χμμμμ θα ήθελα πολύ να τον δω είναι η αλήθεια!!!
Ξέρει κανείς αν παίζει τίποτα για Pulp;
ΜΑΚΑΡΙ, αλλά θεωρώ πολύ πιο πιθανό φέτος να έρθουν οι arcade fire.κυκλοφορούν ήδη από καιρό φήμες εδώ κι εκεί, ενώ κάποιοι μιλάνε ότι είναι επιβεβαιωμένο για μέσα προς τέλη ιουλίου.
μακάρι να γίνει κάτι και να έρθουν και οι δύο.οψώμεθα και προσευχώμεθα…
Κατι εχει παρει (ξοφαλτσα βεβαια) το αυτι μου για Alice Cooper .Τρομερα υποτιμημενος συμφωνα με αυτο που δινει στα Live…Αφηστε που το 2007 υπηρχαν τοσοι ροκαδες που ουτε καν το εμαθαν οτι θα ερθει λογω μηδενικης διαφημισης…
οντως ειναι μεγαλος showman,θα γουσταρα να περασει απο sonisphere
Εεεε υπάρχει μία φήμη για Sonisphere… μακάρι!!!
ναι για αυτο ειπα sonisphere,γιατι και περυσι και φετος θα παιξει με Maiden!
Από το otherside του avopolis.gr:
“…οι Pulp θα βρίσκονται στο Terra Vibe την 1η Ιουλίου αν δεν κάνω λάθος την ημερομηνία, οπότε όσοι ετοιμάζεστε για ταξίδι έξω, αναθεωρήστε όσο είναι καιρός.”
και
“Τους Arcade Fire ξεχάστε τους, κανείς δεν ρισκάρει να τους φέρει, τα 4,5 χιλιάδες εισιτήρια που χρειάζονται για να βγει η συναυλία, μοιάζουν απαγορευτικά. Oι Interpol και οι National μοιάζουν πιο πιθανοί.”
http://www.avopolis.gr/theotherside/
Τώρα κατά πόσο είναι αξιόπιστο δεν ξέρω…
Ρε φερτε Interpol ΛΕΜΕ!
όχι τέρα βάιμπ γαμώτεν!όχι!βέβαια αν έρθουν οι pulp εννοείται ότι εκεί θα είμαστε, αλλά και πάλι.
τώρα για arcade fire θεωρώ ότι εφόσον είναι headliners σε κάποιο φεστιβάλ (π.χ. ejekt), τα μαζεύουν τα 4,5 χιλιάδες εισιτήρια, γι’αυτό και θεωρώ πιθανό να έρθουν.θα δείξει.περιμένουμε να αρχίσουν οι ανακοινώσεις του καλοκαιριού…
οπα εδω παιζει καλο πραμα να ουμ!
Τούτο το είδε κανείς;;;; Τώρα κατα πόσο ισχύει δε ξέρω αλλά με όλη την παραφιλολογία που υπήρξε λογικά πρέπει να είναι σωστό!
Deep Purple 25/5 Γιάννενα
http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=176937175659806
το ειχε αναφερει καποιος απο εδω πιο παλια :!: αμα ισχυει οντως τοτε Αυτα ειναι παιζει και να περασουν απο Αθηνα τοτε
δν ξερω κατα ποσο ισχυει απλως μου φανηκε λιγο περιεργο γιαυτο δν ανοιξα και σχετικο thread
Created By Parov Stelar (official)
καποιος ειχε αναφερει whitesnake με judas priest φετος.
φουμαρα; :-k
Η φήμη είναι για 16 Ιουλίου στην Αθήνα! Αυτό ξέρουμε μόνο και ότι παλαιότερα ο Metal God είπε ότι το 2011 θα περάσουν και απο Ελλάδα. Κάτι πιο απτό δεν έχουμε!
Motorhead+Mastodon+In Flames+Parkway drive για την τριτη μερα του Sonisphere Αγγλιας
Mastodon για το Sonisphere Πολωνιας
αρα μπαινουν και στο παιχνιδι οι Μastodon και δεν ειναι καθολου απιθανο να ερθουν αφου εχουν περασει πολλες φορες απο Ελλαδα και μας χρωστανε και μια εμφανιση απο περυσι
ΟΧΙ_ΑΛΛΟΥΣ_ΜΑΣΤΟΝΤΟΝ.
μακαρι να ξαναδουμε mastodon!