ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ?

Λοιπόν, θελουμε προβλέψεις…

ΤΕΛΗΣ (Ο Ανικητος) - ΠΕΤΡΟΣ (Ο Ατρόμητος)

Τη Δευτέρα στο ΤΕΞΑΣ και σε απευθείας μετάδοση σε ολόκληρο το κόσμο ΚΑΙ στο internet μεσω του http://fight.rocking.gr

Για να βλέπω στοιχήματα…

εγω… :lol: :lol:

ειπαμε Τελη μου οσες φας εσυ Plus μια σε εμενα…και επειδη οσες θα δινεις θα ειναι μια plus απο εμενα αρα…???

καλα μιλαμε ξυλο…ουουαου :lol: :lol:

να φωναξω παρεα??

Μα καλά στην επικαιρότητα;
Μου μυρίζει μεταφορά :stuck_out_tongue:

Εγώ ως υποψήφιος παρατηρητης, νομίζω πως δεν μου επιτρέπεται να κάνω προβλέψεις!

Νικητής με βάσει τις “διαμορφωμένες συνθήκες” ΘΑ είμαι σίγουρα ΕΓΩ. Αλλά ψήφισα τον Πέτρο… γιατί Βλέπω να βγάζω περισσότερα!!!
Ρε Γιάννα μου αφού γουστάρεις να τρως τις φάπες για μένα συν μία plus, κάτσε να φας και τις δικές μου και σου χαρίζει ο Πέτρος τις plus…
“του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ”!!!

μυριζομαι κοτουλα στα καρβουνα Τελη μου η’ με απατα η οσφρηση μου???Ρε συ γερα στον αγωνα με τσαμπουκα…εγω φταιω που σου εριξα και τη ψηφο μου…μαλλον το ολο θεμα μου μυριζει κατι σε τζουφιο αυγο γιατι απο το πολυ βρισιδι πεσαμε στην αλληλουποστηριξη… 8O 8O 8O μπαχαλο τα καναμε παλι!!

Προετοιμάζω το έδαφος στην περίπτωση που τ’ αρπάξουμε χοντρά… Μην καρφώνεσαι…

Αυτό που θα αρπάξεις είναι το “μπάσο” του Jim_lick και χαστούκια από τον Petros_Kar ααα και πολύ γέλιο από εμένα. Σου συνιστώ φιλικά να μη έρθεις αυτή τη Δευτέρα , προφασίσου “Λόγους υγείας” ή “Επαγγελματικές υποχρεώσεις”.

Φιλικά Angel_In_Black

Στοιχηματίζω 666 ευρώ στον Τέλη… Άντε, φάτο’να και τραβήξτε το βίντεο να το δούμε

Προτείνω να κάνουμε διαγωνισμό πιο πρωτότυπου tshirt

1. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα έχει παράταση και πέναλτι;

εγω προτεινω να φοραμε ολοι ασπρα tshirt και να παιξουμε μπουγελο… :lol: :lol: :lol: :lol:

και οσο για το διαγωνισμο να τον αφησουμε για την πιο πρωτοτυπη σφαλιαρα 8O

εγω προτεινω να φοραμε ολοι ασπρα tshirt και να παιξουμε μπουγελο… :lol: :lol: :lol: :lol:

[/quote]

AAAA… eisai THEA!! den exw na prosthesw tipota allo…

proskinw tapeina…

Apo, ekei kai pera parakalw, na min iparxoun empristikes deilwseis giati fanatizontai oi xiliades opadoi tvn dio antipalwn…

πες μου και αλλα πες μου και αλλα…και θα σε ορισω διαιτητη για το καλυτερο tshirt :lol:

1. ΕΙΔΗΣΗ !!! Κυρίες και Κύριοι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! Δεν κατεβαίνει σήμερα στον αγώνα ο Πέτρος…

stamata epitelous aniere Filande na apoprosanatolizeis ton kosmo!!!

xxa…xa…x.a.x.a.x.a…xa.x.

Prozexe, gaiti se vlepw na pigeneis me lewfwrio sto TEXAS simera!!!1

xa…x.a.x.a.x

παιδια αν βαζετε πουλμαν για texas να μου πειτε μου και εμενα…μηπως φευγει απο το πεδιο του Αρεως; :lol: :lol:

mmm… poli athlitiki se vriskw… apo to pedio Arews… gia Texas…

Με αεροπλανα και βαπορια TUTTI ALLO TEXAS

ναι ναι και που να με δεις να φοραω βρεγμενο ασπρο φανελακι… 8O 8O 8O 8O

βρε με τα ποδια θα ερθω…μη τυχει και ξοδευτειτε μια φορα :lol: :lol: :lol: