και πού να ποστάρω και φωτογραφίες τους δηλαδή… :lol::lol::lol:
ρε παιδιά ποιοι έρχονται και πάθατε όλοι νταραγκουλο? εγώ φεύγω για χωριό μου αύριο και γυρνάω δευτέρα, άμα είναι να το αναβάλω το σούβλισμα.
φιλαρακι μαγειριτσα και σουβλισμα δεν αναβαλεις για κανεναν λογο …η μασα ειναι μασα…παει κα τελειωσε…:D:D
:lol: Χα χα Σωστός
Για το σαπορτ τελικα ηταν ραδιο αρβυλα:(
οχι ρε γαμωτο… #-o κ ηθελα πολυ να το δω αυτο το support…
Ναι αλλά οι άλλοι έρχονται. Έχω έγκυρη πηγή.
Μηπως το κουρασαμε? Λεω εγω τωρα…
E για τους αλλους χαιρω πολυ ρε,το ξερω κι εγω…παρε και προσφατη setlist…
Intro
Track 1
Track 14
Track 8
Track 6
Track 2
Track 6
Track17
Track 5
Track 9
Track 13
Medley Track 3/Track 7/Track4/Track12
Encore
Track 16
Eμενα Giannis(ειδα μετα το ποστ σου)οσο σπαμ και να γινει μεχρι να αποκαλυφθει το he-who-must-not-be-named live λογικο θα μου φανει…
8O8O8O8O
επειδή δεν μιλάω όταν δεν έχω επιβεβαιώσει κάτι…
μπορώ να σας πω με σχετική σιγουριά για το καλοκαίρι…
έρχεται ζέστη…
πηγή?
Από το “Λέρης” γύρνα το ε 270 μοίρες και θα βρεις το επίθετό μου.
Επειδή κούρασε και από τις 2 πλευρές ας συνεχίσουμε με οτι φήμη ακούγεται, και όχι με ποστ τύπου “έρχονται, έρχονται, αλλά δε μπορώ να μιλήσω”, αλλιώς καλύτερα μη ποστάρετε καθόλου.
- Ευχαριστώ -
Δεν ξερω αν εχει ηδη ειπωθει αλλα ξερει κανες αν ισχυει αυτο που ακουσα για scorpions στη λαρισα τον Ιουλιο? Αν ναι ξερουμε τπτ για προπωληση κ τιμες??
Aπο το site της ΠΑΕ Λαρισας
SCORPIONS
&
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥLIVE, 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009, ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 και η CULTURALACTION κάνουν πράξη το σύνθημα «το ποδόσφαιρο είναι πολιτισμός» κι ανοίγουν τις πόρτες του Σταδίου Αλκαζάρ για να υποδεχθούν στις 8 Ιουλίου 2009 τους Scorpions. Πρόκειται για το μεγαλύτερο συναυλιακό event που έχει φιλοξενήσει ποτέ η ελληνική περιφέρεια και πολύ περισσότερο, η κεντρική Ελλάδα. Οι θρυλικοί «Σκορπιοί», μια από τις δημοφιλέστερες ροκ μπάντες της τελευταίας 30ετίας παγκοσμίως και αποδεδειγμένα η δημοφιλέστερη στη χώρα μας, επισκέπτονται την Λάρισα στο πλαίσιο του ?Scorpions Festival 2009?, συνεπείς στο ραντεβού με τους Έλληνες φαν τους. Με περισσότερους από 150.000 θεατές στις τελευταίες εμφανίσεις τους επί ελληνικού εδάφους και το άλμπουμ ?Scorpions Best? σταθερά στις κορυφαίες θέσεις των πωλήσεων, οι Γερμανοί ρόκερς προετοιμάζουν ένα ξεχωριστό live στη Λάρισα έχοντας καλεσμένο τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και δίνοντας την υπόσχεση για μια μοναδική εμπειρία. Πρόκειται για μουσικό υπερθέαμα διάρκειας άνω των 3ων ωρών, που θα μείνει σε όλους μας αξέχαστο.Η προπώληση των εισιτηρίων αρχίζει τη Μεγάλη Πέμπτη και ειδικότερα για τη Λάρισα, αποκλειστικά από το επίσημο κατάστημα της ΠΑΕ, «VISSINISTORE» (Μανωλάκη 1). Μέχρι και το Σάββατο 25/04 δικαίωμα αγοράς χωρίς περιοριστικό αριθμό θα έχουν μόνο οι κάτοχοι καρτών διαρκείας της ΑΕΛ (αυστηρά με την επίδειξη της κάρτας).
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι οι ακόλουθες (τηλ. πληροφοριών 2410 535510 & 210 7298944):ΘΥΡΑ 3 (VVIP): 65?
ΘΥΡΑ 4 A&B (VIP): 50?
ΘΥΡΑ 2 Α&B (VIP): 50?
ΘΥΡΑ 10 Α&B: 40?
ΘΥΡΕΣ 6,7,8: 30?
ARENA: 30?Από Δευτέρα 27/04 η διάθεση των εισιτηρίων θα είναι ελεύθερη και στη Λάρισα, ενώ τα σημεία διάθεσης ανά την Ελλάδα, θα γνωστοποιηθούν με νεότερο δελτίο Τύπου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι: α) Οι θέσεις θα είναι αριθμημένες μόνο στις θύρες VVIP και VIP, β) Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε άτομα οποιασδήποτε ηλικίας χωρίς εισιτήριο, γ) Δεν θα επιτραπεί η παρουσία στη συναυλία παιδιών κάτω των 6 ετών και δ) Δεν θα επιτραπεί η παρουσία εντός της «αρένας» (αγωνιστικού χώρου) σε παιδιά κάτω των 10 ετών.
Κατατοπιστικοτατο:)
χμμμ :-k ενδιαφερον ακουγεται το event
Λόγω των τελευταίων (πολλών) άχρηστων μηνυμάτων -και παρότι από την αρχή είχαμε παρακαλέσει να μην παρεκτραπούμε- το thread κλειδώνεται για κάποιες μέρες, γιατί δε γίνεται να είμαστε από πάνω του περιμένοντας να δούμε για πόσο θα συνεχιστεί το “αστείο”…
Το thread θα παραμείνει κλειστό μέχρι τη Παρασκευή, εξάλλου δύσκολα θα ανακοινωθεί κάτι μέσα στις γιορτές.
το αγαπημένο σας τόπικ επανέρχεται και ελπίζει σε λίγη περισσότερη … σοβαρότητα και λειτουργικότητα ! :roll:
ακούσατε λοιπόν καμία άλλη φήμη ? :-s