Πες μου το ζωδιο σου να σου πω ποιος εισαι (αμα ξερεις και ωροσκοπο καλυτερα)

θέλουμε νούμερα φίλε χρήστη κόζυ.

Αρέλδια ταιριάζουμε !

Είμαι Ζυγός με ωροσκόπο Σκορπιό. Τι σημαίνει αυτό όμως?

Βαριέμαι να γράψω νούμερα, αλλά ισχύουν τα εξής:

Η Αφροδίτη, που είναι ο πιο κοντινός πλανήτης, ασκεί στην καλύτερη περίπτωση την ίδια δύναμη με το Γιατρό που σε ξεγεννά. Δύναμη της εξωπραγματικής τάξης των… 10 εις την μείον ογδόη Newton…

Από τον Άρη και πέρα όμως (δηλαδή για όλους τους υπόλοιπους πλανήτες), οι δυνάμεις που ασκούνται από κοντινά σου αντικείμενα, είναι μεγαλύτερες τουλάχιστον 10 φορές (με την τάξη μεγέθους συνεχώς να αυξάνεται όσο προχωράμε) από τους πλανήτες.

Α, επίσης τα ζώδια θεσπίστηκαν πριν ανακαλυφθεί η ύπαρξη του Ποσειδώνα, αλλά και του Πλούτωνα (ο οποίος πλέον δε θεωρείται πλανήτης αλλά δεν είναι πολύ μικρότερος από τη Σελήνη, η οποία μαζί με τον Ήλιο λαμβάνονται υπ όψη στην αστρολογία…)

Το χεις το χεεεειιιςςςς!!!:stuck_out_tongue:

Τι τραπουλα εχεις? Μαλλον θα ειναι αυτη με τα ροζ αρκουδακια και τις μπλε καρδουλες για να ειναι τοοοοσο καλη…:-k

Areldia Παγιατακη δωσμου τα φωτα σου :p…Παρθενος με ωροσκόπο Ταυρο…

Το ζώδιο μου μου είχε πει μια φορά να παώ για ψώνια στο μολ!
Αλλά ήταν Κυριακή :frowning:

Εγώ που είμαι δίδυμος (άρα και διπρόσωπος) πότε κάνω καλό και πότε κακό σαικς;

Συμφωνα με αυτα που πιστευω οι Ζυγοι ειναι ζώδιο το αερα και οι Σκορπιοι ειναι του νερου.
Πριν τα 30 εχουμε τα χαρακτηριστικα το Ζυγου πιο εντονα σε σχεση με αυτα του Σκορπιου. Ο Σκορπιος θα μας βγει σε προσωπικες στιγμες. Μετα τα 30 συμβαινει το αντιθετο.

Ενας ζυγος αγαπαει την δικαιοσηνη ομως οταν πρεπει να σκεφτει κατι για τον εαυτο του θα ερθει σε συγκρουση με τον σκορπιο που δεν ειναι αντικειμενικος με τον εαυτο του. Αγαπαμε την αρμονια και δυσκολευομαστε να παρουμε μια αποφαση οταν αφορα εμας. Ενω ειμαστε δικαιοι εχουμε τον σκορπιο που μας κανει να σκεφτουμε πολλες φορες εγωιστικα. Βαριομαστε ευκολα. Μας κουραζει η στασιμοτητα και μπορουμε να εκνευριστουμε ευκολα αλλα και το ξεχναμε ευκολα μεχρι να μας δοθει η ευκαιρια να παρουμε το αιμα μας πισω.
Μας αρεσει να κανουμε καινουργια πραγματα και να εχουμε το πανω χερι στις καταστασεις (οταν μας συμφερει). Στις σχεσεις ειμαστε λιγο περιεργοι. Θελουμε την σταθερότητα αλλα θελουμε και να υπαρχει και ενταση. Μας αρεσει να φλερταρουμε χωρις ομως να προχωραμε αν εχουμε σχεση. Μας αρεσει να αρεσουμε και μας αρεσει γενικα το ομορφο. Θελουμε να μενουμε μονοι μας οταν ειμαστε down και οταν ειμαστε στα κεφια μας θελουμε να ειμαστε με πολυ κοσμο. Επισης, την μια μπορει να ειμαστε στην τρελη χαρα και την αλλη να φαμε καμια φλασια και να ειμαστε σκατα, αλλα παρόλα αυτα δεν θα το δειξουμε αμα ειμαστε με παρεα.
Δεν μου ερχετε κατι αλλο…τωρα!:smiley:

Ενας ενας παρακαλω! Τωρα ειναι σειρα του Δαβιδιαν! Κατσε να ετοιμασω το γραπτο!:stuck_out_tongue:

εγω γεννηθηκα στον αστερισμο του πολικου ιπποποταμου.8O

Εσυ εισαι alien! :lol::D:p

εδώ Κριός με ωροσκόπο Λέων = φωτιά^2 :ok: καταστροφή

έχω παρατηρήσει ότι πολλά από τα πιο κοντινά μου άτομα είναι Δίδυμοι και Ζυγοί :-k

Έχετε μεγάλη περιέργεια για τις γυναίκες. Τις μελετάτε και προσπαθήσετε να εκλογικεύσετε την συμπεριφορά τους σε μια σχέση. Πιστεύετε ότι το σεξ απαραίτητο υπό τον όρο ότι έχετε το χρόνο και την ανάλογη επιθυμία! Σας ενδιαφέρει το κοινωνικό και το οικονομικό επίπεδο τους συντρόφου σας μιας και είστε πρακτικοί και προσγειωμένοι. Είστε υπερπροστατευτικοί. Θέτετε το δικό σας χρονικό περιθώριο για να μπορέσετε να καθορίσετε κατά πόσο μια σχέση έχει μέλλον γιατί πρέπει να είστε βέβαιοι ότι η σύντροφος σας θα ενισχύσει και θα σας υποστηρίξει τη σταδιοδρομία σας, ενισχύοντας την καριέρα σας. Η σύντροφος σας πρέπει να σας προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια και να είναι πιστή.
Δεν σας αρεσουν οι διατροφικοί κίνδυνοι,καθετί ρυπαρό,καθετί ακατάστατο,η αθλιότητα,η αβεβαιότητα.
Για τον ωροσκοπο ταυρο δεν ξερω πολλα…:-s

τα ζώδια της φωτιάς έλκονται απο τα ζώδια του αερα…μην ξεχναμε οτι η φωτια αναζωπυρώνεται με τον αερα…αλλα επίσης ο αερας μπορι να την σβησει…δικοπο μαχαιρι ο συνδυασμός…(τί είπα η επιστημόνισσα:lol::lol:)
Παρθενος με ωροσκόπο ζυγό εδω…οσοι με συναμαστρεφι\ονται συνηθως ειναι ταυροι ή ιχθυεις:p

Οοοουυυυ!!! Τυχερος ο αντρας που σε χει!:lol:

Ο Κριος ειναι το απολυτο αντιθετο του Ζυγου. Και ετσι ταιριαζουν. Ο Λεων σου βεβαια σε κανει να τσακωνεσαι με τους Ζυγους. Οι Διδυμοι επισης ταιριαζουν με τον Κριο.
Οτι είσαι καθαρη φωτια σε κανει πολυ δυναμικη και θες να εισαι πρωτη στον χωρο εργασιας σου. Επισης σε κανει ανταγωνιστικη και μερικες φορες τοσο πολυ που δεν σκεφτεσαι το πως μπορει να επιρρεασει αυτο τις σχεσεις σου.

:respect:

είμαι ιχθύς με ωροσκόπο παρθένο!:stuck_out_tongue:
Απ’ό,τι ξέρω όμως δεν είναι πολύ καλό…

Πως βρίσκουμε ωροσκόπο, θέλω να τα ξέρω όλα :frowning:

+1:D

Το χεις και εσυ!!!

Πες μου ωρα, ημερομηνια και περιοχη γεννησης!

δεν ειμαι αλιεν.

"…ειμαι αυτος που ουρλιαζει τη νυχτα
ειμαι αυτος που αναστεναζει στο χιονι
ειμαι αυτος που δε βλεπει ποτε το φως
ειμαι αυτος που ζευγαρωνει σαν ζωο.

το αρμα του θανατου ειναι και δικο μου
φτερα μου ειναι τα φτερα του φοβου
ανασα μου ειναι η ανασα του βορια
τροφη μου ειναι οι παγωμενοι νεκροι…"

ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!:twisted:

Πολύ σωστά, το ότι είναι ζώδια του αέρα θα φταίει. Είναι έξυπνοι, ομιλητικοί, ευφάνταστοι, δημιουργικοί, δουλευταράδες κ.λπ κ.λπ. To fire ταιριάζει με το wind (κάτι ήξερε ο Gus G. :p)

αυτή είναι η πλάκα με τα ζώδια: μπορείς να φιλοσοφείς και να αναλύεις με τις ώρες - ειδικά για τους αέρηδες και τα νερά… :lol: