Φημες για συναυλίες

Δλδ Mastodon/Kylesa/Torche ;:!:
και Slipknot; Ε, τώρα να μπούν και τπτ Lamb Of God και να παραμιλάει ο κόσμος.

ή τπτ Baroness ό,τι πρέπει.

Μου σφύριξαν κάτι που αν παίζει θα τα κάψω όλα!!!. Μαλακία μου βέβαια που ποστάρω αλλά δεν άντεξα. Θα σκάσω!!!:bounce:Όταν έχω περισσότερα στοιχεία και λεπτομέρειες θα σας πω. Ελπίζω αν ισχύει!!!..:papas::bow2:

Ε τωρα το ξες οτι μας την σπας ε.

ε τώρα γιατί τα κάνεις αυτά??? Πες για ποιούς πρόκειται, το thread για φήμες είναι…:wink:

Μιλήστε, μην τα κρατάτε μέσα σας…

BJ.

Αλλά επειδή δεν πίστευαν τα αυτιά μου τι άκουσαν, θέλω να μάθω και άλλα και να σιγουρευτώ, γιατί διαφορετικά θα με ρίξετε στην πυρά!!

Έχουν προγραμματίσει tour?

Αυτό είναι που με ξινίζει, γιατί δεν παίζει ούτε tour ούτε album, και δεν μου κολλάει (τι μόνο για εμάς), αλλά το άτομο που μου το είπε, είναι εγγύηση, (μου είχε πει και για AC-DC 4 μήνες πριν). Θα δείξει!!!..

Κάθε χρόνο τα ίδια παιδιά…Τουρ για 2009 δεν υφίσταται.Τουρ για 2010 ναι.Και αν πάνε όλα καλά θα τους δούμε.Είτε εδώ (χλωμό) είτε εκτός:wink:

Αυτό φαντάζομαι και ξέρω και εγώ. Λοιπόν όλα μπροστά μας είναι, ίδωμεν παιδιά!!
Απλά έμαθα συγκεκριμένα πράγματα και κόλλησα. Αν είναι θα έρθει αλλιώς θα προσπεράσει, εξάλλου με αυτούς συνηθισμένοι είμαστε!!!

Nobody knows…

But we want to make a memory!

:stuck_out_tongue:

keep the faith:wink:!

Johnny used to work at the docks! 8O

γυαλισματάκι κ καθαρισμό την αρβύλα πάντως για να βγεις προβλεπόμενη στην αναφορά…

μην πέσουν φι κ τρέχουμε , ε… :lol::lol:

Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα πέσει καρπαζιά.:p:)

σιγά, εδώ έχουν γραφτεί πολύ χειρότερα κατά καιρούς… Μακάρι πάντως, μακάρι… Ας μην ξεχνάμε όμως τι έγινε πέρσι όπουν είχαν συμφωνήσει για Αθήνα, απλά ανέβαλαν όλο το κομμάτι του Ιουλίου #-o

Μακάρι όχι παίδες. Όχι αλλα λαιβ φέτος, φτάνει!

Why not , συνωστισμός να υπάρχει, είναι λύτρωση αυτό το πράγμα, τρέλα!!!

Τι λες ω ρε moderator? Φέρτε πράγμα…

Ναι αλλά που θα πρωτοπάμε γμτ???