Φημες για συναυλίες

Θέλω να πιστεύω ότι κατάλαβες πως έκανα ΠΛΑΚΑ έτσι;

λογικα η ανακοινωση θα αφορα συναυλια για ανοιξη-καλοκαιρι, ε? κ κατι μεγαλο αφου ‘‘θα πρεπει να καθομαστε οταν ξανατσεκαρουμε’’…

αν πω τι μπαντες που μου εχουν ερθει στο μυαλο θα φαω πολυ κραξιμο οποτε τις κραταω για μενα κ προσευχομαι…[-o<:roll:

Απο ποτε ειναι παρανομο να ελπιζοιυμε ρε bleedin?:-k

δεν ειναι. ακομα.

αλλα οταν γινω ΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, θα επιβαλλω προστιμα στην ελλειψη κοινης λογικης.

και αυτο ειναι δεσμευση.

εδιτ: και θα πρεπει να ακουτε ενα σιντι μπιφφυ κλαηρο την ημερα.

Ρε παιδιά λίγη κοινή λογική. Ντάξει οι άλλοι δεν μπαίνουν στον κόπο να εξηγήσουν. Μπέιτε στο myspace της catch the soap και δείτε πάνω κάτω σε ποιο χώρο κινείται και τι μπάντες έχει φέρει μέχρι σήμερα. Θα καταλάβετε τι μουσικά μονοπάτια εκπροσωπεί και τι live διοργανώνει και θα αντιληφθείτε πως τα maiden κτλ που λέτε έιναι κάτι παραπάνω απο ελπίδα. Είναι λίγο αστεία…Τσέκαρετε και λίγο πριν γράψετε ότι να ναι

1ον,δεν εχω Myspace και 2ον ‘‘χαβαλε’’ κανουμε ρε συ!Ο καθενας λεει αυτο που θα προτιμουσε!Δεν ειναι και τοσο τραγικο!Οπως και να εχει,στελνεις ενα λινκ απο myspace?

Το “φήμες” δεν είναι wishlist όμως guys :slight_smile:

Σε αυτο εχεις δικιο!Ας φερουν ο,τι θελουν λοιπον!Αντε να δουμε τι θα δουμε την Δευτερα!

λετε να ειναι τπτ Mastodon?μιας και ειχαν ακυρωσει την ευρωπαικη περιοδια τους το καλοκαιρι στην οποια θα ηταν και η ελλαδα και τωρα κανουν εκεινο το tour? για να δουμε…

deftones ? η φευγει πολυ το μπατζετ τους ?

[FONT=“Arial Black”][SIZE=“5”]! ! ! GODSMACK ! ! ![/SIZE][/FONT]

to allo me ton toto to ksereis? :lol::lol::lol::lol:

Έλα, πάμε γερά για Νιουρόσις. Δώστε μας κάτι να μας φτιάξει τη μίζερη καθημερινότητα.

Ξέρεις κάτι?

Γιατί οι neurosis θα παίξουν μόνο Αγγλία και δεν έχουν άλλες ημερομηνίες για Ευρώπη. Οι shrinebuilder κάνουν tour τον Νοέμβρη και τον Δεκέμβρη αλλά και πάλι τίποτα για Ελλάδα.

μακάρι x 1000

Ααααααααααα που ειναι η ανακοινωση.Εχω τρελαθει στα ρεφρες κανα 2ωρο τωρα.

ακομα?? στειλτε και σε μενα το λινκ… :slight_smile:

παντως τωρα που ξαναδιαβασα την ανακοινωση που ειχαν βγαλει ελεγαν “απο τη δευτερα” και οχι “τη δευτερα”

“Έρχται βαρβάτη ανακοίνωση από τη Δευτέρα. Καλύτερα να κάθεστε όταν ξανατσεκάρετε εκείνη τη μερα. oh wait…”

οποτε φανταζομαι οτι μπορει να ειναι και τριτη/τεταρτη/κλπ#-o?

Α αλλαζει τοτε.Θα μπαινω μια φορα την μερα λοιπον :stuck_out_tongue:

ποιοι ειναι οι Electric Wizard ???
:stuck_out_tongue:

http://www.facebook.com/event.php?eid=151384911563804

Μην μου πεις οτι αυτο ηταν;:?