Φημες για συναυλίες

Μακάρι θες να πεις!!! :smiley: :smiley:

Και κάτι που αποφάσισα να μην postάρω στο section των συναυλιών καθώς θα επισημοποιηθεί σε 2-3 ημέρες, αλλά ένα πουλάκι μόλις πριν από λίγο μου το ψιθύρισε :wink:

[SIZE=“5”]Fields of The Nephilim: 29 May @ Gagarin 205[/SIZE]

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
ελπιζω με καλυτερη τιμη ομως…
και σε πολυ περισσοτερο zoooooooooooooooooooon…

λέτε να γίνει κανα μαγικό με …Accept ???

εχει ακουσει κανεις τιποτα για faithless, prodigy, massive attack για καλοκαιρι ? ΟΧΙ ολοι μαζι δεν θελω να ειμαι ο λογος πολλαπλων καρδιακων στο forum :lol:

γιατι νομιζω οτι εχει ακουστει για ολους μαζι???:-k
κυριως massive attack και faithless…
αν ξερει κανεις κατι-κυριως για prodigy:D----ας πει…

Την περιμενα καιρο ρε γμτ … αλλα σε 4 μέρες , 3 συναυλιες …?!! … ολο τον υπολοιπο καιρό ξυνόμαστε … ελπιζω οτι θα μπορεσουμε να τιμήσουμε πάντως … :slight_smile:

Χωρις το μαγο, μαγικα δε γινονται. :frowning:

μακάρι να μπορούσα! :stuck_out_tongue: ο γάμος είναι στα Γιάννενα! 8O οπότε, ΟΧΙ 19/6!! :stuck_out_tongue:

είναι ήδη ψημένη, αλλά λόγω απόστασης δεν προκάνουμε! :stuck_out_tongue: οπότε θα πρέπει να φέρω τους Guns στον γάμο…αντί ορχήστρας… :lol:

Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε τελικά αν πάμε για Αύγουστο ή για Ιούνιο…

ΥΓ : Παμε όλοι μαζί τωρα : ΟΧΙ 19/6!!!

rockwave.

Μα καλά μωρέ…Field 29 Μαίου;;; Δηλαδή βάλανε σκοπό να σκοτώσουν οικονομικά αλλά κ κυριολεκτίκα όλη την ελληνική μέταλ κοινότητα αυτό το καλοκαίρι. Αν κάποιος αποφασίσει να πάει σε όλες αυτές τις συναυλίες που οι περισσότερες είναι μέρα παρα μέρα κ με ονόματα που περιμέναμε καιρό, θα πρέπει να βάλει ενέχυρο το σπίτι του για να πάρει τα εισητήρια κ στην περίπτωση των πορωμένων θα πρέπει να έχει και ένα δωματιάκι ρεζερβέ στο πιο κοντινό νοσοκομείο.

Ελληνάρες είμαστε κ το βλέπουμε ακόμα μια φορά!

όντως θα μας πεθάνουν φέτος :!: μακάρι να τα καταφέρω να τους δώ… :-s

κάτι μου λεει οτι οι Accept θα περάσουν απο τα μέρη μας μέσα στη χρονιά…

Kατι σαν τους Accept εννοεις. :frowning:

παιδες χθες στους behemoth πηρε το αυτι μου οτι εχει γινει προταση σε bolt thrower για 2η μερα και δεν εχουν απαντησει ακομα…ξερει κανεις τιποτα?

…:–

τι; Μίλα άνθρωπες μου!!!

Εγώ απάντησα.Άλλοι δεν έχουν απαντήσει…:-k
Αν και προσωπικά το κόβω λίγο χλωμό(ΔΕΝ ξέρω κάτι παραπάνω, απλά την γνώμη μου λέω).Δεν ξέρω αν θα γεμίσουμε το Γκαγκάριν και 2η μέρα.Και Δευτέρα και είναι πολλές συναυλίες εκεί κοντά…Μακάρι αλλά…

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πιο πριν, αλλά Ska-P στο Rockwave.

εε όχι ρε πούστη…να που θα μας κάνει ο Λώρης να πάμε…