Πες μου το ζωδιο σου να σου πω ποιος εισαι (αμα ξερεις και ωροσκοπο καλυτερα)

Θελω και εγω ρεεε… ειμαι Αιγοκερως με ωροσκοπο Ζυγο.8)

Ακουω.

google search :stuck_out_tongue:

Ο Ζυγός στην ανατολή σας δίνει ένα σώμα καλοφτιαγμένο, όμορφο και αρμονικό. Φαίνεστε άτομο ευγενικό, συμπαθητικό και λεπτό. Δείχνετε ευαίσθητοι, συνεργάσιμοι, με ανεπτυγμένη την αίσθηση του ωραίου, του κομψού και της αρμονίας. Είστε άτομο διακριτικό και δίκαιο. Νιώθετε ολοκληρωμένος όταν έχετε παρέα, είτε στην δουλειά είτε στον έρωτα και η μοναξιά είναι ο χειρότερος εχθρός σας. Η πολυτέλεια και τα όμορφα πράγματα είναι άμεσα συνδεδεμένα με την φύση σας. Η χειρότερη κατάσταση για σας είναι όταν πρέπει να πάρετε αποφάσεις. Ρυθμίστε την τάση σας να σπαταλάτε χρήματα αγοράζοντας περιττά πράγματα και κάνοντας πολλά δώρα.

Eισαι ψωναρα…:stuck_out_tongue:

Εγώ είμαι Καρκίνος με ωροσκόπο Ζυγό …:-s

τοξότης με ωροσκόπο …καρκίνο ? δεν είμαι κ σίγουρη. . :slight_smile:

Και θεα.

Αμα εχεις το ενα, θα εχεις και το αλλο.:stuck_out_tongue:

Kαρκίνος με ωροσκόπο λέων…:-s

Χαχ, εγω ειμαι λεων με ωροσκοπο καρκινο.
Ειμαστε αντιστροφες. Το γινομενο μας ειναι ισο με τη μοναδα. :!:
Σκαω, μπουμ.

Δεν ξερω απο αυτα,τωρα βρηκα τι ωροσκοπο εχω!Ζωδιο : Υδροχοος με ωροσκοπο Παρθενο,καλο ειναι?

χαχα θεικο!:stuck_out_tongue: αληθεια ,ασχετο βεβαια, αλλα μηπως εισαι η powerania απο το myspace εισαι μπερδευω με αλλη?

παιδια ζυγος με ωροσκοπο σκορπιο!!τελειος συνδυασμος ετσι??

Και με Κριο στον Δια τι λετε?

Στον 3ο οίκο? Έκει έχει την καλύτερη θέα. Αλλιώς αδικήθηκες.

Toξοτης με οροσκοπο Σκορπιο.Γενικα δεν μπορω να πιστεψω σε κατι τετοιο αλλα τα γαμ*** ζωδια στη LIFO εχουν βγει τοσο μα τοσο αληθινα.
Επισης ειμαι ο φιλοσοφος του ζωδιακου κυκλου και περιπτειεωδης.Επισης μλις αντιληφθουμε αλυσιδες γυρω μας πνιγομαστε.Ισχυει:!::!:

kiratzo τό χω παρατηρήσει κι εγώ… άσε…
Αιγώκερως με ωροσκόπο Δίδυμο. Γη και Αέρας. και Σελήνη στον Ταύρο. Μπέρδεμα λέμε!!:lol:

Κριος με ωροσκοπο ταυρο.απο κερατο σε κερατο.μπραβο θηριο

δε ξερω σε ποιον οικο…πως τον βρισκω?

Με μεσιτη.

ροκινχαχα

μμ ετσι κι ο σδερφος μου…δεν ειναι και πολυ καλος συνδυασμος παντως…και συνηθως δε φαινεστε για αιγοκεροι,αρχικα βεβαια,γιατι ο διδυμος σας δινει το χαρακτηριστικο να επικοινωνειτε αρκετα…

λες??

οκ!το βρηκα …ο Κριος στον Δια μου ειναι στον ογδοο οικο!τον οικο του Σκορπιου!!!τι σημαινει αυτο δηλαδη?