κατα ταλλα δεν το χεις ψαξει πολυ
Kακιες…[-X[-X[-X[-X[-X[-X
αχά!..
Ε τελειο φυσικα κι εγω ετσι:p
Εγω ειμαι σκορπιος.
Για να ακουσω ποιος ειμαι…
Φιλικά, κράτα μια πισινή [I]μήπως[/I] εδώ κάνεις λάθος…
Toξότης που είναι και το καλύτερο…όχι επειδή είμαι εγώ:roll:
Που ακριβώς κάνει λάθος;
Ειμαι κλασσικος καρκινος με ωροσκοπο Σκορπιο !
Κανα ινφο που δε ξερω ??
ινφο: η λέξη κλασικός γράφεται εδώ και πολλά χρόνια με ένα σίγμα
Παρθενος με ωροσκοπο παρθενο:p:p#-o…Παιζει να μαι οτι χειροτερο κυκλοφορει???
Kαι στο “αντιεπιστημονικό” του θέματος και στο περί “απάτης”.
εγω ειμαι το 8o τραγουδι απο το black parade των my chemical romance με ωροσκοπο ζυγο!
[SPOILER]δηλαδη καρκινος:p[/SPOILER]
αν και γενικα εννοειται πως δεν πιστευω στα ζωδια εχει πλακα να τα ακους
εδιτ: και γω θελω να ακουσω απο τα κοριτσια του φορουμ για το ζωδιο μ:roll:
Και αντιεπιστημονικό είναι και σκέτη απάτη.
Με θλίβει, ή μάλλον, με εξοργίζει το γεγονός ότι φτάσαμε στον 21ο αιώνα, με τόση πληροφόρηση και επιστημονική γνώση (επαρκής για τα σημερινά δεδομένα) και υπάρχουν τόσα πολλά άτομα στον “αναπτυγμένο” δυτικό κόσμο που πιστεύουν σε ηλιθιότητες τύπου ζώδια, ταρώ, μαντεία και λοιπές απάτες. Και το χειρότερο (το έχω ξαναγράψει και αλλού) αυτά τα άτομα χαμηλής αντίληψης ή/και κρίσης, έχουν δικαίωμα ψήφου και αποφασίζουν για το μέλλον μου!
Κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται και ας ενοχλούν.
Συνεχίστε την κουβεντούλα περί ωροσκοπίων που διέκοψα.
εγώ που είμαι αιγόκερως με ωροσκόπο ταύρο…τι είμαι ντε? vibrate::dance:
[Σεντόνι mode on :p]
Δεν με ενοχλέι καθόλου. Μάλλον συμφωνούμε σε πολλά. Σε ένα άλφα επίπεδο η αστρολογία είναι μια παράγραφος - μπούρδα στην τελευταία σελίδα περιοδικών ποικίλης ύλης, όπου διαβάζεται από ευκόλως παρασηρόμενα άτομα που και δεν έχουν ούτε τις στοιχειώδεις επιστημονικές γνώσεις και παρασύρονται με έναν (ηλίθιο είναι η αλήθεια) τρόπο από τις “μελλοντικές” προβλέψεις του. Βέβαια μην τρελαίνεσαι και τόσο πολύ με το συγκεκριμένο θέμα, η ίδια νοοτροπία θα έκανε πιθανώς τα ίδια άτομα ( η έλλειψη κρίσης τους δηλαδή!) να παρασύρονται από άλλες “ιδεολογίες” πόλυ πιο σοβαρές σε αντίκτυπο στο δικαίωμα ψήφου τους από ότι ένα βλακώδες χόμπυ όπως είναι η αστρολογία.
Σε ένα βήτα επίπεδο, η σύγχρονη επιστήμη έχει “καθαρίσει” το αντικειμενικό τοπίο και έχει αποδείξει την ανυπαρξία ισχύς της αστρολογίας (και λοιπών occult πρακτικών) στον εξωτερικό φαινόμενο κόσμο (στο νοητικό επίπεδο δηλαδή) το οποίο είναι πολύ θετικό για να αποφεύγονται οι συλλογικές παρερμηνείες και οι προκαταλήψεις / δυσειδαιμονίες που ανέφερα παραπάνω. Απο εκεί και πέρα υπάρχουν όχι ένα άλλα ακόμα 2 επίπεδα καλώς ή κακώς στο όλο θέμα…
Το τρίτο για να αρχίσει να αποκαλύπτεται θα πρέπει κάποιος να αρχίσει να αντιλαμβάνεται μέχρι πιο σημείο έχει την δυνατότητα η σύγχρονη επιστήμη να ανιχνέυει τη φύση της πραγματικότητας, τους περιορισμούς του ίδιου του νου στην κατανόηση της, να άρχισει να αντιλαμβάνεται το πως η υποκειμενική διάσταση της (πέρα από το νοητικό επίπεδο) αλληλεπιδρά με την εξωτερική δίασταση των πραγμάτων, πως ό νόμος της έλξης παράγει το εξωτερικό ως αντανάκλαση της εσωτερικής ανάγκης (ελλειψης) και (πάρα πολλών) ακόμα συνηδειτοποιήσεων και γνώσεων που είναι αδύνατο να τα αναλύσω και να τα αναφέρω εδώ. Και βάση αυτής της αντίλειψης του να αρχίσει να αναζητά την (κάτι παραπάνω από) αρχαία ολιστική γνώση που είναι κρυμμένη σε χίλιους διαφορετικούς μύθους, εσωτερισμούς, φιλοσοφίες του παρελθόντος. Με άλλα λόγια…χάος.
Το τέταρτο επίπεδο το αφήνω απ’έξω.
[Σεντόνι mode off]
Έχεις την άποψη σου για το θέμα (και καλά κάνεις), έγραψα την απάντηση στον Nightsky που (μάλλον) έχει ασχοληθεί με κάποια θέματα, σαν συμβουλή / προτροπή, απο εκεί και πέρα το φόρουμ του ρόκινγκ δεν είναι το κατάλληλο μέσο για μια τέτοια συζήτηση οπότε ας συνεχιστεί η κουβεντούλα περί ωροσκοπίων που διεκόψαμε.
ατσουμπαλος με ωροσκόπο γκαντέμη…
έλα ρε συ γιατί το λες?
χαχαχ όλοι μία απ’τα ίδια είμαστε μη νομίζεις…
και γω είμαι ατσούμπαλη (απόλες τις απόψεις…) και μέγα γκαντεμόσκυλοο…:!: