Φημες για συναυλίες

Βασικά στο εξηγώ για 2η φορά πως το σχόλιο μου ήταν μειωτικό προς τους διοργανωτές και όχι προς την μπάντα, αλλά επειδή δεν παίρνεις χαμπάρι με τπτ δεν ασχολούμαι άλλο.Μπορείς να γράψεις ότι θες και αυτη θα είναι η τελευταία απάντηση μου για αυτό το θέμα.

Αν ποτέ δω Αέροσμιθ θα εκσπερματώσω επί τόπου.

σιγα τα ζουμια:p

σύμφωνα με λαλάκα Χάκο μαζί με Guardian,θα είναι Heaven & Hell και Testament.τι λέτε?

Now playing: Shinedown - Some Day
via FoxyTunes

Ευκαιρία να τους δω όλους μαζί:P

πωπω το ένα καλό νέο μετά το άλλο!απλά θέλω να ακούσω το όνομα In Flames για να πεθάνω!

Now playing: Shinedown - Some Day
via FoxyTunes

Ωπα???

Τους έχω ξαναδει όλους βέβαια, αλλά ποτέ δε θα έχανα την ευκαιρία να ξαναδώ το αγαπημένο μου συγκρότημα. :slight_smile:

Αν ισχυει το ψηνω αν και θα εχω δει Η&Η πριν απο λιγες μερες και Τεσταμεντ ειδα στις 21/2…

Δηλαδη για Γκαρντιαν μονο…???..χμμ κατσε να ανακοινωθει και βλεπουμε…

Μην λες τετοια ρε θα παθουμε καμια συγκοπη…και ας μην εχει καθολου βαση:):smiley:

Ισχυει τελικα!Τεταρτη 8 Ιουλιου στο γηπεδο Αλκαζαρ.

Φιλε μου αυτο θα ΜΑΜΗΣΕΙ στεγνα!
Πραγματικα με εφτιξας μετα το γαματο νεο για μαστοδοντες με αυτο το ακομα πιο ΓΑΜΑΤΟ!:drunk:

σύμφωνα με λαλάκα Χάκο μαζί με Guardian,θα είναι Heaven & Hell και Testament.

και Gojira,και Gojira:p

Σύμφωνα με το Χάκο πάντα

8O :expressionless: :!:

Ηρεμα παιδες ! Ειμαστε και σε καποια ηλικια !

αμαν κι αυτος ο χακος ειπε την προηγουμενη φορα ‘‘α θα σας πω και κατι για μαστοντον και μεταλικατς’’ και σημερα μας ξενερωσε τελειως(οσον αφορα τις συγκεκριμενες μπαντες)
περιμενα κι εγω…#-o

Ωραια !

Αντε να ανακοινωθει και η ημερομηνια της Θεσσαλονικης.

Γουσταρω να τους δω και Θεσσαλονικη και Λαρισα, ετσι για να παρω μια γερη δοση απο το all-time favourite συγκροτημα που με μυησε στη μουσικη αυτη. :slight_smile:

Εκεινη η ιστορικη στιγμη που πατωντας το play εμπαινε το εναρκτηριο solo του ‘‘bad boys running wild’’. :bow:

Τοτε θα τους εχω δει 5 φορες και θα νιωθω πληρης. :smiley:

Καλα για μεταλλικα.Για Μαστοντον εχει παει τοσα ποστ το θρεντ…

Ευλογη απορια που την εχω τοσα χρονια.Δεν γινεται ολα αυτα τα ονοματα να τα μαζεψουν σε
ενα φεστιβαλ ? Πρεπει ντε και καλα να ειναι κατακαλοκαιρο ? Δεν μπορει να ειναι Σεπτεμβρη
ρε αδερφε ? Να μην εχουμε και τον ηλιο ?

Σκεφτειτε μονο τα φημολογουμενα ονοματα και τα ηδη κλεισμενα σε ενα μονο φεστιβαλ.
Σχεδον μια χαρα :stuck_out_tongue:

Δε τους εχω δει ποτε αλλα πιθανοτατα θα τους τιμησω στη Λαρισα.:wink:

Παμε πριν να ακουσουμε torsofuck?:p:p

Προφανώς ρε ντεθστερ δα έχουνε πολύ μικρότερο κέρδος έτσι. Εδώ περιοδεύουνε 3 μπάντες μαζί πχ, και τους φέρνουν ξεχωρίστα.#-o

Ο,τι τραβαει η ορεξη σου. :D:wink:

Ηρεμα παιδες ! Ειμαστε και σε καποια ηλικια !

Δεν φταίω εγώ,ο Χάκος το είπε!Απλά πριν ο Angel_Death τους ξέχασε.Το topic λέγεται φήμες,εδώ το πόσταρα,αφού ως φήμη το είπε και ο ίδιος ο Χάκος και με κάθε επιφύλαξη.