Συνθήματα σε τοίχους

ε μη κρινεις με βαση καποια συγκεκρημενα ατομα.και γω εχω στη περιοχη μου κουφιοκεφαλους που χουνε γεμισει σχολεια και δημους με συνθηματα για ηρακλη,ντεμεκ αναρχιες κτλπ.παντου υπαρχουν αυτοι

Καλά και εγώ αυτούς κράζω! Προς θεου! Δεν θέλω να γίνει και καμια παρεξήγηση…

Τελικά αυτοί οι τύποι είναι όντως παντού :lol::lol:
Στο σχολείο μου είχαμε έναν τέτοιον που είχε μείνει κιόλας 1-2 χρόνια. Πάντοτε πρωτοστατούσε σε αυτά και το έπαιζε έτσι αναρχικός και έκραζε κιόλας για τους ψευτοαναρχικούς και για το πώς το παίζουν όλοι επαναστάτες! Τις ημέρες που υπήρχαν απεργίες/πόρειες κτλ καθόταν στο δασάκι και έκανε χόρτο. Δεν είχε πατήσει ούτε μία φορά σε πορεία :stuck_out_tongue:

A αυτον τωρα τον πειράζει γιατι είναι τουρκάκι :p:lol::lol::lol::lol:

αχαχα τον κραζω γιατι δε γινεται να γραφεις [B]ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟΙ[/B] ΣΑΣ ΤΡΕΞΑΜΕ και ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ [B]ΦΑΣΙΣΤΕΣ/B στον ιδιο τοιχο

A μη θίγεσαι πλάκα σε κάνω
Β και γω το βρισκω λιγο ανώμαλο αυτο απλά είναι το παρατσούκλι σας αυτο.

δε θιγομαι ρε.παει ο καιρος που ψαρωνα με “τουρκοι” και τετοια,απλα θελω να τονισω πως ειναι τουλαχιστον ηλιθιο να λες καποιον φασιστα και παραλληλα κωλοτουρκο

Ε είναι αλλά τώρα σε αυτή τη φάση αυτοί είναι γριές εμείς σκουλήκια και σείς τούρκοι. Και δυστυχώς εσείς εχετε τους περισσότερους φασίστες είναι γνωστά αυτά. Τεσπά θα μας κράξουν κιόλας ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ και τέρμα γιατι ξεφεύγουμε και απο το θέμα.

Εγώ πάντως καπετάνιε αυτό που έχω ακούσει είναι ότι τους περισσότερους φασίστες τους έχετε εσείς. Βέβαια έχω καταλάβει ότι ο Άρης έχει και ισχυρό α/α στοιχείο, γιατί έχω γνωρίσει κάμποσους, π.χ. στη σχολή μου ήξερα δυο-τρεις που ήταν αρειανοί και αναρχικοί σαν εσένα, αλλά το γεγονός παραμένει, ο ένας απ’ αυτούς μου είχε πει ο ίδιος ότι ναι ρε γαμώτο έχουμε πρόβλημα και προσπαθούμε να διώξουμε τους φασίστες από την εξέδρα. Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν όλα αυτά γιατί δεν έχω μεγάλη επαφή με τη μπουγατσούπολη, απλά λέω.

Λίγα τα λόγια σου για τους ultras.

οκέη.

Κοίτα να δείς φασίστοειδή όλοι έχουμε μωρέ κακά τα ψέμματα τώρα. Ζανκτ Παουλί μόνο μία υπάρχει. Και παλαιότερα είχαμε πολούς και μείς. Ειδικά και στην 1 που πυρήνας τους υπάρχει ακόμα αλλά δε κουνιέται καθόλου, ούτε μιλάει. Να είναι καλά τα αδερφια στην 1 βέβαια…

Στο 80 μάλιστα ήταν και λίγο παραδοσιακό τα δεξια στοιχεία, όχι μονο τα ακροδεξία να γοητευονται λίγο παραπάνω απο τον Αρη…

Είναι όμως πλέον γνωστό οτι τα περισσότερα καριόλια τα μαζεύει ο συμπολίτης με μάχιμη ομάδα κρούσης μάλιστα, δυστυχώς. Υποπτο και το πέσιμο στο βιολογικό τις προάλλες π.χ.

Με καλύπτει σαφώς η απάντησή σου. :slight_smile:

Πάντως,

Ε, όχι.
Υπάρχει και η Λιβόρνο. :smiley:

Ενδιαφέρουσα συζήτηση πάτε να ανοίξετε εδώ, σκεφτόμουν να ανοίξω και θρεντ για τα φασιστοειδή/ομάδες. Αλλά δεν θα είχε ιδιαίτερο νόημα, όλοι θα άρχιζαν το γνωστό πλέον “-εσείς έχετε περισσότερους φασίστες - όχι εσείς τους έχετε” κτλ.
Αλλά ναι, η Πάουλι μόνο μία είναι. :smiley:

[SPOILER]πείτε και τίποτα στο θρεντ της ρε μαλάκες, είχα κοντέψει να πιάσω συζήτηση με τον τρομπάτικ κάποτε[/SPOILER]

Κοιτα να δεις τους επιορκους, που δεν προτιμανε να ψοφησουν στην πεινα. :lol:

Kρατωντας ισες αποστασεις αντικειμενικοτητας και απο τους δυο συμπολιτες, και ως θεσσαλονικιος που ασχολουμαι απο μικρος με τα αθλητικα, τα πραγματα οπως τα βλεπω εχουν ως εξης (πανω-κατω οπως τα λεει ο captain clegg) :

Η ομαδα που διαχρονικα ελκυε τους περισσοτερους συντηρητικους-δεξιους-ακροδεξιους-εθνικιστες ειναι ο αρης.
’‘Αρης ο θεος του Πολεμου’’, ‘‘αρης φερνει συνειρμικα σε αρειος’’, καπως ετσι πρεπει να το εχουν στο κεφαλι τους και γινονται αρειανοι, με συσπειρωση τους ιερολοχιτες της θυρας 1…

Τα τελευταια χρονια ομως παρατηρω οτι ολοενα και περισσοτεροι πατριωτες-τρου μακεδονες-ελληναρες-φασιστες μαζευονται στον παοκ.
Αυτοι το εχουν στο κεφαλι τους ως ‘‘παοκ η ομαδα της προσφυγιας και των αλησμονητων πατριδων, η αγια σοφια θα γινει ξανα δικη μας με τη δυναμη της παναγιας, μακεδονια ξακουστη του μεγαλου αλεξανδρου κτλ’’

Επισης, ως προς τη συμπεριφορα συμβαινει αυτο που λεει ο clegg:

Μπορει οι ακροδεξιοι αρειανοι να ειναι αναλογικα περισσοτεροι, αλλα οι ακροδεξιοι παοκτσηδες ειναι αυτοι που το προβαλλουν περισσοτερο και προσπαθουν να αναδειξουν με καθε τροπο το εθνικιστικο τους φρονημα, ειτε με συνθηματα και πανο ειτε με πεσιματα και προκλησεις προς αλλους οπαδους.

Ελα πλέον δεν έχουμε με τίποτα τόσα φασιστοειδή όσο ο συμπολίτης.

η αληθεια ειναι πως δεν ειναι λιγα τα παοκια στο πεταλο με τατουζια τον μεγαλεξανδρο και το αστερι της βεργινας…ομως αλλοι τοσοι και περισσοτεροι ειναι στο αλλο ακρο.

πλεον όχι παιχτη. Κάποτε ναι

Ήρθε και η αδερφοποίηση με την Παρτιζάν και έδεσε.