εγω ρε παιδια γιατι δεν βλεπω πουθενα την ελλαδα, γαμω την γκαβομαρα μου;;που ειμαστε;
ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΜΩΣ [-X
ctrl+f is your friend
Στο Circle Tour κομμάτι!!!
It has been confirmed the band will play in Ireland, Germany, Scotland and Greece in 2011.
Μακάρι να έρθουν οι Bon Jovi και μακάρι να γεμίσει το venue,αλλά η wikipedia δεν είναι πάντα ακριβής.Συνήθως είναι,αλλά όχι πάντα.
Οπότε ας μην το πάρουμε και για νόμο,αυτή είναι η άποψή μου
Obie O’ Brien: «Οι Bon Jovi του χρόνου έρχονται στην Ελλάδα» συνυπολογιζοντας ομως και αυτο??? για μενα ειναι δεδομενο
(και θεωρω και δεδομενους τους Green Day αν συνεχισουν και τυο χρονου περιοδεια)
κριμα.ειμαι απο κινητο…
να ρωτησω και κατι αλλο;για Tarja ξερουμε τιποτα παραπανχ ή οχι;;
Το παίζουν acoustic σε κάποιες. Πολύ λίγες.
eνστικτο?
η ξέρεις κάτι παραπάνω?:-k
αν γίνει αυτό χαρείτε κόσμε, είναι συναυλιακό απωθημένο :D8)
Θα ηθελα και εγω να τους δω!fingers crossed:p
δε συνεχιζουν τιποτα
ενστικτο αλλα και περισσοτερο λογω καταστασεων και οτι καποια στιγμη αναγκαστικα καποιοι πρεπει να ερθουν στην Ελλαδα! πχ τους U2 τους περιμενα απο περισυ ή και τους Big 4, τους ACDC…
τωρα αν καποιος ξερει κατι παραπανω…
Ανακοινωστε bon jovi ρεεεεεεε…να τρελαθούμε τελείως… Παίζει να έρθουν φέτος οι rush?
Nαi, αυριο το πρωι.
Λοιπον, σοβαρα, οι Rush κανουν αμερικανικη περιοδεια.
Θα 'ρθουν και Ευρωπη στανταρ.
Αν θυμαμαι καλα το Time Machine Tour θα εχει αφενος σκοπο την αναβιωση του Moving Pictures, αλλα και την προωθηση του Clockwork Angels και δε θα ειναι 2 οι περιοδειες.
Οπως και να 'χει οι Rush to 2011 ευρωπαϊκο τουρ θα κανουν …για μας δε θελω να ελπιζω, γιατι φοβαμαι οτι θα απογοητευτω.
Dillinger 13 Νοεμβρίου Αθήνα…
Είσαι κακός.
Πολλαπλά εγκεφαλικα… Φέρτε τους τωωωωωωωρα…8O
ναι ρε γμτ!μακαρι να ερχονταν rush!!!
Peter Nalitch 23 οκτώβρη λέει. :’)