Σωστός και μένα έτσι μου φάνηκε:-k:!:
Με τα δακρυγόνα εγώ πάντως βγάζω σπυράκια στο πρόσωπο… Όχι, είναι φουλ υγιή#-o
Και πάνω που άρχισα να ξενερώνω, δακρυγόνο δακρυγόνο :vibrate:
Σήμερα ανακάλυψα ότι δύο δρόμους πιο πέρα από το φροντιστήριο που κάνω μάθημα είναι η οδός Αλέξη Γρηγορόπουλου (πλέον)… Σαν νεκροταφείο είναι… Όλοι μιλάνε σιγά, τίγκα στα λουλούδια, στα κεριά και όλο ο τοίχος γεμάτος αφιερώσεις και δώρα. Ανατριχίλα σκέτη
Ομάδα νεαρών επιτέθηκε με πέτρες και μολότοφ κατά του κτιρίου των ΜΑΤ στην Καισαριανή με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές σε αρκετά Ι.Χ. αυτοκίνητα, ένα κατάστημα και μία κλούβα των ΜΑΤ. Οι νεαροί μετά την επίθεση εξαφανίστηκαν.
in.gr
η μαλακια ειναι πως διαβασα οτι τραυματιστηκαν μονο 3 μπατσοι και αυτοι ελαφρα…
Φίλε rock η ακόμη μεγαλύτερη μαλακία είναι ότι σε 10 μέρες ίσως όλα αυτά να έχουν ξεχαστεί και να ασχολούμαστε ξανά με το τι θα γίνει στο κάθε σιριαλ και με το τι θα δείξει το κάθε μεσημεριανό. Δυστυχώς έχουμε την κυβέρνηση που μας αξίζει και τη δημοκρατία που μας αξίζει…
στο χερι μας ειναι φιλε να μην ξεχαστει…
6 μπάτσοι τραυματίστηκαν, οι 2 σοβαρά από πέτρες.
Η μαλακία είναι οτι είχα μάθημα εκείνη την ώρα και απλώς άκουγα εκρήξεις και σειρήνες:P
Σε ένα σημείο της Ούλωφ Πάλμε έχει αίματα κάτω.
Μαλακία είναι που τραυματίστηκαν άνθρωποι, μπάτσοι ή μή. Καλό είναι να μη πέσουμε και στο αντίθετο άκρο ε?
Σήμερα ξέρει κανείς τι έγινε κέντρο? Είδα τους διαδηλωτές του ΚΚΕ το απόγευμα αλλά δε ξέρω πως κατέληξε η όλη πορεία.
Πέρασα γύρω στις 8μιση μια βόλτα. Μια κλούβα στην Ερμού, οι μπάτσοι χωρίς κράνη. Χαλαρά τα πράγματα.
Αύριο πρέπει να γίνει ΧΑΜΟΣ!
Εδιτ: Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, εννοώ να έχει λαό η πορεία:P
Για να μην παρεξηγούμαστε το ότι οι μπάτσοι είναι αυτοί που είναι δεν σημαίνει πως θέλουμε να πεθάνουν κι όλας. Αν το κάνουμε είμαστε ίδιοι με αυτούς.
Ωραια στη πορεια αυριο το Παντειο χωρις πανο λογω των ΖΩΩΝ της ΔΑΠ.(ειμαστε η μονη σχολη που κανουμε κανονικα μαθημα…και ειμαστε πανεπισημιο κοινωνικων και πολιτικων επιστημων ΞΕΦΤΙΛΑ)…Ασχετο αλλα ηθελα να το πω…
Ελπιζω αυριο να χει ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ κοσμο.
σωστο αυτο εκτος κι αν μιλαμε για ματατζηδες
Και εγώ το ίδιο μπας και αρχίσουν πάλι αυτά τα γαμημένα ΜΜΕ να ασχολούνται με τα γεγονότα. Από τον θάνατο του Αλέξη και μετά δεν έχει υπάρξει μία μέρα που να μην έχει γίνει διαδήλωση και όμως με την στάση της τηλεόρασης απέναντι στα γεγονότα έχει δημιουργηθεί η εντύπωση στους πολίτες του καναπέ πως η οργή καταλάγιασε.
φίλε συν-ΑΕΚτζή Μάνσον, τα ΜΜΕ έχουν άλλα πράματα ν’ασχοληθούν φαίνεται.
Στην ελλάδα γίνεται της πουτάνας, οι ξένοι έχουν θορυβηθεί και παίρνουν μέτρα, μιλάνε για επανάσταση, και μεις εδώ ασχολούμαστε με την “πολιτική ευθύνη” του χοντρού… [-X
σε παρακαλω ! ανελαβε την ευθυνη του !
ναι…
Κοίτα προσεκτικά την εικόνα.
Είναι αυθεντικό Κωσταντινουπολίτικο χαρακτικό από το 1840. Απεικονίζει το Γενί Τζαμί όπως φαινόταν από το Βόσπορο. Άμα κοιτάξεις και λίγο πιο προσεκτικά, μπορεί να δεις και τη Φατμέ που χέστηκε…
Ακριβώς. Μην βρίζετε έναν άνθρωπο που αναλαμβάνει την ευθύνη του.
Λογικά τα ΚΝΑΤ θα την περιφρούρησαν μια χαρά την πορεία! :roll: