ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ?

Ο Τελης ηρθε στις 1 το βράδυ (ξημερωματα Τριτης δηλαση) οποτε και ο αγωνας καταχωρηθηκε στον Πετρο , μιας και το ματς ήταν ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΡΑΔΥ. Επρεπε να στοιχηματισω γαμωτο , αφου ηξερα ποσο λαμογιο και μπαμπαλουετας ηταν ο ακατανομαστος δημοσιογραφισκος. :stuck_out_tongue:

Το φυλλο αγωνα εκλεισε για τυπικους λογους στις 12.30, ο Τελης δεν προσηλθε με αποτελεσμα το ματς να κατακυρωθει 2-0 υπερ του Πετρου… 8)
Οσοι πονταρατε υπερ του Τελη Κ-Ο-Υ-Β-Α-Δ-Ε-Ξ και περαστικα σας… :lol:

παλι καλα που ηρθε δηλαδη γιατι ενιωθα τις δυναμεις μου να με εγκαταλειπουν λογω κουρασης και αγωνιας οσο περνουσε η ωρα και στη πορτα του texas δεν εμφανιζοταν το αγορι με τις μοιραιες πλατες…τελικα μονο μοιραια μυαλα εχει ο Τελης που απογοητευσε γνωστους φιλους και οπαδους με το να κατοχυρωθει ο αγωνας στον Πετρο αφου ηρθε τα αγρια χαραματα…στην τελικη ομως δεν εχει σημασια τοσο το αποτελεσμα οσο η αμιλλα των 2 συναγωνιζομενων…παντως εγω το διασκεδασα μια χαρουλα…ωραια παδια ειχε εκει μεσα,μακρυμαλληδες και μη…λιγο η μουσικουλα ηταν καπως,γιατι το μονο τραγουδι που ηξερα ηταν το here i go again on my οwn.ολα τα υπολοιπα ηταν παντελως αγνωστα.sirjim μπορεις να με προμηθευσεις το dvd των nelson (καλα τους λεω;) γιατι ο τραγουδιστης ειναι ο ωραιοερος αντρας που εχω δει μετα τον hetfield…(το τραγουδι δεν λεει μια αλλα το μαναρι μαναρι :lol: :lol: )

αντε παιδια και εις ανωτερα :lol:

Ελα ρε γειτονισσα καλημερα και απο εδω … το βιντεο το εχω και εγω οποτε αν θελεις στο γραφω και στο δινω. Παντως σε πληροφορω οτι και οι δυο τραγουδανε και ειναι και διδδυμοι . :lol:

Και τα μαλλια τους ειναι ψευτικα … περουκα !!!

Dreamdancer τσεκαρε p.m. για αυτο που λεγαμε χθες :wink:

angel in black καλημερα και απο εδω…παρεπιπτοντως ο πρωινος φουρνος κανει και γαμω τα πιροσκι πατατας :lol: :lol: :lol:

περουκα;;;;; 8O 8O 8O καλα δεν μπορω να το πιστεψω…διδυμα μαναρακια στη σειρα λοιπον…ναι αν μπορεις να σου δωσω dvdaki και να βρεθουμε να μου το δωσεις…αλλωστε μενουμε και πολυυυυυυυ μακριααααααα :lol: :lol: :lol:

Και η τυροπιτα της κυρα σοφιας λεει , να την εχεις υποψη σου , παντως μετα απο ξενυχτι το καλυτερο φαρμακο ειναι μια μπουγτσουλα θεσσαλονικης . :wink:

Oxi Dvd Cd φερε , το εχω σε mpg μορφη …

η κυρα Σοφια ποια ειναι;η΄μηπως ειναι ονομασια τυροπιτας αυτο και εγω δεν το καταλαβα; 8O 8O

η κυρα Σοφια ποια ειναι;η΄μηπως ειναι ονομασια τυροπιτας αυτο και εγω δεν το καταλαβα; 8O 8O[/quote]

H ονομασια της τυροπιτας ειναι , εχει τοματα και πιπερια μεσα .

ρε συ Αντρεα μονο εγω,εσυ,και ο ο Γιωργος ειμαστε ξυπνιοι και ακμαιοι απο χτες το βραδυ;καλα εμεις οι 2 εχουμε ανοιξει και θεμα για τυροπιτες… :lol:
οι 2 ex μονομαχοι και ολοι οι υπολοιποι θεατες που ειναι;

Κουραστηκαν απο το πολυ μπλα μπλα ρε … γλωσσα δεν βαλανε τοσες μερες … ε γεροι κιολας δεν αντεχουν :lol:

Το γεγονός ότι άργησα να έρθω ήταν καθαρά κίνηση τακτικής… Αφενός κάηκε στο ζέσταμα ο αντίπαλος, αφετέρου κέρδισα τις εντυπώσεις…
Ωστόσο το γεγονός ότι έφυγα τελευταίος αποδεικνύει ότι ήμουν ο αδιαφιλονίκητος νικητής… Με το που φύγατε το γιόρτασα παρέα με το διαιτητή και με τους φανατικούς οπαδούς μου…
Όσο για τον ένα και μοναδικό μπαμπαλουέττα Angel in Black, έχω να δηλώσω ότι έφαγε τις περισσότερες (όχι μπουγάτσες), έστω και ξώφαλτσα…

το χαρηκες δηλαδη που φυγαμε??? :cry:

το χαρηκες δηλαδη που φυγαμε??? :cry:[/quote]

Όχι βέβαια μανάρι μου, απλά έτυχε…

αντε παλι με αυτο το μαναρι μου… :lol: :lol: :lol: