κατι ακυρο απλα επειδη το εψαξα…η Katie Perry δεν εχει καμια σχεση με τον Joe Perry:p
ok
παντως αμα ειναι να ερθουν ολοι αυτοι για το θεο να μην πεσουν ολοι Ιουνιο γτι την πουτσισαμε αγρια…θα παει στραφι ολη η εξεταστικη
δεν μπορω να το καταλαβω αυτο… για να εισαι [SIZE=“5”]ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ[/SIZE] πρεπει να εχεις 15000000 posts? λιγη σοβαροτητα ρε μαγκες. επισης, πριν απο μερικες μερες ειχα γραψει για καποια συγκροτηματα, μπορω να πω και καποια αλλα ή κινδυνευω να γινω αναξιοπιστος?
αν μου αρεσουν σε ψηφιζω και στις επομενες δημοτικες
δεν σε καταλαβαινω ρε φιλαρακι…
Πολλά ακούγονται για τους guns φέτος. Άντε να δούμε
Με τον Mathew??
Ναι ρε γμτ! Ότι έχει ακουστεί μέχρι τώρα (έστω και φήμες) για Ιούνη είναι!
αν ερθουν παντως aerosmith κ guns καληνυχτα sonisphere για μενα…
εκτος αν πιασω κανα στοιχημα…:bounce:
Ναι ρε συ, δε γίνεται. Έχω αρχίσει να εύχομαι να μην έρθουν άλλες μπάντες που μου αρέσουν φέτος.
δηλαδη αν συγκεντρωσουμε τις φημες εχουμε headliners στο rockwave :iron maiden , ozzy , guns κ ο ντεμης θα φερει aerosmith… καλα ειναι…
βαλε κ 2-3 που θα παιζουν στα ευρωπαικα φεστιβαλ κ θα περασουν τη βολτα τους απο δω κ θα ανακοινωθουν απριλη-μαη…
εφυγα αυριο το πρωι για συναυλιοδανειο…#-o
φιλαρακι, μην μας ακουσουν οι τραπεζιτες:lol:
Βασικά η καλύτερη λύση αυτό το καλοκαίρι θα είναι να μπαίνουμε με ντου :lol::lol:
Το Rockwave φέτος δε θα έχει (μάλλον) metal μέρα.
το ακουσες καπου ή το φανταζεσαι λογω του sonisphere???:-k
Αν απλώς το φανταζόμουν, θα το έλεγα. Γενικά οι “φήμες” μιλούν για “διαφορετικό” RW φέτος. Αλλά μέχρι να δούμε ανακοινώσεις…
δεν νομίζω ότι η Ελληνική αγορά μπορεί να αντέξει απο οικονομικής πλευράς συνεχόμενες συναυλίες πχ sonisphere, guns, rockwave, scorpions, aerosmith κλπ. Αλλιώς θα έχουμε φαινόμενα KISS με 7000 κόσμο και τον διοργανωτή να μπαίνει μέσα…
Βέβαια προσωπικά θα κόψω ότι μπορώ για να πάω σε όσες περισσότερες συναυλίες γίνεται, αλλά δεν είναι το ίδιο για πχ φοιτητές, κόσμο από επαρχία κλπ… :-k
Eτσι! Να φερουν ιντι και αλτερνατιβ μπαντες μονο, να το κανουν σαν το pinkpop η το heineken open’er :hippy: :drunk:
γιατι υπαρχουν παρα πολυ,που μπαινουν στο φορουμ,ανοιγουν ενα θρεντ π.χ “iron maiden live rockwave”…
τους ρωτας “ΕΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ?ΚΑΡΔΙΑΚΟ ΘΑ ΠΑΘΩ???ΠΗΓΗ???”
και παιρνεις την γνωστη απαντηση ““εχω δικο μου ανθρωπο ΜΕΣΑ ””
μετα ο τυπας που ανοιξε το θρεντ εξαφανιζεται,και αυτοι που περιμεναν τους μειντεν,περνουν αρχιδακια και οχι μεηντεν
δεν σου λεω εγω οτι ο φιλος εχει σιγουρα αδικο,αλλα ενταξει…
ετσι οπως το θετεις σωστος. οχι αναλογα με τα posts.