Πες μου το ζωδιο σου να σου πω ποιος εισαι (αμα ξερεις και ωροσκοπο καλυτερα)

Οι τοξότες πάντως είναι, μεθύστακες και, μισούν όλο τον κόσμο! Period!!!

Τι εγινε Sofi-k…θιξαμε τους αιγοκερους μηπως…??:lol:

Σημαίνει ότι ο μεσίτης που σου πρότεινε η Σοφικάπα σε δούλεψε. Εγώ θα τη βάραγα στη θέση σου.

σκορπιος οροσκοπιο δεν ξερω αλλα ετσι κι αλλιως αυτα ειναι total bullshit

Δίδυμος με ωροσκόπο λέοντα.τι παει να πει αυτό?

[QUOTE=corpsette;580070]Δίδυμος με ωροσκόπο λέοντα.τι παει να πει αυτό?

Αερας κι εσυ…ετσι!!:slight_smile:
παει να πει πως εισαι επικοινωνιακο ατομο…"δουλευεις"πολυ σε πνευματικο επιπεδο και νομιζω πως αφου εχεις ωροσκοπο λεων εχεις και ηγετικες τασεις…μπορεις να μπεις και στο google και να γραψεις"διδυμος με ωροσκοπο λεων"θα μαθεις περισσοτερα ετσι…

Προφανως με δουλεψε…αλλα τι σημασια εχει αφου το βρηκα…απορω αν εχει βρει τα δικα της κι εκεινη μεσω “μεσιτη…”:smiley:
και πραγματικα Demon Cleaner δεν αξιζει καν να τη βαρεσω τη Σοφι Κ!!!:wink:

εχμ χμ χμ δεν ασχολουμαι με τα ζωδια αλλα ειμαι ταυρος.Ωροσκοπο δεν ξερω.Παντως εχω ακουσει για το ζωδιο μου και καλα και ασχημα πραγματα…οτι ειναι σταθερος χαρακτηρας,γενναιοδωρος και καλος φιλος αλλα και οτι ειναι πολυ πεισμων(αυτο δεν ειναι και απαραιτητα κακο) :stuck_out_tongue: εγω γενικα το θεωρω καλο ζωδιακι. :stuck_out_tongue: α!α!στο κινεζικο ειναι δρακος! :smiley: αυτα ειναι!

Παρθενος με ωροσκόπο Σκορπιό είναι καλό ή κακό?

Εγω που ειμαι σκορπιος τι κερδιζω??

Εγω στο κινεζικο ειμαι wombat.

δε κερδιζεις και πολλα…
παντως εισαι πολυ καλο ζωδιο!!!

Νεροβουβαλος με ωροσκοπο τρικερατοπα.

Κριος με ωροσκοπο Διδυμους.Μιλαμε για ΤΟΝ συνδυασμο.Φτου μου:dance:

Κι εγώ καρκίνος με ωροσκόπο ζυγό είμαι…:wink:
Στο κινέζικο νομίζω γάτα…

Τοξοτης ειμαι με ωροσκοπο λεων (δεν ειμαι σιγουρος για το τελευταιο, μια τρελη ξαδερφη της μανας μου μου το πε, εχει και εγκυκλοπαιδια με ωροσκοπια…:p). Σου πα το ζωδιο μου για πες μου τωρα ποιος ειμαι?

ακομα δεν εχω καταλαβει τι ειναι ο ωροσκοπος.

ο οροσκοπος νομιζω εχει να κανει με τη χρονια που γεννιεσαι, η κανω λαθος?

παντως ειμαι σκορπιος και στο κινεζικο γουρουνι
οροσκοπο, δεν το εχω ψαξει

Oντως και εγω δεν εχω καταλαβει τι ακριβως ειναι,αλλα και εγω τα εχω ψαξει ετσι τυπικα για κουβεντα να γινεται : Σκορπιος με ωροσκοπο Τοξοτη και κινεζικο ωροσκοπιο Προβατο

Αυτα τα εγραφαν τα site που επισκεφθηκα και σε καποια αννκαι παραδοξο με αντιπροσωπευουν ( εκτος απο αυτο που λεει στο προβατο για θυληκη φυση…μην τα ξεχεσουμε ολα…),ρε τι γινεται με τους απατεωνες…

Με τον ωροσκόπο στον Τοξότη είστε πολύ ζωηρός, ενθουσιώδης και γεμάτος ζωή. Αγαπάτε πρώτα απ? όλα τη μάθηση και είστε συνεχώς με μια δίψα για γνώση. Αγαπάτε, επίσης, την περιπέτεια, την αλλαγή, την εξερεύνηση και δεν νιώθετε ευτυχισμένος όταν μένετε περιορισμένος συνεχώς στον ίδιο ασφαλή, οικείο κόσμο. Έχετε μια ισχυρή ανησυχία κι έναν πόθο για κάτι μεγαλύτερο απ’ όσα έχετε ήδη δοκιμάσει και συχνά ζείτε μέσα στα όνειρά σας και στα οράματα για το μέλλον. Τείνετε να πιστεύετε ότι κάπου υπάρχει κάτι καλύτερο για σας και σας αρέσει πάντα να ψάχνετε.
Ιδεαλιστής και αισιόδοξος, πάντοτε περιμένετε το καλύτερο. Σας αρέσει να έχετε ένα στόχο που μόλις τον πετύχετε προχωρείτε σε κάτι άλλο. Είστε πάντα σ’ επιφυλακή για νέες ευκαιρίες και ριψοκινδυνεύετε μέσα στα νέα εδάφη. Η δυνατότητα ανακάλυψης κάτι νέου είναι αυτή που κάνει τη ζωή ενδιαφέρουσα για σας. Έχετε μεγάλη πίστη στη ζωή και αναρρώνετε πολύ εύκολα μετά από μια δυσάρεστη κατάσταση ή μια αποτυχία.

Αγαπάτε την ελευθερία και την ανεξαρτησία και δεν ανέχεστε να μένετε φυλακισμένος κάπου για πολύ καιρό, ενώ οι φίλοι και τα αγαπημένα σας πρόσωπα πρέπει να σέβονται την ανάγκη σας για ελευθερία κινήσεων. Δεσμεύσεις και υποχρεώσεις συχνά σας γίνονται βάρος και ίσως συχνά να αντιστέκεστε και να τα αποφεύγετε όσο σας παίρνει.

Είστε φιλικός και εκδηλωτικός και έχετε έντονη την ανάγκη χαράς και διασκέδασης. Σκέπτεστε φιλοσοφικά και σας αρέσει να κάνετε και φιλοσοφικές συζητήσεις με ανθρώπους που έχουν το ίδιος εύρος σκέψης με σας. Συχνά εκφράζετε αρκετά ωμά τις αντιλήψεις και τα πιστεύω σας κι αυτό μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς. Μερικές φορές παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό της στιγμής και τείνετε να υπερβάλλετε. Είστε συχνά πρόθυμος για συζητήσεις υψηλού επιπέδου και, συνήθως, αρκετά πειστικός όταν εκφράζετε την άποψή σας στηριζόμενος στα κατάλληλα επιχειρήματα.

Κάνετε το κάθε τι μ’ έναν τρόπο γενναιόψυχο. Σας αρέσει να έχετε το καλύτερο και αντιπαθείτε τη μικροπρέπεια, την κατωτερότητα και την τσιγκουνιά. Ο ορίζοντάς σας είναι πάντοτε πλατύς. Είστε ικανός να αντιλαμβάνεστε σφαιρικά κάθε άποψη που έχουν τα άτομα που συνομιλείτε και είστε ιδιαίτερα καλός ακροατής. Αυτό μαζεύει συνεχώς πολλά άτομα γύρω σας. Οι γνώσεις που αποκτάτε από καιρό σε καιρό σας κάνουν ικανούς να μπορείτε να συζητήσετε οτιδήποτε αφού είστε πολύ καλά ενημερωμένοι για ένα μεγάλο φάσμα θεμάτων.

Οι άλλοι σας βλέπουν σαν έναν καλό φίλο, που είναι όμως πάντοτε συνεπής και αξιόπιστος. Ακόμη δίνετε την εντύπωση ενός ατόμου συνετού, μια που ποτέ δεν πέφτετε σε μικροπρέπειες. Είστε ένα πρόσωπο που πιστεύει στα θαύματα ή απλά στην καλοτυχία. Δεν εγκαταλείπετε ποτέ τον εαυτό σας μέσα στη ζωή, ενώ, εμπνέετε και ενθαρρύνετε κι άλλους για να προχωρούν μπροστά.

Το Πρόβατο (Αρνί) είναι ενα πολύ ενδιαφέρον Κινέζικο Ζώδιο. Έχει θηλυκή φύση και πολλά θετικά χαρακτηριστικά όπως οι καλοί του τρόποι και η κλίση προς τις τέχνες και την μόδα. Στα Πρόβατα αρέσει να φροντίζουν τους άλλους και να μην τους πληγώνουν. Για αυτό έχουν μάθει να σκέφτονται πριν πουν κάτι ή πριν δράσουν αλλά θα υποστηρίξουν και θα υπερασπιστούν με επιχειρήματα την άποψη τους. Το Πρόβατο μπορεί να θεωρηθεί ιδιαίτερα ντροπαλό και αυτό μπορεί να του προκαλέσει ανασφάλεια σε ορισμένες περιπτώσεις. Λόγω της ανασφάλειας αυτής τα Πρόβατα θέλουν να νιώθουν οτι αγαπιούνται και προστατεύονται απο τους γύρω τους. Αυτός είναι και ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσεις την εύνοια τους.