Για να ξαναγυρίσουμε λίγο on topic, από ό,τι έμαθα Πολυτεχνέιο και Νομική έληξε η κατάληψη. Μπήκαν δηλαδή συνεργεία καθαρισμού κλπ. Μάλιστα από ό,τι δήλωσαν στα Μ.Μ.Ε. μέλη της διοίκησης, δεν υπήρξε καμία ζημιά σε εργαστήρια, βιβλιοθήκες και χώρους εκπαιδευτικής λειτουργίας, αλλά έχει αφαιρεθεί οικοδομικό υλικό.
Ομορφα… Ε οικοδομικο υλικο ειναι προφανες γιατι αφαιρεθηκε. Οταν ειπα στον Καρβου οτι δεν εχει γινει καμια ζημια ΕΜΠ επεσε να με διαψευσει. Αλλο τα μαρμαρα κ οι πετρες που θα γινοντουσαν αναγκαστικα
Όλοι αυτοί που ήταν στο κέντρο της Αθήνας και τα σπάζαν, αν είχαν πολιτική συνείδηση δε θα έπρεπε να κάνουν το ιδιο και σήμερα στην πρεσβεία του κράτους-έκτρωμα που ονομάζεται Ισραήλ?
Δεν έχουν όλοι (την ίδια) πολιτική συνείδηση.
ε δε νομιζω οι “καταστροφεις” να παρουν ποτε εντολη να χτυπησουν την συγκεκριμενη πρεσβεια. :lol::lol:
Δε μιλάω για τους μπάχαλους, αυτούς που σπάζαν αναίτια ότι βρίσκαν μπροστά τους… Αλλά πιστεύω πως θα έπρεπε να υπάρχει μία δραστική αντίδραση στο μακελειό…
Edit: Βασικά, για αυτό έθεσα το ερώτημα μου. Για να δείξω πως οι μπάχαλοι δεν είχαν κανένα κοινωνικό-πολιτικό έρεισμα στις ενέργειες τους και ήταν απλοί εντολοδόχοι…
http://www.youtube.com/watch?v=UOMR1F1BeUg
νταξει. Η επιτομη της ενημερωσης. Η μηπως αυτο ονομαζεται “τηλεδημοκρατια”??
:lol2: :lol3: :lol:
Πάλι ο ΑΝΤ1 ε; Αααα μωρή αρρώστια όσο πας και τα σπας περισσότερο. #-o :lol:
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
:lol::lol:
Δεν ξέρω για ποιόν ακριβώς λόγο μπλέκεις τη λέξη δημοκρατία μέσα στο σχόλιό σου. Είναι εμφανές ότι πρόκειται για ανθρώπους που κάνουν κακά τη δουλειά τους, η οποία ούτως ή άλλως είναι το fast food της δημοσιογραφίας. Άνθρωποι, που δεν διαθέτουν αρκετή κριτική ικανότητα για να καταλάβουν ότι κάτι τόσο χοντροειδές χρειάζεται επαλήθευση, ενημερώνουν ανθρώπους, που δεν διαθέτουν αρκετή κριτική ικανότητα, για να χρησιμοποιήσουν το τηλεκοντρόλ.
Προφανώς θα βλέπουμε τηλεόραση. Η αμεσότητά της είναι χρήσιμη. Όμως πρέπει να προσέχουμε:
- να μην φανατιζόμαστε, γιατί η πληροφορία είναι εύπλαστη,
2)να μπορούμε να εκτιμούμε την αξιοπιστία της πηγής (blog<forum<τηλεόραση<internet<ραδιόφωνο<εφημερίδες<αυτοψία).
και 3) να ενημερωνόμαστε από πολλές διαφορετικές πηγές, να ακούμε αντίθετες απόψεις και να βρίσκουμε αυτό που πρέπει να μας επιτρέπουμε να πιστεύουμε.
τι δουλεια εχει ομως η λεξη “δημοκρατια” με το γεγονος οτι ο αντεννα διαστρεβλωσε κατι που εγινε…??
#-o
Πόσο πιο άκυροι οι τύποι; :lol:
Βικ, τα μήντια σε κάθε έξαρση του κινήματος κάνουν απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ μαθήματα δημοκρατίας στους διαδηλωτές… :roll:
ειμαι σιγουρος οτι ξερουν πολυ καλα ποια ειδηση ειναι ψευδης η οχι, αλλα για προφανεις η μη σκοπους παραπληροφορουν τον κοσμο. Απο εκει και περα ο νεολογισμος “τηλεδημοκρατια”, ερχεται να τονισει το γεγονος οτι ο δημοκρατικος διαλογος εχει μεταφερθει στο γυαλι της τηλεορασης, με τις συνακολουθες στρεβλωσεις, ηθελημενες η μη.
Εδώ δε μιλάμε για απλά δημιοσιογραφικά λάθη. Ιδίως ο Ant1 είναι εδώ και χρόνια φασιστοκάναλο. Σαφώς και όλα αυτά έχουν σχέση με το πώς λειτουργεί η ‘‘δημοκρατία’’, αφού την εξηπυρετούν.
ρε παιδια οπως και εσεις εχετε το δικαιωμα να λετε οτι θελετε και να παραθετετε τις αποψεις σας ετσι και το αντιστοιχο καναλι.συμφωνω μαζι σας βεβαια οτι παρα πολλες φορες διαστρεβλωνει γεγονοτα ηθελημενα!!εγω πιστευω το κανουν γιατι πολυ απλα μια τετοια ειδηση θα “πουλαγε” και ειδικα με το στυλακι που την παρουσιαζε ο παρουσιαστης του δελτιου ειδησεων…
καμια σχεση. Εγω δεν εξυπηρετω κανενος το συμφερον οταν εκφραζω την αποψη μου, σε αντιθεση με ενα ιδιωτικο σταθμο-επιχειρηση που προφανως μεταφερει τις ειδησεις υπο το πρισμα της εξυπηρετησης ιδιων συμφεροντων. Αρα οταν ο καθε παρουσιαστης ειδησεων εκφραζει τη “γνωμη” του, πολυ απλα εκφραζει τη “γνωμη” του αφεντικου του, η οποια γνωμη προφανως εξυπηρετει καποια συμφεροντα.
+1 Σε αυτά που είπε ο Isis και δεν μπορείς να συγκρίνεις αυτά τα 2 πράγματα. Εγώ λέω τη γνώμη μου αλλά δεν παρουσιάζομαι σαν ‘‘έγκριτος, αντικειμενός δημοσιογράφος που μάχεται για την ενημέρωση’’.
το οτι λεει ενα σταθμος κατι,εστω και διαστρεβλωμενο, με σκοπο να εξυπηρετησει καποια συμφεροντα τι σημαινει???οτι θα του απαγορεψεις να το κανει???ελευθερια λογου δεν εχουμε?και εσυ και εγω μπορουμε καποια στιγμη να πουμε κατι με σκοπο το δικο μας συμφερον…
Υ.Γ δεν υπερασπιζομαι τον αντεννα!!!ισα ισα και εμενα με εκνευριζει να διαστρεβλωνει ενα συμβαν…
εγω δεν ειπα οτι θα του το απαγορεψω, η εμμεση απαγορευση θα ερθει οταν ο κοσμος ο ιδιος αρνηθει να βλεπει αυτες τις αθλιοτητες (βλ. δελτια ειδησεων). Εσυ ομως μου συγκρινες την προσωπικη γνωμη με την “γνωμη” ενος δελτιου ειδησεων. Επισης μην ξαχναμε και τον ορκο των δημοσιογραφων, που δε νομιζω να μιλα για δημοσιευση “κατασκευασμενων” ή κατευθυνομενων ειδησεων.