Φημες για συναυλίες

Φεεεεταααα…

Παιδες καλημερα.Μολις ειδα στο rockpages.gr οτι θα ερθει supergroup για πρωτη φορα στην Ελλαδα.Δεν λεει ονομα αλλα λεει το εξης " ο live θα πραγματοποιηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου ενώ αξίζει να πούμε ότι το συγκρότημα είναι τους τελευταίους μήνες μόνιμα στην επικαιρότητα…".Και σκεφτηκα αμεσως τους Aerosmith λογω Tyler.

το thread για τους Aerosmith το έκανα merge εδώ , γιατί ουσιαστικά φήμη είναι.
Όταν και άμα ανακοινωθεί επίσημα, τότε ανοίγουμε το thread.

Now playing: Avantasia - In Quest For
via FoxyTunes

Ο ορισμος του Supergroup δεν ειναι μπαντα που αποτελειται απο διασημα μελη άλλων μπαντων;

χουεχεχε

Παντως δεν ξερω αν εχουν κανει λαθος αλλα ο τιτλος οπως θα ανοιξετε την σελιδα λεει πανω πανω Aerosmith.Πανω πανω στην σελιδα

εχεις δικιο φιλε!! αλλα αν σου πω οτι δεν τους θελω φετος??? δεν βγαινω…!!! :?:?

φλασια

αμα σκασουν 28/6 οι rammstain οπως ακουγεται μηπως κολλησουν και τους aerosmith για double A-side?

πωπω χαμος φετος !!!

Και γω αυτό σκέφτηκα και το μυαλό μου πήγε στους Chickenfoot.

Αλλά διαβάζω παρακάτω και λέει από τον χώρο του classic rock. Άρα δε μπορεί να είναι κάτι περσυνό. Οπότε μάλλον εννοεί μια άλλη μπαντάρα. Και το μόνο που ταιριάζει νομίζω είναι οι Aerosmith.

[-o<[-o<[-o<

αυτό σκέφτηκα και εγώ και άνοιξα thread για τους aerosmith για το καλοκαίρι, αλλά μου μετακίνησαν το post σε αυτό το thread.

Η ουσία είναι αν θα αξιωθούμε να τους δούμε ποτέ εδώ… Λέτε να κάνει το θαύμα ο Ντέμης??? 8)

Μακάρι αυτός και όχι κάποιοι πολύ καλύ μας φίλοι… :lol:

Κάπου διάβασα ότι το συμβόλαιο των Aerosmith είναι μόνο με τον Tyler,ξέρει κανείς τι ισχύει???
Αν με το καλό μας έρθουν,θα έρθουν έτσι ή γιουβέτσι??? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

There’s no AEROSMITH without Steven Tyler," notes Download promoter Andy Copping of Live Nation U.K. “There’s no point in entertaining anything other than (with) Steven Tyler.” Copping adds that an AEROSMITH without Tyler “was never part of the conversation” with the group’s representatives.

Από blabbermouth.net

Όμορφα!!! 8) 8)

και τώρα…

ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕ!!! :smiley: :smiley: :smiley:

Χαχαχαχα ναι…

Και να είναι και κοντά οι ημερομηνίες με Sonisphere μη πηγαινοερχόμαστε από Καβάλα… :confused:

θα μπορουσαν να ηταν οι Αerosmith…αλλα δεν ξερω…με προβληματιζει το supergroup…:-k …εμενα το μυαλο μου πηγε στους Them Crooked Vultures…παιζουν κ rock am ring και Download…:-k

βεβαια το θεμα ειναι πως το εννοει το supergroup…supergroup=τιτανογιγαντομεγαλειωδης μπαντα η supergroup=μπαντα με μελη απο αλλες γνωστες μπαντες…:-k:-k…αν κρινουμε βεβαια κ απο τις σποντες στα σχετικα αρθρα,ολα για Aerosmith ειναι…οποτε ναι ισως…:smiley:

Supergroup μαλλον εννοουν με τη γενικοτερη αντιληψη. Γραφει απο τον χωρο του classic rock…επομενως. Πρωτη φορα στη Ελλαδα κλπ. Για Aerosmith προκειται πιθανολογω. Τωρα που τα ξαναβρηκανε κιόλας. Ερχονται και στη Ευρωπη για συναυλιες…Φως Φαναρι.

τα ξαναβρηκανε??? ειναι στανταρ???

μακαρι να ερθουν!!!:papas:

αφου ανακοινώθηκαν και στο Sweden Rock Festival οι Aerosmith, μαλλον θα περάσουν και από Ευρώπη… Κάτι μου λέει ότι θα τους φέρει ο Ντέμης, είναι από τα πολύ αγαπημένα του συγκροτήματα…

Μόνο οι Iron Maiden θεωρούνται supergroup.