Μακαρι για GN’R.
Εχουν κλεισει καμια 20αρια στην Ευρωπη για Οκτωμβρη-Νοεμβρη μεχρι στιγμης, οποτε λιγο χρονο και για την Ελλαδα μπορει να βρουν…
Μακαρι για GN’R.
Εχουν κλεισει καμια 20αρια στην Ευρωπη για Οκτωμβρη-Νοεμβρη μεχρι στιγμης, οποτε λιγο χρονο και για την Ελλαδα μπορει να βρουν…
Ρε στο Stone bar (Πατρα) εχει τιποτα αυτή την βδομάδα?
Μακαρι για bon jovi,Gnr αλλα του χρονου…
Λοιπόν χτές φιλαράκι μου ήταν στους Aerosmith στα VIP και 2 σειρές μπροστά του κάθονταν Ντέμης και Άκης Ζήκος (ναι μωρέ εκείνος της ΑΕΚ και της Μονακό) και άκουσε να λέει ο Ντέμης ότι θα φέρει Bon Jovi τον Νοέμβριο!!!
:papas::papas::papas::papas::papas::papas::papas:
Νοέμβριο? Στο ΣΕΦ δηλαδή? Μπα… Στο επίσημο site έχουν αναφέρει κάτι για του χρόνου.
Τι να σου πω… ότι μου είπαν μεταφέρω!! Και μάλλον για το κελιστό μπάσκετ στο εκεί που παίξαν οι Pearl Jam!!
Λοιπόν, έχω αρχίσει να συμπαθώ πολύ αυτό το παιδί τον Ντέμη :lol:
αν ισχυει κατι τετοιο, ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΑΝΤΑΡΙΛΙΚΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!!!
τουλαχιστον να μπαινω τελος νοεμβρη…:papas:
ρε παιδια…τιποτα ακομα για lady gaga;;εχω αρχισει να ανησυχω…
μπαα…μην ξανοιγεσαι…μπορει να βαλει και 100? εισιτηριο με 4 διαβαθμισεις στην αρενα…
http://www.postwave.gr/content/view/1906/8/
Για να δούμε… Ενδιαφέρον νέο…
Βέβαια με δεδομένη την τελευταία φορά δεν αποκλείω να πέσει και τώρα ξύλο αλλά για άλλους λόγους…
Θα καεί το σύμπαν αν επιβεβαιωθεί!
8O και μόλις εχθές έλεγα πότε θα έρθουν πότε θα έρθουν…Αναμένουμε λοιπόν!
Πάντως δύο μέρες πιο πριν έχει live ο Τερζης στο Paok Arena αυτό είναι το μόνο σίγουρο:lol:
ΦΕΡΤΕ PRODIGYYYYYYYYYYYYYY!!!
για αλλους λογους??
Μυρίζομαι ντου. Και το ίδιο προφανώς η Detox γι αυτό το πάει στο κλειστό του ΠΑΟΚ και προφανώς σε ανάλογο χώρο στην Αθήνα.
Χαχαχα, παίζει κι αυτό…
Ρε δε νομίζω οι Bon Jovi να πάνε για Νοέμβρη. Μέχρι 8/11 είναι Βραζιλία, και 4/12 πάνε Ν. Ζηλανδία Αυστραλία κλπ. Σιγά μην περάσουν από Ελλάδα στον σκάρτο ένα μήνα που παρεμβάλλεται. Για καλοκαίρι πάμε. 'Ετσι θα γίνει γιατί έτσι με συμφέρει.
Έτσι θα γίνει γιατί έτσι μας αρέσει.Narcoleptic γερά.