας.:!: Ξερεις κατα ποσο ισχυουν αυτα?
Ειναι να μην αρχισεις να ριχνεις ομορφολογα απεναντι στις αρχες τωρα?
(πανε σε κανα γιατρο για τα εγκαυματα ωρε)
“these guys are convenient tools of the state and media. i understand the rage but fighting pigs is a losing battle. i can’t say i condemn the selective destruction of property (i.e. banks) but rampaging is counterproductive not to mention grossly unfair to innocent people who have their property destroyed. for every 50 innocent people who’ve had their heads cracked open by baton wielding pigs the media will focus on 1 poor pig who had a brick bounce of his protective helmet. Random violence will only galvanise the public against the cause”
Κι ειναι κι ενας αλλος τυπας(ξενος)που βρεθηκε εδω αυτες τις μερες και περιγραφει τι ειδε…
Φιλε παλια ειχα φαει ενα δακρυγονο στον δεξι ωμο. Λιγο ποιο ατυχος να ημουν και να με επαιρνε στο κεφαλι, στη χειροτερη θα ημουν νεκρος στην καλυτερη θα με ειχαν συλλαβει, γιατι δε θα υπηρχε περιπτωση να μην χασω αισθησεις.
Τωρα φταιω να πω οτι εφοσον ο μπατσος χεστηκε αν θα καψει ζωντανη εμενα, τον βεντερ, τον Isis, χεστηκα κι εγω αν θα του ανοιξει η πετρα μου το κεφαλι στα 2; Οκ, η βια δεν ειναι λυση, γενναει βια κ.λ.π. αλλα εδω το παιδι λεει ηταν με καθηγητες και παραλιγο να τον κανουν ψητο.
Τα σημερινα που ακουσα και διαβασα δεν υπαρχουν…Για λυπηση ειμαστε…
Ανεβασε τις εδω: athens.indymedia.org
Και στειλτες σε Ελευθεροτυπια, Βημα, Νεα, Μεγκα κι οποιο αλλο καναλι ή εφημεριδα πιστευεις οτι μπορει να τις δημοσιευσει.
Παιδια ο Βεντερ ειναι κουκουλοφορος, ετσι? Ειναι αλητακι κι αυτος. Τον εχουν αποβαλλει απ’το σχολειο του και συχναζει στα Εξαρχεια το κωλοπαιδο. Η συμπεριφορα του ειναι αποκλινουσα. Οποτε στις αρχιδαρες μας ολοι, “περαστικα Βεντερ”, καναπες, τηλεοραση και η ζωη ειναι ωραια. Ολα αυτα ειναι μακρια απο μας. Δεν τους ξερουμε, δεν τους γνωριζουμε, δεν μας αγγιζουν τα γεγονοτα. Εμεις ζουμε σε μια αλλη χωρα οπου ολα ειναι ομορφα, η αστυνομια εχει τον ρολο του προστατη του πολιτη, δεν τρεχει και κατι γυρω μας, ε, αν βρεθει και κανενα προβληματικο παιδι, το πεταμε στον Καιαδα γιατι μας χαλαει την τελειοτητα του ειδους μας. Χαλαει τους παθητικοποιημενους καναπεδακηδες. Σας αγαπω, ενας προβληματικος που επιμενει να βλεπει τα πραγματα ακραια. Βεντερ ερχεσαι μαζι μου?
Οταν ο Χιτλερ φυλακιζε Εβραιους, δεν αντεδρασα γιατι δεν ημουν Εβραιος.
Οταν ο Χιτλερ φυλακιζε τσιγγανους δεν αντεδρασα γιατι δεν ημουν τσιγγανος.
Οταν ο Χιτλερ φυλακιζε ομοφυλοφιλους δεν αντεδρασα γιατι δεν ημουν ομοφυλοφιλος.
Οταν ο Χιτλερ φυλακιζε κομμουνιστες δεν αντεδρασα γιατι δεν ημουν κομμουνιστης.
Ο επομενος στη σειρα ημουν εγω, αλλά δεν υπηρχε κανεις για να φωναξει. (Μπρεχτ)
Αν απο το ποστ μου καταλαβες οτι καλω τον ιατρικο συλλογο να περιθαλψει τον Βεντερ, τοτε παραβλεψε το 1) και το υπολοιπο ποστ.
Εγω να πουμε προσπαθω να προλαβω παρομοιες περιπτωσεις Βεντερ. Εσυ πως βοηθας στο ολο θεμα? Λεγοντας περαστικα σ’οσους επεζησαν απο επιθεσεις ΜΑΤ και αραζοντας στον καναπε απαξιωνοντας τα παντα και μηδενιζοντας την κοινωνικη εξεγερση? Κατα την χρυση επταετια θα ειχες γαματο ποστο, δεν ειναι αχαριστοι οι καταπιεστες κι οι δολοφονοι.
Μαλακια, ειναι κομμουνι ο Μπρεχτ. Απαγορευεται να ποσταρουμε Μπρεχτ σ’αυτο το φορουμ.
Χαιρομαι που καταλαβαινεις οτι σε φτυνουν και δεν ψιχαλιζει. Θα συνεχισω να οργιζομαι και να επιτιθομαι οσο ειστε υποκριτες και κανετε πως λυπαστε για τον Βεντερ και τον Αλεξη και ολους ενω κανετε ΟΤΙ μπορειτε για να μην αποτρεψετε το ενδεχομενο να υπαρξουν κι αλλοι. Οσο αρνειστε πεισματικα να κατανοησετε την πραγματικοτητα, οτι τα ΜΑΤ χτυπανε και δολοφονουν, οτι μαζι τους κατεβαινουν χρυσαυγιτες, οτι ασφαλιτες μπαινουν στις πορειες και προβοκαρουν, οτι δεν γινεται ρε πουστη μου να υπαρχουν εφτακοσια μεμονωμενα περιστατικα. Οσο γκρινιαζετε για ολα και ψηφιζετε τους ιδιους και με την σταση σας τους στηριζετε. Οσο σας λενε οτι οι κυβερνησεις της δεξιας εχουν ξεπουλησει ΔΕΚΟ, υγεια, παιδεια, εχουν γαμησει τα ταμεια, κανουν οτι μπορουν για να μην εξαλιφθει η φτωχεια, η ανεργεια, η ανεχεια, ο ρατσισμος, ο εθνικισμος. Οσο εσεις οι καναπεδακηδες απαξιωνετε τον κοσμο που αποφασισε οτι αυτος ο κοσμος που κληρονομησε δεν τον εκφραζει και κατεβαινει στους δρομους. Οσο δεν προσπαθειτε να καταλαβετε οτι ακομα κι αυτοι που σπανε μικρα μαγαζακια και κανουν πλιατσικο, δεν ειναι προβληματικοι αλλα καποια πουτανα κοινωνια τους ωθησε σ’αυτες τις ενεργειες. Οσο προτιματε να πετατε το ελαττωματικο προϊον αντι να διορθωσετε την μηχανη. Οσο γενικοτερα με την σταση σας γαματε και την δικη μου ζωη.
Σβηστε το, ειμαι ενα κομμουνι και προσπαθω ν’αποσταθεροποιησω την πατριδα μας.
Πρόσεχε Λεντ… Είναι η πολλοστή φορά που αφήνεις τέτοιες αιχμές για χρήστες. Να κοπεί άμεσα. Και ναι, αν το ότι απαγορεύουμε τους προσωπικούς προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και τις επιθέσεις, μας κάνει φασιστικό φόρουμ, τότε για σένα θα παραμείνουμε φασίστες και μάλλον είσαι σε λάθος φόρουμ…
Έχεις πει τόσους πολλούς εδώ μέσα ακροδεξιούς και φασίστες που τρία είναι μόνο τα λογικά ενδεχόμενα. Ή όλοι τους μαζεύτηκαν σε αυτό το φόρουμ ή εσύ είσαι αρκετά δεξιά στις απόψεις τους και για αυτό θεωρείς ακροδεξιό όποιον διαφωνεί μαζί σου ή χρησιμοποιείς τον όρο κάκιστα με σκοπό να προκαλέσεις.
Θέσεις έχεις, ανέλυσε τις δίχως να προκαλείς όποιον διαφωνεί μαζί σου…
Οπως αγαπανε, εγω που παω σε πορειες ειμαι αναρχομπαχαλος και τα σπαω και αλητης, αυτοι που καθονται σπιτια τους ειναι φασιστες. Οταν αποκτησουν κριση να καταλαβουν δυο πραγματα θ’αρχισω κι εγω να προσδιδω ηπιοτερους χαρακτηρισμους. Προσαρμοζομαι στο επιπεδο του καθε συνομηλιτη.
Εγω δεν ειδα να επιτεθηκε ο λεντ καπου σε συγκεκριμενα προσωπα εδω μεσα στο πρωτο του ποστ.
Τα αυτονοητα εγραψε, ενος παιδιου απο δω μεσα του πεταξαν χειροβομβιδα κροτου που τον πετυχε στην κοιλια και με ενα περαστικα παμε στο επομενο θεματακι για σημερα. Το οποιο θα μπορουσε να ειναι ξερω γω σε ποιο κομμα παει το ακυρο στις εκλογες κι αλλα τετοια ουσιωδη και επικαιρα.
αν έχεις βρει ποστ ατόμου που λέει αναρχομπάχαλους όσους κατεβαίνουν στις πορείες, πόσταρε σε παρακαλώ το λινκ, για να κάνω δημόσια παρατήρηση στο χρήστη που έκανε τέτοια χαζή, κλειστόμυαλη και προσβλητική για τόσους χρήστες και πολίτες κρίση.
Πάνω από μία που θα μου έχει ξεφύγει και για αυτό δε θα τη θυμάμαι δεν πιστεύω να βρεις. Ειδικά από τη Λούνατικ δε θυμάμαι καν να έχει πει κάτι τέτοιο, για να της λες πως στη χούντα θα είχε κάνει τεράστια καριέρα. Χάνεις το δίκιο σου με αυτά που λες…