Φημες για συναυλίες

linkin park τον νοεμβριο ? ? ψηνομαι να πεταχτω λονδινο να τους δω, αλλα αφου πανε ισραηλ και υπαρχει κενο . . .

λες? εχω ξενερωσει απιστευτα με δαυτους αλλα μου εχουν μεινει ακομα απωθημενο απο το λυκειο! ασε που δεν καταφερα να παω σε καμια απο τις 2 προηγουμενες συναυλιες τους… ειδωμεν…

ε νταξει… πολυ δυσκολο… ξερω γω εχουμε τελη οκτωβρη…αν ηταν θα ειχε ανακοινωθει…

Δεν υπάρχει περίπτωση θα έλεγα…

αν υπαρχει τιποτα νεοτερο απο Roger Waters???

Βασικά πριν μερικές μέρες στο facebook του Rockwave ο Admin ρώτησε το κόσμο να πει τις προτάσεις του για το 2011.

E κάποιος πέταξε για Waters…

Κάτσε μήπως το βρω. επανέρχομαι

Το βρήκα:

[B]Andreas Pan.[/B] ton waters!!!einai krima na min paiksei to wall stin ellada!
[B]ROCKWAVE FESTIVAL OFFICIAL[/B] Pan…ase tipota …

Εντάξει φυσικά δε μπορώ να ξέρω κάτι αλλά μήπως αυτό δείχνει ότι κάτι κινείται; Υποθέσεις κάνω ελπίζωντας και γω…

ε ο κοσμος θελει απλα στο Rockwave μαλλον δε γινεται γιατι ο Waters παιζε σε κλειστα σταδια! εκτος και αν μεταφερθει η μια μερα του Rockwave στο κλειστο του ΟΑΚΑ πχ…:papas::papas:

μεχρι τελη Νοεμβριου περιμενω αλλιως βρισκως λεφτα και παω Ζαγκρεμπ να τον δω

Ίσως να το ψήνω να ανέβω και γω… δεν είναι μακριά! Αν και παίζει και Μιλάνο αν θυμάμαι καλά, που είναι πιο εύκολη η πρόσβαση, είναι Σ/Κ και έχει και πτήση η easyjet, οπότε κλείνεις σχετικά νωρίς και είσαι άρχοντας

Πάντως για την περιοδεία του Dark Side of the Moon ,στο Tera Vibe είχε παίξει και είχε και τον καλύτερο ήχο που έχω ακούσει σε ανοιχτό χώρο (είχε στημένα ηχεία δεξιά και αριστερά απο την κονσόλα και ήταν σαν να άκουγες ήχο surround. ΤΕΛΕΙΟΣ)

απλα ρισκαρεις με ακριβα εισιτηρια (αν και νομιζω εχουν εξαντληθει και στις 4 ημερομηνιες) ασε που στην αλλη περιπτωση βλεπεις και Βαλκανια ρε αδερφε! και η Κροατια εχει ωραιο πληθυσμο! 8)8)

Μάλλον έχεις δίκιο. Δε ξέρω μακάρι να κάτσει να τον δω. 20 μέρες πιο πριν θέλω να πάω Βερολίνο να δω TSO και μάλλον θα το προτιμήσω :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

κατι ακουσα για Hirax αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει…αν ξερει κανεις τπτ ας πει! 8)

Ισχυει οπως κ γ Stormwitch
θα τους φερει ο Greg
Hirax Μαρτη
Stormwitch Γεναρη
:smiley:

Stormwitch δεν είναι οι Ιταλοί??? Σούπερ είναι, πολύ περίεργο μείγμα από power και extreme. Αν θυμάμε καλά δηλαδή.

παιδια δεν ξερω αν εχει αναφερθει πιο πριν, υπερνεο: NILE 25 γεναρη στη θεσνικη. οχι αθηνα δυστυχως…

ωραιος ρε μαν! να σε καλα που το μοιραστικες μαζι μας,αντε περιμενουμε ανακοινωσεις :slight_smile:

αρα χιραξ να περιμενουμε ευρωπαικη περιοδεια 2011; :roll:

το είδατε για Bowie???

8O8O8O

δηλαδή είναι σίγουρο ε?δεν είναι κάποιο κακόγουστο αστείο όπως τότε με τους arcade fire…

όσο σίγουρα είναι και τα υπόλοιπα events στο fb, τύπου “ομαδική μαλακία για να βοηθήσουμε τη Τζούλια”, “τελετουργική αυτοκτονία οπαδών Bob Katsionis” κλπ.

Διοργάνωση SPECTR-ΙΝ production.

Δημιουργήθηκε από Toni Asahara

[SPOILER][/SPOILER]

Πόσο σας πείθουν? Μακάρι, αλλά.