Πρωτοφανή επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

Το σκέφτηκα ότι μπορεί να ταν ειρωνικό, αλλά έχω ακούσει πολλά και τα περιμένω όλα πλέον :b

Όντως τα έχουμε ακούσει όλα αυτές τις μέρες…Άντε να δούμε τι θα μας ξημερώσει.

κάποιος να το διορθώσει ρε παιδιά … έλεος …

Αν σπάσεις μία τράπεζα δε θα κλείσει η τράπεζα οπότε αυτοί που π.χ. είναι χρεωμένοι με δάνεια θα τα πληρώσουν έτσι κι αλλιώς. Αν σπάσεις μία δε θα γίνει και πτώχευση!

Δε νομίζω να διαφωνούν για αυτόν τον λόγο. Έτσι κι αλλιώς εγώ τουλάχιστον αυτό δεν το θεωρω ουσιώδες…

με τα υπόλοιπα συμφωνώ πάνω κάτω.αν και δεν έχει σημασία αφού αυτοκαταστράφηκες…:stuck_out_tongue:

Off Topic

Το ποίημα αυτό αποδίδεται στον Martin Niemöller

Μιας και όλη την εβδομάδα σχεδόν δε βρήκα το χρόνο να παρακολουθήσω επαρκώς όλες τις συζητήσεις που έχουν γίνει, είπα να κάτσω λίγες ώρες τώρα, να τα διαβάσω και να γράψω κι εγώ 5 πράγματα. Θα προσπαθήσω το post μου να είναι όσο πιο δομημένο και ευανάγνωστο μπορώ, μιας και μπορεί να βγει μεγαλούτσικο. Γενικώς το βρίσκω λίγο ανούσιο να συζητώ για το αν έκανε καλά ο μπάτσος που σκότωσε το παιδί κλπ. (αναφέρομαι στα πρώτα post που έγιναν), αλλά κάποια πράγματα θα ήθελα να τα πω. Επειδή παράλληλα που γράφω το post διαβάζω και τις συζητήσεις που έγιναν, θα στέκομαι σε κάποια post που θέλω να σχολιάσω.

Σχετικά με τη δολοφονία:
Αισχρά post όπως του alexsymbolic που επιβραβεύουν το δολοφόνο δεν αξίζουν καν να σχολιαστούν. Αντιθέτως, ηπιότερα post του karvou που απλώς έλεγαν ότι ΄΄ας περιμένουμε να δούμε τι ακριβώς έγινε/ίσως ήταν αυτοάμυνα κλπ΄΄, είναι απολύτως δικαιολογημένα. Πλέον, ύστερα από ομολογίες αυτόπτων μαρτύρων, καταγραφές video κλπ., δε νομίζω ότι κάποιος πιστεύει ότι ο μπάτσος ήταν σε αυτοάμυνα. 30 άτομα, καδρόνια και πέτρες κλπ. όλα ήταν άκυρα. Δυστυχώς από ό,τι έμαθα υπάρχουν περιπτώσεις όπως ομάδες στο facebook τύπου ΄΄καλά έκανε ο μπάτσος΄΄, ή post του kostis013 (΄΄μωρε καλα εκανε
δεν εχουν δικαιωμα αυτα τα @@ να σπανε και να καταστρεφουν την ξενη περιουσια΄΄
) που είναι και ψευδή και αισχρά, ή post τύπου nihilist που θέλοντας να δείξουνε αποστασιοποιημένοι, προοδευτικοί ή δεν ξέρω ΄γω τι, απλώς γράφουνε ό,τι γράφουνε, χωρίς ίχνος ντροπής. Από τη μία ΄΄δε με ενδιαφέρει τι έγινε χτες΄΄, αλλά από την άλλη γράφουμε και την άποψη μας και κατακρίνουμε και άμα λάχει. Δεν ντρεπόμαστε λέω ?γω.

nihilist: Οι μεν νομιμοποιούνται να επιτίθενται και να σπάνε, αλλά οι μπάτσοι όχι? Σαφώς. Δεν μπορείς να απαιτείς το κάθε μπαχαλάκι να έχει τη λογική του μπάτσου. Ο μπάτσος είναι, εκπαιδευμένος, μισθωτός υπάλληλος, και απαιτώ από αυτόν να συμπεριφέρεται όπως ορίζει ο νόμος, εφόσον είναι και ο τηρητής του (λέμε τώρα).

Σχετικά με την εξέγερση:
Ας μου επιτραπεί να το ονομάσω ΄΄εξέγερση΄΄ αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας (και όχι μόνο) εδώ και μία εβδομάδα.

Therion: [I]Και στη Θεσσαλονικη εγινε της πουτανας,και ειχα την ατυχια να χω παρκαρει το αμαξι ακριβως μπροστα απο τη Θεολογικη.Δηλαδη στο “μετωπο”.Χεστηκα λιγο πανω μου,εισεπνευσα αρκετα δακρυγονα,αλλα τουλαχιστον το πηρα οπως το αφησα.

Με εξεπληξε παντως οτι μηχανακια και αμαξια παρεμειναν αθικτα,απ’οσο ειδα τουλαχιστον,ενω εγιναν αρκετες ζημιες στο κεντρο της πολης.[/I]
Το post αυτό έγινε την Κυριακή. Όταν και άρχισαν τα επεισόδια. Πολύ σωστά αναφέρει ο Therion ότι δε σπάστηκε ούτε ένα αμάξι. Και θα συμπληρώσω εγώ, επειδή ήμουν εκέι: σπάστηκαν μόνο τράπεζες και μεγαλοκαταστήματα, ενώ δεν έγινε κανένα πλιάτσικο. Τις επόμενες μέρες που γενικεύτηκε η εξέγερση σπάστηκαν αμάξια (κυρίως Αθήνα) και γενικώς έγιναν πολλά ανούσια μπάχαλα. Μήπως αυτό κάτι λέει; Μήπως δεν είναι τυχαίο το ότι την πρώτη βραδιά (όπου η αστυνομία απλώς δεν ΤΟΛΜΗΣΕ να εμφανιστεί και ο καθένας έσπαζε ό,τι ήθελε ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ) δεν ενοχλήθηκε κανένας ΄΄αθώος πολίτης΄΄, ενώ τις επόμενες μέρες ξαφνικά είχαμε μπάχαλα; Αυτό απλώς για να σκεφτούμε ποιοι και γιατί σπάνε αμάξια και μικρομάγαζα?

Γενικώς παρατηρώ καθημερινά το γεγονός, άτομα που ενημερώνονται (στην καλύτερη) από την τηλεόραση να έχουν μία γνώμη απόλυτη για όλα. Έκαψαν περίπτερα, έκαψαν το ένα, έκαψαν το άλλο, συνέβη αυτό, συνέβη εκείνο, δεν ήταν χρυσαυγίτες ήταν πολίτες, δεν ήταν πέτρα ήταν νεράντζι κλπ. κλπ. Για όλα αυτά θα ήθελα να πω κάτι: ας έχουμε τη στοιχειώδη τσίπα, να μην εκφέρουμε άποψη για κάτι που ΔΕΝ ξέρουμε. Προσωπικά προσπαθώ κάθε μέρα να είμαι στο δρόμο ώστε να έχω προσωπική γνώμη για ό,τι σχολιάζω. Επίσης δεν αρκούμαι στα καθεστωτικά Μ.Μ.Ε., αλλά θα διαβάσω και το indymedia, θα ακούσω και το σταθμό 1431, και γενικώς δεν είναι κακό να τσεκάρουμε εστίες αντιπληροφόρησης. Δηλαδή με τρελαίνει να ακούω κάποιον να λέει: ΄΄έσπασαν μαγαζιά΄΄, χωρίς να έχει κατέβει να δει τι πραγματικά γίνεται. Αν θέλει κάποιος να εκφέρει άποψη, πρέπει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να ψάξει 2-3 πράγματα από το να δει Πρετεντέρη.

Γενικώς ξεκίνησα να διαβάζω όλα τα posts, αλλά κουράστηκα, οπότε υποθέτω θα μου γλίτωσαν αρκετά post ΄΄πανικού΄΄ τύπου: ΄΄οι αναρχικοί καίνε την Αθήνα, φοβούνται οι πολίτες κλπ.΄΄. Θα ήθελα να πω τη γνώμη σχετικά με όλα αυτά:

Έχοντας πάρει μέρος σχεδόν σε όλες τις πορείες στη Θεσσαλονίκη αυτήν τη βδομάδα, έχω να παρατηρήσω καταρχήν το εξής: αυξήθηκε δραματικά ο αριθμός ΄΄κουκουλοφόρων΄΄, ΄΄μαυροντυμένων΄΄, όπως θες πες το. Επίσης αυξήθηκαν δραματικά τα επεισόδια. Αυτό δείχνει καταρχήν μία κοινωνική οργή που συσσωρευόταν και βρήκε αφορμή να βγει. Είδαι έναν πανικό στα Μ.Μ.Ε. του τύπου ΄΄που βρέθηκαν όλοι αυτοί΄΄. Εδώ είναι. Είναι ο φοιτητής που δεν έχει λεφτά, είναι ο μαθητής που καταπιέζεται, είναι ο εργαζόμενος που τον κλέβουν.

Τώρα για το αν είναι σωστός αυτός ο τρόπος δράσης: δυστυχώς υπήρξαν περισταστικά κατακριτέα από όλους. Σπασμένα αμάξια στο χαμό ή μικρομάγαζα δεν έχουν κανένα λόγο να υπάρξουν. Πάμπολλες φορές έχουν πιαστεί ασφαλίτες και έχουν πλακωθεί για αυτόν το λόγο. Σαφώς και δε λέω ότι όλοι όσοι σπάνε αμάξια είναι ασφαλίτες. Είναι και κάποιοι ηλίθιοι διαδηλωτές. Από την άλλη βλέπουμε σπασμένες τράπεζες, τμήματα και μεγαλοκαταστήματα. Δεν είδα και πολλούς ΄΄φιλήσυχους πολίτες΄΄ να διαμαρτύρονται για αυτά. Γενικώς, όμως, με μία βόλτα στη Θεσς/νίκη π.χ. μπορεί κανείς να δει το Γερμανό σπασμένο, τη wind παραδίπλα σπασμένη, και το ανάμεσα τους μικρομάγαζο άθικτο. Τα λέω αυτά γιατί είναι λάθος να λέμε ότι ΄΄σπάστηκαν όλα΄΄. Σαφώς και δε σπάστηκαν όλα στη ψύχρα και τυφλά.

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο: πόσοι άραγε ξέρουν ότι ακόμα και μέχρι αυτήν τη στιγμή γίνονται πορείες σε όλη την Ελλάδα; Τα κανάλια μάλλον έχουν ηρεμήσει, αφού εδώ και 2 μέρες που γίνονται πορείες δεν έχει γίνει ούτε ένα επεισόδιο. Μα που χάθηκαν όλοι οι κουκουλοφόροι; Πορεία=εμπρησμοί δε μας έμαθαν τα καλά μας τα κανάλια;

Εμπρησμοί= γνωστοποίηση. Αυτό καταλαβαίνω εγώ. Χτες και σήμερα ήταν 2000 άτομα στους δρόμους και ανάθεμα αν ίδρωσε κανενός το αυτί. Αν καίγαμε, όμως, και τίποτα, να δεις πώς θα ενδιαφέρονταν όλοι.

Για κάτι τέτοιους λόγους η άποψη μου για ΄΄μπάχαλα΄΄ είναι η εξής: καλώς έγιναν κάποια από αυτά, απλώς έπρεπε να ήταν πιο σωστά στοχευμένα. Π.χ. ντου σε τμήματα χωρίς να διακινδυνεύει η υπόλοιπη πορεία. Μολότοφ σε μπάτσους. Τράπεζες (συμβολικός βασικά στόχος- όχι τόσο ουσιαστικός). Και πάει λέγοντας. Π.χ. στην Πάτρα αναρχικοί κατέλαβαν τον τηλεοπτικό σταθμό super b, μετέδωσαν ό,τι μετέδωσαν και αποχώρησαν. Χωρίς ούτε μία ζημιά. Τέτοιες κινήσεις θέλουμε. Δε βλέπω κανένα να το σχολιάζει, όμως. Μόνο να κατακρίνουν ξέρουν.

Σχετικά με τις κουκούλες:
Βλέποντας ειδήσεις αυτές τις μέρες είδα μία εμμονή των Μ.Μ.Ε. να χωρίζουν τις πορείες σε ΄΄μαθητικες΄΄ και βίαιες. Φοιτητικές και βίαιες. Μαθητές και κουκουλοφόροι. Φοιτητές και κουκουλοφόροι. Δηλαδή οι κουκουλοφόροι τι είναι; Εξωγίηνοι που ξαφνικά εμφανίζονται και τα σπάνε; Έλεος με αυτόν το διαχωρισμό.
Δεν είναι όλοι οι κουκουλοφόροι αναρχικοί.
Ούτε όλοι οι αναρχικοί κουκουλοφόροι.
Υπάρχουν αναρχικοί κουκουλοφόροι
Υπάρχουν μαθητές κουκουλοφόροι.
Υπάρχουν φοιτητές κουκουλοφόροι.
Υπάρχουν εργαζόμενοι κουκουλοφόροι.
Υπάρχουν μπάτσοι κουκουλοφόροι.
Επεισόδια θα κάνει και ο ασφαλίτης, θα κάνει και το 15χρονο, θα κάνει και ο αναρχικός που απλώς επιλέγει να αγωνίζεται έτσι? Δηλαδή δεν μπορώ να το καταλάβω, γιατί τους μαθητές που σπάνε τα τμήματα να τους διαχωρίζουμε από τους αναρχικούς που καίνε τα τμήματα;
Όσον αφορά το γιατί να φορέσει κάποιος μαντήλι και κουκούλα, την απάντηση μπορείτε να τη βρείτε μόνοι σας αν κατέβετε σε μία πορεία τίγκα στις κάμερες και τίγκα στα δακρυγόνα?

Τελικά μάλλον είναι λίγο αδόμητο post μου, γιατί ήθελα να πω κι άλλα, που απλώς δε μου βγήκαν ίσως σε άλλο post στο μέλλον. Έχασα γενικώς τη περισσίτερη συζήτηση, ελπίζω να συνεχιστεί.

Σχετικά με το πλιάτσικο:

Καταρχήν, το ότι μετανάστες κυνηγήθηκαν σαν τρελοί για πλιάτσικα, ενώ την ίδια ώρα ασφαλίτες αρπάζουν κινητά από τις τζαμαρίες, είναι γνωστό (αν όχι, τότε παράτήστε την τηλεόραση επιτέλους). Στην Αθήνα συνέλαβαν μετανάστη που είχε ΕΝΑ κινητό με την αιτιολογία ότι το έκλεψε, ενώ αυτό ισχυρίζόταν ότι ήταν απλώς το κινητό του. 2 απελάθηκαν για παρόμοιο λόγο. Μιλάμε για τρελά πράγματα δηλαδή. Καθώς και για υποβόσκον (δεν έχω ιδέα πως γράφεται) ρατσισμό.

Να πω κι εγώ την αμαρτία μου, βέβαια, δεν κατηγορώ και τόσο αυτούς (Έλληνες και ξένους) που έμπαιναν και έπαιρναν ρούχα από τα μεγαλοκαταστήματα. Σιγά. Εγώ και οι περισσότεροι από εδώ δε θα συμμετείχαμε γιατί μάλλον δεν πεινάμε και τόσο, ή δεν το έχουμε ανάγκη.

Αλλά σκεφτόμουν το άλλο σήμερα: πες πως γίνεται πορεία. Ντου στο mertopolis. Πουθενά μπάτσοι. Ποιος ΔΕ θα έμπαινε να πάρει C.D., ρε πούστη μου; Και γιατί να έχει και τύψεις όποιος πήγαινε; Με τις κούτες θα πήγαινα εγώ προσωπικά.

Λεπερ Πατρα την Πεμπτη και σημερα οι πορειες ειχαν απο 5-6 χιλιαδες κοσμο.
Αυτες ειναι πορειες.Με περιφρουρηση και χωρις καμια πετρα.
Γενικα οι αναρχικοι εδω Πατρα ειναι απο τους πιο ησυχους.Λαηβ,αφισες και πορειες.

Ωραια! Βγαινει ο Κουγιας και ισχυριζεται οτι θα παει στο ευρωπαικο δικαστηριο ανθρωπινων δικαιωματων για να καταδικαστει η ΕΛΛΑΔΑ γιατι οι πολιτικοι μιλουσαν για δολοφονια ενω λεει ειναι παρεξηγηση… [SIZE=“7”]ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝΕ [/SIZE][SIZE=“7”]???[/SIZE] Και μετα βεβαια αναρωτιομαστε για τα επεισοδεια… Πως να μην γινουν απο την στιγμη που ο κοσμος εχει γεμισει με [SIZE=“5”]απογνωση[/SIZE], [SIZE=“5”]αδικια[/SIZE], [SIZE=“5”]απεχθεια [/SIZE] και [SIZE=“5”]αηδια [/SIZE] για τα συμβαντα… Και να ειχε παρει μερος στα επεισοδεια που ισχυριζεται και να τον ειχε βρισει και να τον ειχε προκαλεσει ( που δεν τα εκανε γμτ μου το παιδακι ) εχει το ελευθερο οχι να πυροβολησει αλλα να σηκωσει οπλο σε παιδια??? Σε παιδια που δεν φταινε σε τιποτα μικρες αθωες ψυχες,που ακομα μπορει να μην εχουν πληρη επιγνωση των ενεργειων τους. Οι φιλοι που ηταν μαζι του εχουν λογο να πουν ψεματα οταν λενε πως τον πυροβολησε εν ψυχρω απο την στιγμη που εχει πεθανει ενας φιλος τους??? Απο τη στιγμη που και ανωτεροι του του ειχαν δωσει εντολη να αποχωρησει??? Οσο συνηδειτοποιω τοσο πιο πολυ αηδιαζω και σιχαινομαι μετα απο τις ενεργειες συγκαληψης των γεγονοτων…

Καλά, και να πεταχτεί και καμιά πέτρα δεν είναι κακό. Αρκεί να:

α). Γίνει σε κάποιον ουσιαστικό στόχο.
β). Μη βάλει σε κίνδυνο άτομα που δεν εκφράζονται από αυτήν την κίνηση.

Πηρα ταυτοτητα τον Σεπτεμβρη.Να κατεβω σε πορεια χωρις περιφρουρηση και να δωσω την χαρα
σε εναν μπατσο να με παει μεσα εστω και για εξακριβωση δεν θελω.

Εdit : Σημερα πεταξανε καποιες πετρες στο τμημα μεταγωγων και μονο εκει.

Κυρίως γιαούρτι και αυγό είχε το μενού. Πέτρες δεν είδα.
Πολύς λαός πάντως στη σημερινή πορεία στην Πάτρα.

Στον Άλιμο σπάσανε τράπεζες στη Θουκιδίδου. Τα υπόλοιπα μαγαζιά απείραχτα. Φαίνεται δεν υπήρχαν μπάτσοι τριγύρω.

Οι καταστροφές στο ΕΜΠ τρισμέγιστη μαλακία. Περιττές νομίζω.

Ρε παιδια, ειμαι ο μονος που πιστευω οτι με κατι ειρηνικες διαδηλωσεις τυπου ελατε να αναψουμε ολοι κερια, να κανουμε καθιστικη διαμαρτυρια και σκετσακια, το μονο που καταφερνουμε ειναι να μας γραφουν ακομα περισσοτερο στις @ρχιδ@ρες τους???

το σχολιο του πανουση το ακουσες για αυτα ε?

Όχι, για πες.

http://www.e-tipos.com/multimedia_popup?id=1969

Όταν σε τέτοιες διαδηλώσεις σαν τη σημερινή στο σύνταγμα δεν είμαστε ούτε 1000 (μή πω 500) τότε πως να μη μας γράψουν? :frowning: Καλύτερα πάντως απο το να σπάμε και να καίμε.

By the way, έτσι για το χαβαλέ, σήμερα περάσαμε απο τη ‘‘καμμένη’’ Ερμού ή αλλιώς το ανέκδοτο της χρονιάς. Ούτε σπασμένα τζάμια, ούτε καμμένα μαγαζιά, τίποτα, σαν να μην έγινε τίποτα. Προσωπικός δυσκολεύομαι να πιστεύσω ότι τα φτιάξαν τόσο γρήγορα, μάλλον πιο πιθανό μου φένεται να ήταν πραγματικά λίγα τα επισόδεια σε σχέση με το τι μας παράραν :wink: αυτά για να μην εμπιστευόμαστε τηλεόραση και τα λαμόγια που την αποτελούν.

Ο σκοπός μιας πορείας είναι το μήνυμα που θες να περάσεις, να γίνει ευρέως γνωστό. Να το μάθει ο κόσμος, να προβληματιστεί, να σκεφτεί, να αμφισβητήσει και να διεκδικήσει από αυτούς που ψηφίζει να αναλάβουν δράση και να το λύσουν. Με τα επεισόδια μόνο αυτό δε γίνεται. Τα επεισόδια καπελώνουν τα αιτήματα της εκάστοτε πορείας, ο λαός (ναι, το “νομικό” πρόσωπο λαός δε το θεωρώ ιδιαίτερα έξυπνο) αποπροσανατολίζεται, παύει να ενδιαφέρεται να ακούσει γιατί θεωρεί όσους κάνουν τα εγκλήματα απλούς παράλογους εγκληματίες και στο τέλος η μάζα παύει να νοιάζεται να ακούσει αυτόν που διαμαρτύρεται. Κοινώς, στις επόμενες εκλογές τα αιτήματα σου είναι κλασμένα και κανείς δε θα ενδιαφερθεί να τα λύσει.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, τα αιτήματα των διαδηλωτών δε μου φαίνονται πλήρως διαμορφωμένα. Βλέπω άλλος να μιλάει για καπιταλισμό, άλλος για γενιά των 700 ή Βατοπέδι και σκάνδαλα ΝΔ ή για την πίεση των μαθητών. Η κοινή συνισταμένη όλων όμως όσων κατέβηκαν στους δρόμους είναι να εκφράσουν στον κόσμο την αγανάκτηση τους για την κρατική βία που ασκείται σε αυτούς ή σε συμπολίτες τους. Είτε αυτή είναι από ανεκπαίδευτους και αφιλοσόφητους μπάτσους που νομίζουν πως είναι μια ανώτερη κάστα από τους πολίτες και έχουν απεριόριστη εξουσία πάνω μας (με τη στήριξη του κράτους), είτε υπό τη μορφή της επίθεσης των ΜΑΤ σε κάθε πορεία (σε μια προσπάθεια να απαγορεύσει στους πολίτες να εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους και τίποτα να μην αλλάζει ποτέ), είτε στην καταστρατήγηση του Συντάγματος από τις διάφορες θεσμοθετημένες εξουσίες…

Όλες αυτές τις μέρες, όμως ελάχιστοι ανίδεοι πολίτες έμαθαν για αυτά. Για τους περισσότερους πολίτες, η τελευταία εβδομάδα ήταν απλά άλλη μια μεγάλη μαύρη σελίδα για την κυβέρνηση, που ξεκίνησε από μια “άτυχη” στιγμή ενός ανισόροπου αστυνομικού. Ελάχιστοι πιστεύω θα κατάλαβαν τη φίμωση που επιτελείται εδώ και χρόνια και οι περισσότεροι έμειναν στα επεισόδια. Για αυτό για μένα, τα επεισόδια δε φέρνουν κανένα κέρδος απολύτως. Μόνο ζημιές, διχόνοια και προώθηση μιας άρρωστης λογικής πάνω στην οποία δε μπορείς να επενδύσεις σίγουρα για κάτι καλύτερο.

Άσε το άλλο. Σκέψου να πέσει ο καπιταλισμός. Τότε δικαιολογείς όποιος είναι υπέρ του καπιταλισμού να σπάει τα δημόσια κτίρια?

Το ακουσα απο το λινκ σου. Δεν μπορω να πω οτι η αποψη μου ειναι μακρια απ’αυτα που λεει. Συγκεκριμενα πιστευω αδιασειστα οτι μονο με δυναμικες ενεργειες μπορει να ακουστει η φωνη του διαδηλωτη. Φυσικα οχι οπου δυναμικη ενεργεια και βανδαλισμοι. Η αποψη μου για την βια ειναι οτι αν υπαρχει και λιγη αλλα στοχευμενη τοτε μπορει να εξυπηρετησει τους σκοπους των διαδηλωτων.

Ναι ρε συ. Ειχε κατι ηλιθια ρεπορταζ σημερα στα δελτια ουρησεων περι της κινησης στην Ερμου και ολα τα μαγαζακια εδειχναν τζι-τζι. Αποκλειεται μεσα σε 4 μερες να τα φτιαξαν ολα, τι διαολο.