Φημες για συναυλίες

Μήπως ξέρεις και ποιος θα τον φέρει?

Neil Young στην Ελλάδα, 9 Ιουλιου στη Μαλακάσσα, σύμφωνα με το

και την εφημερίδα τα ΝΕΑ

βρωμαει ο τοπος για GNR και MANOWAR. ξερει καποιος, κατι? τι δυσωδια ειναι αυτη?:lol:

OXI GNR!!! ΑΠΛΑ ΟΧΙ!! ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ…
τωρα για manowar περι ορεξεως…

Χριστουλη μου κανε να 'ναι αληθεια.

Tι ακριβως δε δεχεσαι ας πουμε;;; #-o :smiley:

πραγματικα…αν δε θελετε μην πατε αν ερθουν…τι σας πειραζει…ελα μπαναγια μου#-o

Παίδες διάβασα τις προάλλες σε ένα ένθετο της Ελευθεροτυπίας νομίζω πως παίζει(από ότι λένε αυτοί) για Bob Dylan,που αναφέρουν πως ήταν για πέρσι και ακυρώθηκε,αλλά και πιθανή εμφάνιση McCarntey…Το ποστάρω εδώ διότι δεν είναι τίποτα άλλο παρά ΦΗΜΕΣ!Έχει ακούσει ή διαβάσει κανείς τίποτα σχετικό;

ΥΓ.Όσο για Neil Young μακάρι να ισχύει γιατί παίζει πάρα πολύ

respect dylan, αλλα κατα τ’αλλα

χαχαχαχα… απλα οι guns ειναι το χειροτερο μου και σκεφτομαι οτι αααααν ερθουν-λεμε τωρα- ολο και καποιο αλλο ονομα θα μαρεσει στο billing οποτε θα ερθω και θα τους φαω στην μαπα σαν headliners (γιατι αν ερθουν δεν παιζει να μην ειναι headliners)…+ οτι εχω δει velvet revolver και τον axel με τους φιλους του οποτε δεν θελω αλλo…

παντως συμφωνα με τις φημες που χουν ακουστει λετε να ναι ozzy-guns-neil young οι headliners του rw;;

fixed

ναι καπως ετσι:lol::lol::lol::stuck_out_tongue:

Tραβηξα μια μαλακια με τη σκεψη και μονο και επεστρεψα για να απαντησω πως ηρθε η ωρα να αλλαξεις πλευρο. :smiley:

Guns πρέπει να φέρουν. Ειδικά σε αυτό το τουρ.

Ακούσα κάτι πράγματα για casualties την άνοιξη στο gagarin

Aν αυτή την φήμη την άκουγα πριν 5 χρόνια ντάξει απλά θα πέθαινα!

Παρ’ όλα αυτά και τώρα μετά από τόσο καιρό…ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ

Μακάρι να ισχύει

Αν ερθουν και παιξουν και εδω 3μιση ωρες οπως στην Ιαπωνια ακομα και αυτοι οι Guns θα με κανουν να χυσω…Οχι πως δεν θα το εκανα αλλα λεμε τωρα…:stuck_out_tongue:

λωλ???
τι μου θυμησες τωρα ρε…ειχα φαει ΤΕΡΑΣΤΙΟ κολλημα με αυτους καποτε…ακουγα ενα δισκο τους αλλα δεν θυμαμαι ποιον #-o
απο αυτο τους εμαθα:

το ακουω και κλαιω…

Κάνα νέο απο την συναυλία του neil young?
Ισχυεί η τελικά ήταν μούφα???

Ελά ρε Godsmack θηρίο!!! Με εκπλήσσεις!

Κι εγώ ρε γυμνάσιο τρέλο κόλλημα όμως…Ολα τα cd κι έτσι

(υποθέτω πως το On The Front Line έλιωνες)

Κομματάρα το Unknown Soldier

Ενδιαφερον.Μακαρι να ισχυει κιολας.