Σιγά την μπάντα μωρέ. Μπύρα, Ιρλανδία και πόσο άσχημη είναι η καθημερινή ζωή του σκινχεντ.
Σορυ που πετάγομαι έτσι αλλά μου τη σπάει να τους αποθεώνουν, λες και δεν υπάρχουν τουλάχιστον 100 μπάντες του είδους καλύτερες από αυτούς.
Σιγά την μπάντα μωρέ. Μπύρα, Ιρλανδία και πόσο άσχημη είναι η καθημερινή ζωή του σκινχεντ.
Σορυ που πετάγομαι έτσι αλλά μου τη σπάει να τους αποθεώνουν, λες και δεν υπάρχουν τουλάχιστον 100 μπάντες του είδους καλύτερες από αυτούς.
κοίτα όπως και να το κάνεις είναι τεράστια μπάντα, στο χώρο της.
και πρέπει να τους δει κάποιος μια φορά, αν τους αρέσει το είδος.
Καλά τώρα όλα αυτά υποκειμενικά πάντα.
Now playing: In Flames - Reroute To Remain
via FoxyTunes
1ον:Καλά άν έρθουν μην πας, δεν στο επέβαλε κανένας
2ον:Το τι γουστάρει ο καθένας και αποθεώνει είναι υποκειμενικό,δε νομίζω να υπάρχει αστυνομία της μουσικής που να σου λέει αυτούς αποθέωσε τους και αυτούς όχι.
3ον:Οι στίχοι είναι επίσης στην κρίση του καθενός αν θα τον καυλώσουν ή αν θα του φανούν αδιάφοροι.
και μιας και ειμαστε μουσικοφιλοι και μας αρεσει να μαθαινουμε νεες μπαντες
για πες ρε zafrock μερικες καλυτερες μπαντες απο αυτους στο ειδος τους.
ον τοπικ
κατι πηρε το αυτο μου για cynic 5 ιουλιου
4 Ιουλιου παιζουν με Θιατερ Τουρκια…Παιζει να ακουσες κατι ΚΑΙ γαι Θιατερ?:roll:
Εεεεεεεεε?Φανταστικε σιγκναλ?
Ποσο δυκολο ειναι ρε γμτ να φερουν Θιατερ για ενα 3ωρο headlining μωρε?Λες και δεν θα μαζεψουν κοσμο…
οχι
ακουσα βασικα για cynic και sadist!!!
Spoilers !
Επιτέλους κάποιος που λέει τι ακούει.
10 αυγουστου FAITH NO MORE???/
δες στο σχετικό thread…
Ναι βγηκε τετοια φημη,αλλα απορω αν ισχυει γιατι να μην εχει ανακοινωθει ακομα.
Και ποιος θα είναι εδώ?
ελα μου ντε
9-16 εχω κλεισει διακοπες
γαμω την καταδικη μου αν ισχυει κατι τετοιο!!!
καλή ερώτηση.
Εγω.
Μακαρι να γινει τοτε ε,με βολευει περισσοτερο απο Σεπτεμβρη. :Ρ
Μαλάκες πριν μία ώρα έκλεισα τα βραδινά εισιτήρια για 10 αυγούστου μη μου λέτε τέτοια!
Kαι εγώ εδώ θα είμαι…
Μακάρι…:papas:
10 Αυγούστου?.. Bad timing…
κατι ακουσα για lamb of god…ισχυει; οχι οτι με ενδιαφερει αλλα οκ κουβεντα να γινεται…
μην λες τετοια!!!