συνηθως οι/το “S.U.C.” ή η “77-82 Punk Rock Team” φερνουν τετοιες μπαντες:-k.
Ναι για το suc μιλάω…Για να μαι ακριβής, δες τελευταίο μήνυμα
http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=393242809&blogId=410845318
Εγώ μάγκες έχω ακούσει κάτι για Saint Vitus,μήπως ξέρει κανείς άμα ισχύει?
το χε αναφέρει πριν κάποιο καιρό ο twisted αλλά δεν έχουμε κάποιο νέο από τότε. In Wino we trust όμως 8)
Τσέκαρε 10 ποστ πιο πίσω.Τελευταία ενημέρωση είχα στους Angelwitch.
Θα ρθει ο Scott, θα ρθει ο Al, θα ρθει και ο Dave, μένει ο Wino λοιπόν να επιβεβαιωθεί απ το Shrine παρεάκι
μακάρι
και μόλις πέτυχα στο blabbermouth αυτό:http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=130523
Μου φαίνεται δύσκολο να χωρέσουν κάπου στον Φεβρουάριο.Αλλά όπως μου είπαν, το πιο πιθανό είναι να γίνει.Τι να πω.
Thanks φίλε,μάκαρι να έρθουν!
πριν απο λιγο εκανα ενα περασμα σε γνωστη μεσημεριανη εκπομπη ‘‘νεανικου’’ καναλιου οπου σχολιαζαν τον Μπον Τζοβι και ενας πεταχτηκε και ειπε οτι ¨"θα τον φερει ο Ντεμης ο Νικολαιδης το καλκαιρι στην Ελλαδα"…
βρε λες…
:papas::papas:
Τα live των Bon Jovi είναι εμπειρία.Μακάρι…
Αν φέρει ο Ντέμης τους Τζόβι, θα γίνω μέτοχος στην ΑΕΚ…
Ε καλά δεν είναι και δύσκολο.Με 10 ευρώ παίρνεις 1000 μετοχές πλέον. Πες κάτι πιο δύσκολο, μπας και πιάσει.:lol:
Πάντως επειδή ο Ντέμης φέρνει mainstream ονόματα, συν το γεγονός ότι είναι και “ροκάς”, έχει και τα κονέ με το ΟΑΚΑ ταιριάζει απόλυτα η φήμη…
εγω κατι εχω ακουσει για machine head για rockwave.οσοι πιστοι ας το ψαξουν μηπως και παρουν καμια πληροφορια
NA TΟΥΣ ΔΟΥΜΕ Σ ΕΝΑ ΓΕΜΑΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΤΕ ΤΟ 2010 ΕΙΤΕ ΤΟ 2011!!!
Καλά γεμάτο ΟΑΚΑ δεν γίνεται ούτε με σαπόρτ το Δεσποινάκι και ντουέτο με τον Τζον στο “Γειά”…
Support με Metallica;;;;
μπα μονο για machine head σε rockwave…παντως για μεταλικα πουχω δει στο σαιτ τους δεν εχουν προγραμματισει ευρωπα’ι’κη τουρ…
“Back to Europe in April 2010”
Φατσα καρτα μολις μπεις ρε
sorry τοτες…εχω καμποσο καιρο να μπω…sorry…#-o