Ενα νεο καλλιτεχνικό κέντρο γεννιέται!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της μουσικής…

Ξεκινήσαμε μία προσπάθεια λίγους μήνες πριν για την δημιουργία ενώς καλλιτεχνίκου κέντρου.Αυτό είχε σαν άμεσο αποτέλεσμα την δημιουργία μιας ιστοσελίδας στην διεύθυνση www.graffityart.gr όπου ξεκινάμε σε virtual επίπεδο της προσπάθεια μας,χωρίς αθτό να σημάινει οτι η προσπάθεια θα σταματήδει σε αυτό μόνο το επίπεδο.
Απλώς όπως καταλαβαίνετε.η δημιουργία ενός ανεξάρτητου καλλιτεχνικού κέντρου απαιτέι κεφάλαια που εάν δεν ακολουθήσεις τον “εύκολο δρόμο” ,χρειάζετε πάρα πόλυ υπομονή κα επιμόνη ,όπως και αγάπη για αυτό που κάνεις για να φτάσεις τον στόχο σου!
Δυστυχώς είμαστε αναγκάσμενοι να περιμένουμε λιγο ακόμα τον kiwi για να ακούσουμε τα μουσικά ταξίδια του Graffity Radio.Παρόλο αυτά στην σελίδα μπορείται να πάρετε μία γεύση τις μουσικής αισθητικής που θα ακολουθήσουμε!Επίσης σύντομα στο Fun Zin πολλά θα δούμε αλλά και ακόμα περισσότερα θα διαβάσουμε.
Τέλος ένας από τους απότερους στόχους μας είναι να αναπτυχθουμε σε ένα ανεξάρτητο πρωτοποριακό δισκογραφικό lebel. Άλωστε στο Graffity Art Productions σύντομα θα δείτε μερικούς καλλιτέχνες που ξεκινάνε συνεργασία μαζί μας. Για το τέλος οσον αφορά τους φίλους της reggae και της jazz κλείνοντας δυο αποκλειστικότητες το reggae festival της Τζαμάικα και το Jazz Festival του Μοντρεάλ ξεκινάμε μια παγκόσμια πολιτισμίκη συνεργασία προσπαθώντας να αλλάξουμε το καλλιτεχνικό τοπίο στην Ελλάδα.