Φημες για συναυλίες

system το καλοκαιρι μεσα στν εξεταστικη κ να δινω 3 μαθηματα. ονειρο ζωης

Παιδιά για Σαλόνικα πόσο έχει το εισητήριο για Uriah Heep(Block 33) και για Saxon(Principal);35 και 30 αντίστοιχα;

To Saxon 30? και το Heep δε νομίζω ότι έχει ανακοινωθεί η τιμή ακόμα…

Mόλις έλαβα ενημέρωση
Iron Maiden-Motorhead στο Terra Vibe.
Το γράφω εδώ στις φήμες ε.
Θα δούμε.Τι γίνεται ρε σήμερα θα πάθω κανά εγκεφαλικό

σονισφερ???αναμενομενο με αυτα που ακουγονταν:)

Για καποιο λογο το Maiden-Motorhead το εχω εδω και καιρο σιγουρα και δε μου προκαλει εντυπωση. :lol:

ενταξει ειναι στο ιδιο πακετο. Οι μπαντες του φετινου sonisphere ειναι ψιλοστανταρ.
Απλα μενει να δουμε ελλαδα, τουρκια, βουλγαρια πιο πακετακι θα φερουν. Μιας και αυτα τα τρια θα ειναι στην σειρα.
15 μεχρι 19 Ιουνιου. Αμα θα ειναι οι ιδιες μπαντες δεν ειναι σιγουρο γιατι παιζει μια μερα ενα απο τα σαπορτ ναχει κανονισει αλλου ή ξερω γω τι.
Τεσπα, η σιγουρη ΦΗΜΗ ειναι maiden motorhead, αμα τα σκασουν παραπανω οι ντιντιδες και επομενως και εμεις παραπανω παιζει να δουμε και μπαντες μεγεθους mastodon(δηλαδη, αμα δεν ηταν οι maiden χαλαρα θα παιζαν headliners :D)

#-o:D

εγω πιστευω οτι τα σιγουρα για sonisphere ειναι Iron Maiden,Motorhead και Mastodon,τωρα να ελπιζουμε και σε Alice cooper και Kreator?

κ σενα θα σαι παρει η μπαλα μονο το νου.:trumpet:

εγω τουλαχιστον ειμαι σιγουρος με μαιδεν :p:)

ΓΟΥΑΤ ΔΕ ΦΑΚ!!! 8O

Ρε μην μου απομακρυνετε τον Αλις Κουπερ με τις φημες που ακουτε…:frowning:
Μαρτυριο εχει γινει αυτο το τοπικ … :stuck_out_tongue:

Για Sonisphere ε?(όχι Soni[B]c[/B]sphere)
Motorhead\:D/
Προτιμούσα Slipknot από Maiden όμως
Να δούμε τι θα ανακοινωθεί και στους ξενέρωτους τους Βούλγαρους

Οι φήμες δεν λένε και για Μέηντεν και για Σλίπνοτ?
Μακάρι να ρθουν και οι δύο πάντως (τρεις μαζί με Μότορχεντ) για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι!
Σε πόσο καιρό θα βγει η ανακοίνωση? Λογικά μέσα στο μήνα, ε?

Καλά αυτό θα ήταν το κορυφαίο αλλά δεν πιστεύω να σκάσουν μύτη και οι 3
Ή Maiden/Slipknot ή Maiden/Motorhead
:-k

Στο φόρουμ των muse πάντως ένα μέλος έγραψε “Turkey and/or Greece very likely around spring-summer from reliable sources.” Δεν ξέρω που το άκουσε, απλά το είδα και πρέπει να το πω… :stuck_out_tongue:

Muse!Παρακαλώ!:papas::papas::papas:

Ας έρθουν στο Rockwave…όχι στο Sonisphere όπως είπε κάποιος πιο πίσω

μαρτυριο δεν λες τιποτα το μονο στανταρντακι που ακους απ ολους ειναι Μεηντεν απο κει και περα αλλοι προσθετουν μοτορχεντ,αλλοι σλιπκνοτ,αλλοι αλις κουπερ…εγω παντως θεωρω δεδομενο Μεηντεν και Μαστοντον και σιγουρα τουλαχιστον θα υπαρχουν το 1 απο τα αλλα 3 (θελω να πιστευω και τα 3…εδω εφεραν μπιγκ φορ…)