Πρωτοφανή επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

:smiley: ευχαριστώ

Παρακαλώ. :expressionless:

Με τραβήξανε από Ελευθεροτυπία κλπ. Λογικά θα βγουν αύριο οι φωτος. Έκαψε μπουφάν, φούτερ και κοντομάνικο. Η χειροβομβίδα έσκασε ακριβώς στην κοιλιά, και μάλιστα απ΄τον τρόμο κουλουριάστηκα και ήταν σαν να της έκανα φωλιά μέσα μου. Κοίταξα κάτω και λέω πάει έχω γεμίσει αίματα. Τυχερός μέσα στην ατυχεία μου δεν με πήρε μάπα.
Και το πιο αστείο, πήγαινα κλαίγοντας από τον θυμό μου και δείχνοντάς τους τι μου κάνανε και γελάγανε.
Ρε άμα δεν είστε εκεί δεν καταλαβαίνεται. ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Αυτός ο άνθρωπος το κανε για να σκοτώσει, δεν βρίσκω άλλη εξήγηση. Την πέταξε ψηλά σαν να ταν όπλο και όχι σαν μέσο αποπροσανατολισμού των κουκουλοφόρων. Και ποιών κουκουλοφόρων?! Σε αυτούς που παρακολουθούσαν το έριξε.

Τι να πεις ρε πουστη…Αυτη ηταν η πρωτη σου διαδηλωση Vedder;Εμενα στην πρωτη ειχε περασει δακρυγονο σφυριζοντας διπλα απο το αυτι μου σαν να την πεταξε μπαζουκα:pΤι περιμενες να καταλαβουν;Αμα καταλαβαιναν δεν θα το καναν εξ’ αρχης…Ε ΡΕ ΚΩΛΟΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Λέω να πάω με μία παρέα φίλων σύνταγμα μιάς και μετά τη τρίτη δε μπόρεσα να κατέβω. Ελπίζω να μη μας τη πέσουν πάλι αλλά να κυλήσει ειρηνικά η όλη φάση (όσο το δυνατόν τουλάχιστον).

@vedder: περαστικά και μην σε πάρει απο κάτω, εσύ ότι έπρεπε να κάνεις το έκανες :wink:

ενας αστυνομικος δεν προκαλει ποτε. υπομενει με σθενος τις υβρεις.

αλλα επειδη ειμαι αντικειμενικος,κυριολεκτικα αυτο που λεμε “φουντωσα…” :

led αφενός απο οσο ξερω το αντίθετο του περαστικά είναι το “ψόφα” που δεν το εύχομαι σε κανέναν πόσο μάλλον στον βέντερ…
Είναι πολύ ρομαντικό να πιστευεις οτι αποσταθεροποιείς τη χώρα και οι υπόλοιποι σε κυνηγούν αλλά καλέ μου δεν ισχύει…
Δικαιωμά σου να κατεβαίνεις σε πορείες και να τα κάνεις λαμπόγυαλο εφόσον αυτό σε εκφράζει, δικαίωμα μου να γυρίζω στις 5 απο την δουλειά μου και να σαπίζω σπίτι μου…Μου προσάπτεις την κούραση δηλαδή?
Όταν κατηγορείς κάποιον για ραθυμία ή αποχαύνωση φρόντισε να έχεις πληροφορηθεί για όλες τις δραστηριότητες του κατά τη διάρκεια της ημέρας…και μετά μίλα!Αν πήγα σε πορείες ή οχι το ξέρω εγώ…
Ήμουν κομματάκι αγέννητη στην δικτατορία για να κάνω καριέρα…και αν δε μου τα είπαν λάθος αυτοί που τα έζησαν ένα χαρακτηριστικό της εποχής ήταν “οι ταμπέλες¨”…στο όνομα αυτών έγιναν τα μεγαλύτερα εγκλήματα…μήπως να το ξανασκεφτείς την επόμενη φορά που θα χαρακτηρίσεις κάποιον “φασίστα”?
Τέλος ελπίζω αφού σπάτε γενικώς και ανεξαιρετως απο οσο λες,εκτός απο τα μαγαζάκια στην Εγνατία να σπάσατε και κανένα πολυκατάστημα στο Πανόραμα ,πολυεθνική ,κανένα Cosmos…ή έπεφτε μακριά ?
Tέλος 'εχουμε χορτασει αφυπνιστές εδω μέσα…Επι του πρακτέου αρχ…ια μάντολες…
Kai μιας και εισαι ανοιχτό πνευμα :
“Δεν συμφωνώ ούτε με μια λέξη με όσα λες, είναι όμως υποχρέωση μου να δώσω την τελευταία ρανίδα του αίματος μου για το δικαίωμα σου να λες ελεύθερα όσα πρεσβεύεις”

Βολταίρος
(του προσάπτουν ρατσισμό και σεξισμό …εγω πιστευω οτι ήταν γκέυ αλλα τα λεγε ωραία ο ατιμος)

Kανενα κομμα δεν προκειται να αλλαξει την κοινωνια και τον κοσμο, αν πρωτα δεν αλλαξουμε εμεις οι ιδιοι τον εαυτο μας.
Οταν ο καθενας θα γινει καλυτερος ατομικα και αλλαξει συνειδηση, τοτε αυτοματα θα αλλαξει και ο κοσμος.
Τζαμπα περιμενει, οποιος περιμενει απο τους πολιτικους να του κανουν τον κοσμο καλυτερο.
Ειναι γνωστο οτι οταν παιρνεις την εξουσια σε διαφθειρει.

Γιαυτο ξαναλεω οτι ο μονος τροπος να αλλαξουμε τον κοσμο, ειναι να αλλαξουμε πρωτα εμεις οι ιδιοι.

Ρε τι αλλο θα δουμε.

Που ειπα καλη μου κοπελα μου καλη οτι ΠΙΣΤΕΥΩ οτι αποσταθεροποιω την χωρα? Αυτο το ειπε ο Μιχαλολιακος. Ναι, ναι, ναι, αυτος της Χρυσης Αυγης!
Που ειπα χρυσο μου κοριτσακι οτι τα σπαω εγω συγκεκριμενα? Μηπως αναφερθηκα σε τσουβαλιασμα? Μηπως καπως ετσι απαντησα για φασιστες? Μηπως? Ξεκουρασου απ’τη δουλεια καλυτερα και μετα απαντα σε ποστ.
Α, ξεκουρασου, ναι. Γιατι ολοι οι εργαζομενοι ειναι τοσο ψοφιοι που αραζουν σπιτι μετα. Αυτοι που ειδα (και) σημερα στην πορεια ηταν ασφαλιτες. Πολλοι βεβαια, αλλα θα ηταν, αφου ολοι οι εργαζομενοι κουραζονται. Βεβαια κατι 50αρηδες βγαινουν, αλλα σιγα, εχουν αντοχες αυτοι, ουτε 25 χρονια δεν δουλευουν υπο τις χειροτερες συνθηκες. Τελικα κατεβαινει μονο η γενια του Πολυτεχνειου που γνωρισε στερησεις και καταστολη και η γενια μου κι η επομενη απ’αυτην που βλεπουν τα χειροτερα να ρχονται. Ωπα, βλακεια, την Τεταρτη ειχε απεργια. Κουραστηκες παλι ε? Για δικαιολογιες καλοι ειμαστε.
Επισης ναι, δικαιωμα σου να καθεσαι σπιτακι αλλα δικαιωμα μου κι εμενα να σε κραζω, κι εσενα και ολους, που γαματε την δικη μου ζωη με την απαθεια σας. Μην τα θελουμε ολα δικα μας. Αυτο που δεν ειναι δικαιωμα σου ειναι να μιλας οντας απ’εξω. Δεν ξερεις τι γινεται στις πορειες, ποιοι τα σπανε, γιατι, τι παιζει γενικοτερα ρε παιδι μου. Αστο, παρατα το, μιλα για κατι αλλο. Κι εγω αν μιλησω για αεροναυπηγικη θα με βρισουν και θα χουν δικιο. Οχι τιποτα αλλο, αλλα αποψεις σαν τις δικες σου μπορει να επηρεασουν κοσμο και ειναι κριμα ο κοσμος ν’ακουει καποιον που εχει αποψη απλα για να εχει.
Χορτασες αφυπνιστες κι επι του πρακτεου τιποτα. Οντως, δεν κανουμε πραξεις τα οσα λεμε. Επι του πρακτεου κανεις περισσοτερα εσυ.

Καλά τα λές, αλλά ο κόσμος δεν αλλάζει. Και άμα αλλάζει, αλλάζει προς το χειρότερο. Το βλέπεις γύρω σου κάθε μέρα νομίζω…

Σύ είπας…Εγω είμαι άλογο εφησυχψασμένο ον επι του καναΠΕΟΣ…δε μπορώ να κρίνω πότε εννοείς τα γραφόμενα σου…Τον Μιχσλολίακο δεν τον ξέρω…οπότε δε γνωρίζω και τί λέει…Τη δική σου τη ζωη στην γαμάνε οσοι αποφασισαν για σενα…blame τα golden boys του Πολυτεχνείου…Όσοι δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη για τη ζωή τους καλύτερα να σκάνε…Εσύ για αεροναυπηγική μίλα ή οχι…Δε με αφορά…Την κοινωνία μεσα στην οποία ζώ έχω δικαίωμα και υποχρέωση να την κρίνω…δεν προσδοκώ να επηρεάσω τους θερμοκέφαλους …και δεν απευθύνομαι σ αυτούς…Αν δε σου κάνουν οι απόψεις μου να με αγνοείς…το οτι μου επιτίθεσαι σημαίνει οτι σε τσούζει…σταματάω γιατίν you never gonnna get it

Ενιγουεη, θα το λυσουμε απο μσν.

τι έγινε ωρέ ?

Πραγματικα ΑΗΔΙΑΖΩ βλεποντας φωτογραφιες ενος κτηριου που θα επρεπε να ειναι εστια επιστημονικης προοδου και ερευνας και πνευματικου προβληματισμου, να δειχνει σαν ενα ερειπιο. Σαν μια ετοιμορροπη τρωγλη. Και μην μου πειτε οτι δεν μετραει το κτηριο αλλα τα μυαλα που ειναι μεσα σ’αυτο γιατι ενας τετοιος χωρος εμενα θα με ενεπνεε να βαλω μεσα τις μπουλντοζες και να το κανω “γηπεδο”, οχι να κανω οποιαδηπωτε δημιουργικη εργασια. Κατι τετοιες καταστροφες γινονται στο ονομα της ελευθεριας του πνευματος και του σωματος?? Μαλλον κατι τετοιες ενεργειες μας γυριζουν στην νεολιθικη εποχη.

Λεμε, λεμε και ξαναλεμε για το ποσο σκατα εχουν στο κεφαλι τους οι μπατσοι και να αλλη μια τρανταχτη αποδειξη με τον Βεντερ. Και μονο που σου εκανε τις μπλουζες κοσκινο υποθετω οτι ηταν ισχυρος ο κροτος. Ελπιζω να μην σε πτοησε αυτο το περιστατικο αλλα να σε πεισμωσε.

θλιβερό… πραγματικά θλιβερό. Επαναστάτες της φακής. Και το χειρότερο από όλα είναι πως έχουν στρατολογήσει και ανήλικους. 15 χρονών και να ποζάρει στο φακό αγκαλιά με τη βενζίνη μέσα σε αμφιθέατρο του Πολυτεχνείου.:frowning:

Μαλακα ελεος!!! Ημουν ακριβως μπροστα στο περιστατικο. Δεν ηξερα οτι αυτος ο τυπας ειναι ο vedder… Ποσο πιο ζωα μπορουν να φανουν οι μπατσοι ρε γαμωτο?? Μεχρι κ δακρυγονο πεταξαν μεσα στο μετρο στην Κοραη! Και δεν μπορουμε να πουμε οτι ειναι κ παραλογο… Σκατα κρατος <=> Σκατα μπατσους

Ναι ρε παιδιά αλλά γιατί δεν βλέπω κανέναν σας να καταδικάζει την βία που άσκησε ο vedder και οι όμοιοι του απέναντι στους αστυνομικούς? Και αυτοί την δουλειά τους κάνουν και φοβούνται. Ότι δηλαδή τα βράδια οι αστυνομικοί δεν κοιμούνται από τους εφιάλτες τους δεν σας ενδιαφέρει έτσι???. Που είναι όλοι αυτοί που κράζουν τους αστυνομικούς τόσες μέρες???
Νομίζω σιγά σιγά γίνεται σαφές πως είναι άπειρα πιο σημαντικό να προσπαθείς να καταλάβεις από που προέρχεται η βία από το να την καταδικάζεις . Έχουμε γίνει όσο πιο politically correct γίνεται και προκοπή δεν βλέπουμε. Μήπως να αλλάξουμε τακτική?

Είχα ετοιμάσει ένα τούμπανο ποστ .
Το σβησα δεν πειραζει.
θα μιλησω συνοπτικα.

Μπατσος σκοτωνει παλικάρι 15 χρονών.
Κόσμος βγαίνει στους δρομους και ξε(σπα)
Μεσα σε αυτους και ασφαλιτες που εξυπηρετουν συμφεροντα.
Είναι λαικη εξεγερση?Και να μην είναι, το καλυτερο που έχετε να πειτε είναι ντροπή σε αυτους που τα σπάνε?μια τραπεζα λιγοτερη δεκα ανθρωποι περισσοτερο ευτιχισμενοι.
Δεν είμαι υπερ της βιας αλλά ισως να χρειαζετε ωρες ωρες.
Χανουμε το δασος θα πωκαι γω.
Δεν πιστευω ότι μιλάμε για επανάσταση αλλα σιγουρα μιλάμε για κάτι που όλοι εσεις που κάθεστε και κανετε σεκς με τα πληκτρολογια σας το χαλατε.
Ισως αρκει μια μικρη θυσια από τον καθένα μας για να αλλάξουν τα πράγματα
Εγω για να κατεβω σε πορειες και για να στηριξω την αποχη μαλλον εχασα την χρονια μου,την μοναδικη μου χρονια που ειχα θεσει βασεις για να κανω κατι.
Αδυνατω να καταλάβω πως μαζευτηκατε τοσοι ομοιδεατες στον ιδιο χωρο,καουτς πατειτο ρεβολουσιον όμως ε,δεν θελω να θιξω κανένα αλλα και να θιχτεί κάποιος θα το αντέξω και θα συνεχίσω την ζωή μου.
Δεν θυσιαζεται τίποτα απο την ζωουλα σας για να αλλάξετε κατι και νομιζετε ότι το να λετε δεν αλλαζει τιποτα με τα επεισοδια και ότι τα πραγματ δεν αλλαζουν και ότι δεν θα επελθει αλλαγη στα πράγματα γίνεστε κυνικοί και βλεπεται την ζωη εστι όπως πρεπει προσαρμογη δηλαδη,μαλλον χαζοί θα έλεγα αν και ενας χαζος που δεν ξερει δικαιολογειται αλλα εδώ φοβαμαι ότι εχουμε περιπτωσεις χαζων που ξέρουν άσχημο πράγμα.

Για τα κόμματα τωρα κάτι,εγω είμαι ενταγμένος στην κνε ΑΛΛΑ πιστευω ότι το θεμα ξεπερναει τα κομματα και είναι κριμα να διαφωνουν κόμματα για το πιο είναι πιο αριστερο.Οι πορειες δεν επρεπε να χουν κομματικο χαρακτηρα ουτε ψηφοθηρικο.
Εν ολιγοις διαφωνω με το κκε αλλα όπως και να το κανουμε ασχετα αμα και γω διαφωνω ειχε την πιο ντοπρα σταση καταδικασε τα επεισοδια και αντιπροτεινε.

Πανω-κατω αυτά ηθελα να πω σιγουρα ξέχασα μερικά αλλά νταξει ότι θυμηθηκα και με πειραξε είπα ,ήθελα να πω την γνωμη στο φορουμ αν και πρωην μελος λογω εσχατης προδοσιας μπορει να με σβησετε μπορει και όχι.σορρυ για τις σκορπιες σκεψεις μπορει να φανουν χαζες αλλα αυτές είναι.
Έγω απλά θα ήθελα να πω ότι οι καταστάσεις δειχνουν ότι ηρθε η ωρα για ενός λεπτού οργη και όχι ενός λεπτου σιγή.δατς γαη αυτοκεταστρεφωμαι σε 5 δευτερα.

[SIZE=“6”][/SIZE]

vedder ειρωνικό είναι το ποστ μου :stuck_out_tongue: Αν και μεταξύ μας τώρα όλοι παρατηρήσαμε την αποκλίνουσα συμπεριφορά σου αυτές τις μέρες στο φόρουμ :stuck_out_tongue: