Cranberries στο Θέατρο Βράχων - ημερομηνία άγνωστη προς το παρόν.
βέβαια μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα, είναι πάντα φήμη , αλλά σίγουρη φήμη
τις επόμενες βδομάδες φαντάζομαι θα ξεκαθαρίσει το τοπίο
Cranberries στο Θέατρο Βράχων - ημερομηνία άγνωστη προς το παρόν.
βέβαια μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα, είναι πάντα φήμη , αλλά σίγουρη φήμη
τις επόμενες βδομάδες φαντάζομαι θα ξεκαθαρίσει το τοπίο
Μόνο Αθήνα;;; :S :S
δυστυχώς δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο! θα ξέρουμε όταν ανακοινωθεί επίσημα
:lol::lol::lol:
Μάλλον είναι πολύ απασχολημένοι με τα indie του rockwave για να κοιτάνε τα ξένα φεστιβάλ…
Έπρεπε να τους απαντήσεις με ένα link… http://www.swedenrock.com/index.cfm?pg=1&lg=2
14 Ιουλίου, Θέατρο Βράχων, Ντέμης…
Ελπίζω και κανένα Θέατρο Γης στη Σαλονίκη :-k:-k
ε, καλά θα περάσεις εκεί…
ΤΟ ΞΕΡΩ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!:D:D:lol:
ΤΑ ΈΣΒΗΣΑ ΌΛΑ ΓΑΜΩΤΟ (ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ NDER ΗΤΑΝ )))!!
για muse πως το βλεπετε παιδια ?
Αδιάφορο χεχε!!
Άνετα!!!
Ειχα να μπω δυο μερες στο φορουμ και με επιασε απελπισια. Aerosmith; Cranberries; Sonisphere; Ozzy; Τι διαολο, ποσα πια μεσα στο κατακαλοκαιρο; Κι ολα αυτα σε χρονια Μουντιαλ; Θα τρελαθω εντελως! Εννοειται οτι θα αναγκαστω να κανω επιλογη, αφού καλως ή κακως δεν ειμαι σε θεση να παρακολουθω τα παντα (ειτε λογω χρηματων ή λογω ορεξης, π.χ. δεν ειμαι φαν των Cranberries, ουτε καν των Aerosmith, αλλα θα ηθελα να τους δω σε χαλαρες συνθηκες). Το γμσι θα ειναι αν αναγκαστει η δουλεια να κανει “επιλογη” αντι για εμενα και ηδη το 20-6/24-6 φανταζει μεγαλο προβλημα
Λοιπόν…
έχουμε Sonisphere, Aerosmith, Ozzy(?) , Cranberries (?) για το καλοκαίρι… :bounce: Που θα τα βρουμε τα λεφτα μωρε???
Βάλτε στον λογαριασμο και Guns N Roses… έρχονται καλοκαιρακι και αυτοι… :bow2:
Δινουν οι τραπεζες συναυλιο-δανεια???
Αυτο συζητουσα πριν.
Εμεις ειμαστε και 2 ατομα.
KAI MHN ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ:
UFO, RIVERSIDE, JEFF MARTIN, JETHRO TULL, FATES WARNING, STEVE ROTHERY - Καβαλα (MARILLION)…Αντε να μας ερθουν και απο εδω καμια συναυλια (παιζουν Κωνσταντινουπολη παρακαλω - ενας απο δω δεν καλολεει να τους φερει?) RAMMSTEIN (?) Πιθανως. Φετος γινεται της καλομοιρας το καγκελο…και πιθανοτητα CAMEL και ELOY για τουρνε μεσα στο χρονο (ειμαι σιγουρος οτι θα περασουν και απο εδω).
Φτου φτου να μη το ματιαξουμε,καλα να ναι ο Αντυ καταρχην και θα περασει και απο δω να ξανακουσουμε τον καλυτερο ηχο κιθαρας που παιζει να ακουσει κανεις live…
o Andy τα πηγαινει περιφημα απο’τι λενε και υπαρχει η πιθανοτητα να παιξουν και στο high voltage festival στην Αγγλια φετος. Πω ρε τι φεστιβαλ ειναι και αυτο. Συνεχεια ανακοινωνονται ονοματα το ενα μετα το αλλα και ειναι ενα και ενα.Δειτε και μονοι σας…αλλα αυτα μονο στο England…Α και Jean michel jarre 3 ημερομηνιες για Ελλαδα (λογικα και σαλονικα)
Ας έρθουν οι Camel,please…:roll:
ΘεέLatimer σε περιμένουμε!:roll:
Γινεται να ερθουν και Eloy και Camel ιδια μερα και να παιξουν ενα 2ωρακι ο καθενας? Ε?
Ζηταω πολλα???
Περα απο πλακα, μακαρι να δουμε τουλαχιστον εναν απο τους δυο!
Έχω μεγάλη περιέργεια πάντως να δω τι θα παίξει στο Rockwave απ’ τη στιγμή που (λογικά) δεν θα υπάρχει μετσαλομέρα!
4/7 οι green day παίζουν στο heineken festival στη βενετία, ενώ στις 6/7 οι pearl jam στο ίδιο… πως σας φαίνεται ένα rockwave 6-8/7 με αυτούς headliners??
εγω θελω prodigy!!!