τι έχουν πάθει με την Λάρισα ρε φούστη μου; δεν παίζει αυτό που λες ρε
Δεν ξερω! Και οταν μου χαν πει για Lizzy Borden γι’αυτο δεν εκανα καν το κοπο να το γραψω! Τωρα απλα το αναφερω και ο,τι να γινει ας γινει! Απλα ελεος μ’αυτη τη Λαρισα, θα μας τρελανουν τελειως! Παρολα αυτα δεν μας χαλαει καθολουι, καθως ειναι 1.30 ωρα δρομος!
και για να ξεδώσω λίγο και να βγάλω το άχτι μου…ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΡΙΣΣΑ ΠΑΡΑ ΑΘΗΝΑ
Μπράβο η Λάρισσα!
Πωωωω δε ξερω σε ποιο να πρωτοπαω εδω στην Αγγλια… αλλα το Sonisphere kala ξεκινησε !!
About Sonisphere:
Οι Μεταλικα (λεει) και οι Μπιγκ4 γενικα εχουν υπογραψει τριετες συμβολαιο με την εταιρεια διοργανωσης του φεστιβαλ. Συνεπως (λεει) φετος θα πανε στις χωρες που ΔΕΝ πηγαν περυσι (ας πουμε Αγγλια, γι’ αυτο τη Δευτερα περιμενουν οτι θα ανακοινωθει Knebworth με Μεταλικα μεσα).
Για τις αλλες χωρες παιζουν οι Μειντεν για πρωτο σε μερικες χωρες (προφανως λογω δισκου, ισως και συμβολαιου αναλογο με τους Μεταλικα), σιγουρα καπου θα ειναι οι Σλιπνοτ, αλλα το μεγαλο παρτι γινεται με τους System Of A Down, Rage Against The Machine και Tool. Προσπαθουν να τους κλεισουν (καποιους; ολους; θα δειξει) για να γεμιζουν σιγα-σιγα τα billing σε ο,τι αφορα στα μεγαλα ονοματα για ολες τις χωρες και να γινονται “μοιρασιες”.
Για παραδειγμα, θεωρω (προσωπικη αποψη) οτι οι SOAD δεν θα παιξουν στο αγγλικο φεστιβαλ, γιατι λογω της συμμετοχης στο Download πρεπει να εχουν υπογραψει ρητρα μη-εμφανισης σε αλλο σχετικο φεστιβαλ στη Βρετανια. Στη Γαλλια, ομως, αναμενεται να ειναι ενδεκαδατοι
Υ.Σ.: Τα ανωτερω προερχονται οχι απο “πληροφοριες”, αλλα απο ερευνα στο νετ για καμποση ωρα σε διαφορετικα σαιτ-φορουμ-μπλογκ απ’ οπου συνελεξα πληροφοριες και τις συγκεντρωσα εδω. Μην βαρατε παρακαλω πολυ
Ξεχασα να προσθεσω (διοτι η μονοπλευρη ενημερωση δεν ειναι σωστη) οτι απο περυσι οι διοργανωτες του sonisphere λενε οτι οι Μεταλικα εχουν συμφωνησει να παιξουν ΜΟΝΟ το 2010 στο φεστιβαλ τους. Δεν ειναι δλδ δεδομενο οτι εχουν τριετες συμβολαιο
σωραιος, common sense at its finest, ταλεντο που σπανιζει στον εδω ιστοτοπο
θέλω να δω candlemass εδώ και πολύ καιρό επειδή το 2007 δεν μπορούσα και τώρα θα ρθουν στην λάρισα; σίγουρα αν έρθουν ελλάδα θά ρθουν και αθήνα αλλά άμα προσθέσουμε και candlemass πάει τελιώσαμε…
off topic: πάει ξεπουλήθηκαν και οι Candlemass, ακου εκεί στη Λάρισα… :p:p (αφιερωμένο για αυτούς που κράζουν τις συναυλίες των Scorpions ανα την ελλάδα)
Καλα ναι συμφωνω! Χιλιες φορες Λαρισα!
Για μενα ξεπουλημενοι ειναι αυτοι που προτιμανε μονο τα μερη οπου υπαρχουν τα περισσοτερα χρηματα καθως ξερουν πως η συμμετοχη θα ειναι η μεγαλυτερη! Γι’αυτο και παραδεχομαι αυτους που περνανε και μια βολτα απο επαρχια!
μακαρι να ανακοινωσουν γρηγορα το billing του Sonisphere για Ελλαδα…
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=150322
ρε πλακα μας κανουν???
:drunk:
μια χαρα!!!
μια χαρα τετοιαζουν για 3 μερο με system και maiden!!!:p:p
PRIMORDIAL will undertake a small 9 date European mini tour (taking in the 5 metalfests) at the end of May with support from WHILE HEAVEN WEPT & ALCEST…subject to change but hopefully!!!
:vibrate::vibrate::vibrate::vibrate:
απλά θε’ι’κό πακέτο
θέλω να βλέπω λάρισα δυνατη στα λαιβ .
8O
ειχαν πει οτι θα ερχονταν στανταρ…απιστευτα σαπορτ…
Είχαν πει γύρω στο Δεκέμβρη βέβαια. Αν και ντάξει, αυτά αλλάζουν. + ότι WHW θα δούμε στο UTH νομίζω.
:papas::bow2: Μακάρι αν και δεν το βλέπω να περνάνε από τα μέρη μας.