Πες μου το ζωδιο σου να σου πω ποιος εισαι (αμα ξερεις και ωροσκοπο καλυτερα)

Νερο με γη…με το νερο να ειναι πιο δυνατο…σκεψου!

διδυμος, τωρα σε ποιο απο τα δυο προσωπα μου μιλατε ειναι αλλο 8εμα

δεν βαζετε πολλ???

Χάλι δηλαδή…πφ!:frowning:

Ολοι εχουμε και τα καλα και τα κακα μας!:smiley:

Να ξέρετε οτι οι Παρθενοι, Ταυροι, Ιχθυεις και Τοξότες μέχρι Σεπ. του 2009 θα τους πάει λίγο -ώντας…μου τα λεει η προσωπικη αστρολόγα-συναδελφος στο γραφειο…εχει μπει αυτος ο Κρονος στην Παρθένο που λένε οτι σου δίνει μαθηματα…και το Σεπτεμβριο φευγει λεει…Μετα πάει στους ζυγους…Την googliσατε:lol::lol::stuck_out_tongue:

Για τους υδροχοους με ωροσκόπο ταύρο είπε τπτ??!:stuck_out_tongue:

Είναι η χρονια των Υδροχοων φετος μπαινει ο Διας απο Ιανουαριο…love is all around…love love love love loveΕνταξει με τον ταυρο τον πίνετε ελαφρως (με το μπαρδον)…αλλα ειναι η χρονια των Υδοχόων(άντε να πείσω τώρα οτι δεν τα διαβάζω εγώ:lol::lol::–:--)

Εγώ σε πιστεύω.Όχι τπτ άλλο,αλλά μόλις είπες τρομερές αλήθειες και αυτό σημαίνει ότι στις είπε επαγγελματίας του είδους:p

Είμαι Ταύρος με ωροσκόπο Αιγόκερω πείτε μου Πυθία τι μέλλει γενέσθαι τι νέα χρονια???

Εγώ είμαι κριός με ωροσκόπο δίδιμο και σελήνη σκορπιό. Και αφροδίτη στον ταύρο. Απ’όλα έχει ο μπαξές.:stuck_out_tongue:

Τα χάπια μου… :wacko:

και ποσα ταξι να φυγεις?:stuck_out_tongue:

ΕΛΑ ΕΛΑΑΑΑΑ ολοι Πουλους θα παρετε εκτος του Κοζι!:lol:

η Πυθία εχει παρει το ρεπό της γι αυτό θα απαντησω και πάλι εγώ:lol::lol:
Λοιπόν όπως είπα ο Κρονος επηρεαζει τους Ταυρους και τους περιορίζει ,το 2008 ήταν η τυχερη χρονια σας ομως (εεεεε???)γτ ο Διας ηταν στον Αιγόκερω…και επηρεαζε και τον Ταυρο…τα ζωδια της γης φετος δε θα πολυχαρουν αλλα θα ειναι ουδετερα…ουτε κρυο -ουτε ζεστη…Αυτα μου ειπαν:?

Ρε συυυ μην τα λες τσαμπαααα! Δεν φτανει που κοντευουμε να φαμε ολο το δεντρο, παρε και κανα χρημα!:stuck_out_tongue:

εγω εχω μεγαλο προβλημα με το ζωδιο παρολο που δεν πιστευω σ’αυτα.εχω γεννηθει τη μερα που αλλαζει κ αλλοι με λενε ιχθυ κ αλλοι υδροχοο#-o παντως εχω ωροσκοπο υδροχοο κ στο κινεζικο ειμαι κατσικα:p

ηταν τα 2 πρωτα δωρεαν…στο τριτο double dot…:lol::lol:

Ετσι!!!

Μαρια παιζει ρολο η ωρα απο οσο ξερω σε τετοια περιπτωση…

:!: :!:

Ελα τωρα ρε κοζυ. Υπερβολες.
Ζηλευεις επειδη δεν ειναι ο αρης στην αφροδιτη για να κανει παρεα στον δικο σου αστερισμο ωστε να επιδρα με την ενεργεια του και να εχεις επιτυχιες στην καριερα σου.Και να σου ρθουν πολλα λεφτα.