Φημες για συναυλίες

στο sonisphere ελβετιας προστεθηκαν οι Kreator,Mastodon,Gwar,Devildriver και πολλοι αλλοι και επισης προστεθηκε και αλλη μερα στις 23 ιουνιου που θα εχει Judas Priest,Whitesnake,The Damned Things και θα εχει και αλλους!!!πω αυτο ειναι festival!!!

χαμος…
και περσι η Ελβετια ειχε το καλυτερο line up και απο οτι φαινεται θα το εχει και φετος…

εκτος ανταγωνισμου θα ελεγα :slight_smile:

υπαρχει φημη οτι θα γινει κ εδω διημερο φετος…αρα μπορουμε ακομα να ελπιζουμε :stuck_out_tongue:

Gwar, Kreator, Mastodon αρρωστημένο line up όπως και οι Ελβετοί

η αληθεια ειναι οτι δεν περιμενα Kreator σε Sonisphere…μακαρι να τους φερουν και απο το δικο μας!

πωωωω ξενερα…ενας τυπας που εργαζεται στο rockoverdose.gr,λεει οτι η ανακοινωση θα ερθει σε 1,5 μηνα…παντως λεει οτι το line up θα ειναι καλο

και οι alter bridge στο sonisphere ελβετιας…

ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΔΩ!!!

!!!

κατι λιγο εκτος θεματος…με εκεινη τη φημη για Motorhead,Opeth κλπ στην Θεσσαλονικη τι εγινε,εχουμε κανενα νεο???

Εεεεε βρωμούσε από την αρχή το άκυρο!

χαχαχα δεν θα μπορουσα να το εκφρασω καλυτερα :stuck_out_tongue:

Σαν κουναβι θα λεγα εγω…Pepe le pew…χαχαχαχα

α καταλαβα…οτι δουμε στο σονισφηρ δηλαδη…ας ερθουν οι Opeth…χλωμο βεβαια,αλλα η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια…:stuck_out_tongue:

Με συγχωρείτε αλλά άμα το λέει ο ίδιος ο διοργανωτής δεν μπορείς παρά να τον πιστέψεις. Α ρε Σίφη φωτιές που μας άναψες. Από την άλλη ίσως είναι καλύτερα γιατί ο Μάρτης είναι τόσο μα τόσο φουλαρισμένος που άμα συνεχίσουμε έτσι θα καταλήξουμε να τρώμε εισιτήρια συναυλιών.

Βρε μακάρι να ισχύει ακόμα (ποτέ δε ξέρεις) αλλά με 2 μήνες περιθώριο και να μην έχει ανακονωθεί τίποτα;;;

Καλά δύσκολο το κόβω να γίνει τελικά αλλά γιατί να το πει άμα δεν ισχύει???:?

Ε μπορεί να στράβωσε κάτι και να μην έκατσε. :confused:

Εγω παλι ειμαι περιεργος για το φετινο rockwave!